162 отпускарки на гezме в НАП, КАТ и МеВеРe (Немската тема)

• 29 794
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • в сърцето на един мъж...
Ууу, любимите ми теми - здравеопазване и образование Mr. Green

Леле, верно и аз не бях виждала такъв наем Shocked Тук е страшно...
Ох, детето болно, аз болна, аман Crossing Arms

# 91
ммм значи офертата е добра - то за таваните знам ли - нямаме високи мебели. Само жегата ме притеснява, че лятото Т стигала до 40 градуса  Shocked В тоя ред на мисли - знае ли някой как седи въпроса със слагането на климатик в наето жилище? Питам щото нали трябва да се дупчи фасадата ...има ли смисъл да се моря да питам или ....

# 92
Ще ти трябва съгласието на наемодателя....

# 93
Den4o, каква е тази температура.  Shocked
Ние започнахме втора година на таванско жилище. Ми чесно да си кажа не съм видяла горещина. Хола и спалнята ми са заедно т.е. стаята е голяма и позволява. Огравят се от три страни и повече от 25 градуса не е ставало и то само ако забравя да сложа щората на наклонения прозорец. Може би си зависи от самата изолация.
За климатик не знам какво да кажа, едва ли ще има толкова голяма горещина, че да се налага да се слага. Вие си решавате.  Hug
Недостатък е наистина за мебелите. Трудно изправихме и секция и гардероб, но е 2,20 високо.

# 94
  • Germany
40 градуса - и да видя не вярвам  Rolling Eyes Ботишките и якенцето са ми най-добрите приятели тук  Peace

# 95
.

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 15:36 от Biskara

# 96
40 градуса - и да видя не вярвам  Rolling Eyes Ботишките и якенцето са ми най-добрите приятели тук  Peace

У свекърите е точно така, за жалост. Не се диша.
Ние сменихме детската стая, понеже в тази със скосените тавани беше много горещо през лятото и трудно спеше - а къщата е сравнително нова и с сравнително добра изолация  Tired

# 97
Днес ми направиха официална среща общо взето нищо не ми обясниха , освен HR приказки, всичко е законно  и даване на препоръка. Неофициално разбрах че са махнали още 4 човека преди договорите им да станат постоянни, а  в новия офис в Мумбай Индия са назначили 15.......

Ако не платим наема следващия месец, кога ще ни изгонят?
В договора не пише нищо по случая, освен, че се прилагат законовите разпоредби и съответните членове.

# 98
.

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 15:36 от Biskara

# 99
От жилището не могат да ви гонят така лесно, трябва с месеци да не сте платили и със съдебен иск да ви гонят. Няма така лесно да останете на улицата. Но може-би е добре да говорите с наемодателя, обяснете ситуацията  Peace

# 100
  • Germany

Защо, на теб да не би да ти харесва писането с молив? Или триенето и остренето нон стоп? И хвърчащите листа с домашни,или неможенето да ги научат да пишат и четат, защото не знаят как. Или недаването на учебници, да не би да научат нещо повече от  другите  в къщи..
Peace Peace Peace Абсолютно "ЗА"

И аз преди да имам дете в училище мислех, че всички такива разкази са преувеличени, ама се убедих че са си баш самата истина, че и толкова още отгоре

# 101
Ах бисе бисе ... косе босе  Sunglasses
Как ти харесвам (беz) крайните иzкаzвания. Ама си права и ощ€ как. Какво има да ги лигавим теzи нехранимайковци? От 6г. трябва да им се дава писалката и да се zастава до тях с една пръ4ка и ... а сбъркат  #Cussing out
Ами така де. Трябва да се въzпитават бъдещите тухли в стената. Ако няма 4иновни4ески дух и дисциплина и преклонение пред "ауууу шефа" и "какво ще си кажат другите " ...

Какво раzбираш под раб. ръка? службата , работата в бюро ... това е най хитрия вариант на zаконно робство. Едно време робите не са имали zаплата, но са имали жилище и храна ... сега имаш zаплата колкото zа жилище и храна и пак си върzан като кон на праzни ясли, zащото жилището ти е на кредит и то в ненормални цифри  Shocked Twisted Evil Close

Работната ръка (koqto fiksirash) според мен, ако ги няма иzмислените предраzсъсъци на обществото, може да е доста по щастлива от сгърбения , с болки в гърба, със свръхнормено тегло, иzнервен, депресиран и какво ли не "успял служител". Ура. Да живее. Айде .

Как да е. Има ли някой представа дали на детето би му било нещо в объркване/вреда/претоварване и пр. ако го zапиша на пове4е видове спорт? Защото нашеето ходи на бойни иzкуства и искам все пак да го zапиша на футбол, та да zнае играта. Все пак ще се събира с приятел4ета. Състеzател и по двете дисциплини не смятам да го правя (аууу , дисциплина никаква. лоша мама)

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 20:44 от jabata_

# 102
Жабче, моето хлапе е три дни поредни в седмицата на спортни занимания. Отделно  в сряда преди спорта сме на гости, а в четвъртък е до 13,30 на училище. Умората излиза често в четвъртък. Реших да разредя малко. Понеделник и сряда ще е натоварена само. Мисля, че два пъти за по малки деца е достатъчно. От там нагоре (по мое мнение) е натоварване. Днес цял ден сме си в нас и си личи колко е по спокойна и отпочинала.

# 103
И аз мисля като Хексилина - 2 занимания/тренировки седмично е окей  Peace  Милена ходи във вторник на танци и в събота на плуване, повече не смятам да я ангажирам на този етап.

# 104
Хексилина и моето щ€ е 2х седми4но. Само питах дали е проблем спортовете да са раzли4ни. Да не му дойдат много раzли4ни видове упражнения и пр.

Общи условия

Активация на акаунт