162 отпускарки на гezме в НАП, КАТ и МеВеРe (Немската тема)

• 29 803
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
.

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 15:33 от Biskara

# 136
Леле,ако знаех,каква дискусия ше предизвика моето невинно въпросче,хич нямаше и да питам,макар че честно казано,на мен ми беше от полза Laughing

# 137
  • Немция
Ох, най/накрая едно по/спокойна дискусия zа обраzованието. Sunglasses Ве4е поне 3 пьти сьм 4ела zа него тук и ставаха едни караници...  ooooh! Нямам опит сьс собственото си дете, но имам племенници, у4еЩи в ДЕ, вси4ко като цяло си проти4а нормално Thinking Аz сьм гледала дете в у4илиЩна вьzраст в 1 клас, zнам  zа хвьр4аЩите листи и моливите, било е новост и zа мен, но не сьм го с4итала zа проблем.
Мда, всеки е раzли4ен и има собствени представи zа системи, програми, обраzование, форумьт го докаzва с пьлна сила.

Ден4о, много уютно иzглежда жилиЩето, което си покаzала. Има голямо zна4ение каква е иzолацията на покрива, видях в описанието, 4е е ново строителство, така 4е би трябвало да са помислили и zа иzолирането. Ние сме в таванско жилиЩе, но с плоськ покрив, при скосения покрив се губи доста от пространството в стаята, особено , когато има двойно скосяване> zа мен такова би било проблем. Горе, на тавана Wink не сме се сбльсквали с екстремни температури zиме и лете, имаме дебела иzолация откьм покрива оба4е.

# 138
  • Germany
мис Лутър, аз винаги резервирам бусче  Embarassed Embarassed Embarassed - но аз съм с 2 деца и куфарите като сложим, в нормална кола не се побирам и винаги ми излиза солено - 60Е в едната посока  Confused и като заминавам пак толкова ..... дай някой по-сгодна оферта за предвижване от там ако знаеш  Praynig  Peace

# 139
Ох, най/накрая едно по/спокойна дискусия zа обраzованието. Sunglasses Ве4е поне 3 пьти сьм 4ела zа него тук и ставаха едни караници...  ooooh!

Някои се отказахме да се включим в такива дискусии, за това  Wink  Това не означава че споделям мнението, но разбрах че няма смисъл да аргументирам и за това просто прескачам някои постове  Whistling

# 140
Юухууу, намерих си картата Party чакаше ме милата в Икеа, заедно с още двадесетина такива изоставени като нея ooooh!

В тоя ред на мисли - знае ли някой как седи въпроса със слагането на климатик в наето жилище? Питам щото нали трябва да се дупчи фасадата ...има ли смисъл да се моря да питам или ....
Не ти трябва. Имам 12 изкарани лета тук и мога да те уверя, че в Германия няма нужда от климатик Simple Smile. Най-много общо 10 дни в годината да ми се е доисквало да имам климатик. И то 10 е абсолютния максимум, през повечето лета е нямало и толкова. Та за толкова не си струва инвестицията и разправиите според мен Peace
Ние даже всяка година в жегите се каним поне един вентилатор да си купим, но докато се огледаме какъв да е, докато видим от къде да го купим и то топлото свършило и хайде пак догодина Laughing

# 141
Бибе, при нас имаШе 2003 едно иzклÜчение. Такова гореЩо лято рядко или никога тук не е имало. В 17ч бяха оЩе 38 градуса. Помня, че с мъжа ми ходихме да купим от ОБИ вентилатор, нямаха нито един, беz да преувеличавам. СледваЩата год.купихме и май до сега не сме го полzвали  Thinking. НаШата ваканция е август и от 2006 винаги сме в БГ.

# 142
2003 го помня, бях бременна тогава, а и в тавана живеехме- съвсем нагорнище ми се видя Laughing но пак сякаш не беше повече от 2 седмици голямата жега, през другото време се траеше...

# 143
Здравейте.
Включвам се с въпрос. Има ли някъде писано или нещо друго което да задължава родител да си води детето на профилактичен преглед всяка година, ако няма нужда. Говоря за подобно на   У-та но след 6 години.
И още нещо, някой има ли оплакване от алергии тази година. При нас имаше бум на цъфнали ели ( или нещо подобно) и е ужас.
После повече инфо защо се интересувам.  Simple Smile

# 144
  • Немция
Хекси, при нас(моето семейство) няма новопоявили се алергии, сенната хрема на тоzи етап стои дале4 от нас, слава Богу. Flutter

Някои се отказахме да се включим в такива дискусии, за това  Wink  
Забеляzах, 4е някои се вьzдьржаха да у4астват в диспута. Wink

А на мен ми е любопитно дали отоплението с климатик в ДЕ би иzляzо сьЩо така иzгодно, както е в Бг? Задавам си тоzи вьпрос, беz да сьм правила то4на сметка преди това...

# 145
Ох, най/накрая едно по/спокойна дискусия zа обраzованието. Sunglasses Ве4е поне 3 пьти сьм 4ела zа него тук и ставаха едни караници...  ooooh!

Някои се отказахме да се включим в такива дискусии, за това  Wink  Това не означава че споделям мнението, но разбрах че няма смисъл да аргументирам и за това просто прескачам някои постове  Whistling

И на мен не ми се спори, Г-жата дори ме набеди, че намесвам образованието в Б-я #Silly

Хмм най-лесно е да се изтрие написаното и да се сложи точка, абе аз много си мислех да го копирам, но сутринта не ми остана време- Wink

# 146
  • в сърцето на един мъж...
Някои се отказахме да се включим в такива дискусии

Тва за сефте ти се получава Whistling

Тоничка, преди да се сблъскаш с нещо е лесно, после не всички си признават, че не са прави, ама има време и на теб ще ти дойде на главата...

# 147

Хмм най-лесно е да се изтрие написаното и да се сложи точка, абе аз много си мислех да го копирам, но сутринта не ми остана време- Wink

Също толкова лесно, колкото да се вади от контекст и да се пише наизуст. Че чак с обвинителна нотка.
Има хубава българска приказка,с която може спокойно да бъдеш характеризирана, но не си заслужава да се хабя.  #Silly Каквото искаш намесвай, но ти липсват първите 7 год, това е сигурно.

Някои се отказахме да се включим в такива дискусии, за това  Wink  Това не означава че споделям мнението, но разбрах че няма смисъл да аргументирам и за това просто прескачам някои постове  Whistling

Laughing Laughing.

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 18:00 от Biskara

# 148
Ja da smenim tewmata s druga. Kagete mi, sasto 50% ot otwarjanijata tuk na kredora mi se pokazva EN (kakto w momenta) i ne moge da se smeni s BG. Problema w moja PC li e, w AOL ili w bg mama?

# 149
  • Germany
Жабо, не съм ги чела тия автори и ми засили любопитството  Peace Кажи, имат ли нещо общо с Х. Манкеловите романи ако си ги чела?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт