В момента чета...6

• 51 243
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
"Колибата"-просто уникална!

# 676
  • Варна/Лондон
Толкова притиворечиви отзиви има за тази книга, че направо възбудихте интереса ми към нея. Laughing

# 677

Невероятна! Привърших я може би преди месец, но още си мисля за нея. Героят е толкова самотен и откъснат от всичко, а толкова силно се привързваш към безобидността му.

# 678
  • Sofia
Невероятна! Привърших я може би преди месец, но още си мисля за нея. Героят е толкова самотен и откъснат от всичко, а толкова силно се привързваш към безобидността му.
Peace Аз я четох преди 2-3 месеца, а сякаш вчера беше!
Кутси е неподражаем!

Сега съм омагьосана от Пърл Бък

# 679
Толкова притиворечиви отзиви има за тази книга, че направо възбудихте интереса ми към нея. Laughing
Бозица...въпреки, че засяга доста болезнени теми. Не му повярвах на автора.

# 680

Това звучи интересно. Peace

# 681

"Лора от сутрин до вечер" - харесва ми.

# 682
"Усмивка почти" на Франсоаз Саган и като й гледам размера (мини), сигурно след 1/2 час ще започна с любопитство "Мидълсекс" (Юдженидис)...

# 683
 Аз чета  с удоволствие "Моята измислена страна "на Исабел Алиенде.

Сега съм омагьосана от Пърл Бък

На Пърл Бък ми хареса и "Павилион за жени".

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 10:17 от Анонимен

# 684
  • на североизток от Рая
  "Източен вятър, западен вятър" стои незапочната вече втора седмица. И то заради листовките. Crossing Arms

На тази , последна страница, набелязах доста заглавия, които ще трябва да прочета.  Thinking

# 685
Докато бях на море прочетох "Черната далия" на Елрой. Хареса ми, но сякаш не е подходящо четиво за морето.
В момента чета "Чужденецът" на А.Камю. Започва обещаващо.
Преди време прочетох "Източен вятър, западен Вятър" и много ме впечатли.

# 686
  • София

Страхотна е наистина, препоръчвам и  другата му великолепна книга " Позор " .

# 687
  • Sofia
На мен сякаш "В очакване на варварите" най-много ми хареса.

# 688
Момичета,дайте предложения за книги за плажа,да са приятни и не много тежки,но все пак смислени? newsm78 Запасила съм се с половината от "Пътешественикът във времето и неговата жена" и "Наследството на Болейн",но няма да ми стигнат за 2 седмици,та се чудя какво още да взема с мен. Thinking

# 689
  • Пловдив
Stardust*, препоръчвам ти тази трилогия  http://www.knigolandia.info/2011/05/blog-post_20.html Не знам за плаж точно как ще е, но на мен много ми хареса. А и всеки, на който съм я препоръчала, е впечатлен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт