Средата на май е вече - тръпнем в очакване на ЮЛСКОТО човече!

• 24 443
  • 709
  •   1
Отговори
# 570
не мога да заспяяяяяяяяя smile3511 smile3514 newsm45

и малкият нещо ме разболя,не е истина просто Cry

# 571
Здравейте, майчета!   bouquet
Кратунка, дано бързо да се оправи мъжа ти и повече да не те притеснява така, а като се оправи му тегли едно конско и му измисли наказание  Mr. Green
Пете, торнадото чак до вас ли стигна? Дано всичко е ок.
Иринка, радвам се че се настанявате добре и че ти е харесала къщата. Дано бързо се наредите!
Калоянис, дано се оправяте скоро и не е нещо сериозно.
Ние си наредихме вчера бебешкото кътче и днес със Вики правим сухи тренировки  Laughing Показвам й къде спи бебето, къде ще го преобличаме, показах й и дрехите му и тя реши да си облича нейното бебе с тези дрешки. После правихме и пробно къпане, абе готови сме от всякъде.
Хубав празник утре, т.е. днес!

# 572
Здравейте момичета!
да ви почерпя виртуално, че днес "помъдрявам" с една година...

# 573
Добро утро, коремчета и Честит 24-ти Май  Hug

Jen, как беше филма? На мен ми беше ужасно шумно като ходихме преди 2 месеца на кино, малката доста риткаше и хич не ми беше приятно. Весело изкарване днес на язовир Искър  Hug

kaloqnis2007, ако знаех, че не спиш, щях да ти правя компания  Laughing Аз си легнах в 00:30...до 2ч голямо въртене, пуфтене и опити да не повърна  Mr. Green Но определено вълнението в последните дни нараства и ми е много трудно да заспя  Simple Smile

rumi_m2001
, честит рожден ден  bdbaloni Много обич и спокойни седмици до срещата с малката принцеса    bouquet

За плаж и море, надявам се другата година да отидем с бебка  Heart Eyes

Аз съм затънала в едни списъци и калкулиране  Laughing После ще ги пратя на моята приятелка с дъщеричка на 1г и 3м, за да хвърли един поглед дали не съм забравила нещо (или пък съм прекалила с нещо  Crazy).

Ще ви наглеждам днес, защото май няма да излизаме  Hug

# 574
Честит Празник,момичета! bg bg
 Руми,Честит Рожден Ден bdbaloni -здраве,щастие и много любов за  теб и семейството ти!Дано си се отърсила от неприятното преживяване вчера! Hug
Джен, Hugхареса ли ти филма,че и ние се каним да ходим уйкенда на кино!Приятно прекарване днес!
 Ирка,радвам се,че всичко при вас е наред!
Нутела,дано сезонът тази година е по-дълъг и да имаме възможност да отидем октомври или ноември на плажа!

Много усмихнат и приятен ден за всички коремчета!  bouquet

# 575
rumi_m2001, честит рожден ден, още малко и ще получиш най- прекрасния подарък.
За морето не помня дали писах, но мисля да ходим, дано ме огрее. Малката я заведохме като беше на близо 40 дни, а на 20 я водихме на планина, за един ден само. С бебе се пътува наистина по- лесно, макар че бая спирахме, че ламята си огладняваше често, а пък аз имам проблеми с колената и трябва да се разтъпквам. Сега ще кача снимки на бузанка на море: http://july2011.snimka.bg/daily/julkso-bebe.580184.23583946

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 11:02 от Julsko bebe

# 576
Честит рожден ден, Руми, много щастие и здраво бебче на термин!!!

И аз се надявам сезона да е по-дълък и октомври да става за плаж  Mr. Green

Джен, и ма мен ми се гледат Пиратите, ама се чудех дали няма да е много шумно  newsm78...
Калоянис, и аз много късно заспивам.Въртя се, въртя се докато се изморя и накрая заспя  Crazy
А за кучетата направо не ми се говори  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Пазете се и друго спасение няма  Rolling Eyes
Юлско бебе, колко е сладка каката  Heart Eyes Как сладко си спи дребосъчето  Laughing

Иринка, радвам се че вече си си в къщи  Hug. Не се натоварвай, лека-полека ще подредите всичко  Heart Eyes Поздрави на Милааано  Laughing

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 11:12 от the Faith

# 577
Привет на всички и честит 24-ти май  bg

Руми, честит рожден ден ! С пожелания за весело изкарване и много поводи да се усмихваш !!!

Джен, направо ти завиждам днес за почивката на Искър! Simple Smile

ние вчера бяхме на сбирка на випуска и беше много приятно да видя разни позабравени муцунки Simple Smile Всички много ми се радваха, а класната ме обяви за герой и другите да взимат пример  Joy

калоянис, дано днес сте по-добре !!!  Hug

Аз днес се отдавам цял денна учене, до колкото мога , че утре нали съм на изпит Simple Smile Пожелавма ви весел празник на всички  Hug Hug Hug

# 578
  • София
Привет!

Честит празник на всички!

Руми, честит рожден ден!  nbirthday Пожелавам ти много щастие, здраве, любов, усмивки и най-прекрасния подарък - пухкаво, усмихнато бебоче!

Джен, и аз щях да питам как се отрази киното на бебето. Аз пробвах наскоро да ида на кино, обаче бебка подивя от шума до степен, в която не издържах вече на ритниците в ребрата и непрекъснато мърдане и си излязох на средата на филма.

Калоянис, дано не е нещо сериозно и се оздравее бързо малкия.

Аз започвам да симулирам дейност на работа (това ми е последната седмица  newsm44 newsm44 newsm44) и ще ви нагледам пак Simple Smile Хубав ден!

# 579
  • Варна
Здравейте момичета и от мен за днес!
Честит празник на всички!
Руми newsm67 newsm59 newsm67  party023 много щастие и хубави моменти!
Кратунка радвам се че всичко е наред с мъжо, ама големи твърдоглавци са мъжете понякога......но затова са мъже Simple Smile
Калоянис дано да сте по добре, че грехота на това време да сте болни, че и ти трябва много да се пазиш
за киното аз миналатра седмица ходих на Бързи и яростни 5  и въпреки шумотевицата малката не се оплака тук таме си ме подритваше, но нищо повече от обичайното Simple Smile)
за плажа писах че имам намерение да ходя преди раждането а след ще видим, ама така като гледам май и преди ще ми се размине. Нали имах планове вчера след колата маска да ходя по магазините и то конкретно за обиколника, който съм харесала ама не ми се удаде тази възможност. Първо че точно преди да изляза от вкъщи  Sick едвам се дотътрих до козметичката( която е на 5 мин от вкъщи) и милата бая я измъчих. Тя си беше предвидила повече време за мен, час и половина, въпреки че бях само за триъгълник и горната половина на краката, но жената си знае Simple Smile)) Като легнах като взе да ми става лошо че ми пуска вентилатори(климатика си бачкаше) отваря ми вратата, то пак добре че тя е на долния етаж на студиото, отделно аз се бях съблякла само по сутиен и няколко пъти търча милата да ми носи вода. Общо взето бая я озорих, ама милата нали си ходя вече 6-та година при нея познаваме се мн добре, ако беше някоя друга едва ли би ме изтърпяла. После докато се прибера вкъщи не мога да сваря да включа климатика и като му дръпнах един сън........че чак докато милото се прибра. Незнам дали е било заради това че повръщах, ама днес не смея да излизам наникъде, че пак голяма жега.
Незнам какво има на центъра тук, но ги чувам от вкъщи, ама не смея да изляза ...... Sad
хайде девойки които са по разходки да ударят една и заради мен Simple Smile)
отивам да простря и после да полегна на хладинка, но ще ви наглеждам Simple Smile

# 580
Джен, и аз щях да питам как се отрази киното на бебето. Аз пробвах наскоро да ида на кино, обаче бебка подивя от шума до степен, в която не издържах вече на ритниците в ребрата и непрекъснато мърдане и си излязох на средата на филма.

Миналата бременност водих сина бременна в осми месец на концерт на Джордж Бенсън и Ал Жиро, но явно му хареса на детето и не се вълнува много  Mr. Green

# 581
Здравейте и от мен!   bouquet

Честит празник на българската култура и писменост.  bg

Руми, Честит Рожден Ден и на теб!!! Много здраве, леко раждане и тази година да бъде изпълненена само с положителни емоции! Весел празник!   
  newsm67  ura

Аз тази нощ спах като бебе, направо не мога да повярвам  newsm68. Чувствам се много бодра и пълна с енергия. И денят започна добре  Wink - счупих две чаши и един буркан (като за начало), докато миех. Та днес ще съм и много щастлива, нали счупеното носи щастие...  smile3532

И аз съм решила да ходя на кино в четвъртък, пък да видим как ще му се отрази на бебока... Joy

Калоянис, дано Калоян е по-добре и да можете да почивате днес  Hug

Аз отивам на разходка с едно сладко бебе и сигурно ще ви нагледам чак довечера. Дано всички имаме един прекрасен и слънчев ден!  Hug

До скоро!  wavey

# 582
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РУМИ!!!  smile3525  Party Time Да си жива и здрава,щастлива и обичана жена!   bouquet Скоро с най-прекрасния подарък!  newsm32
Фатломбат искрено ти завидях за концерта Blush ,като бяха тука билетите бяха по 200лв. и точно тогава с половинката не можехме да си го позволим... а сме им големи фенове  Peace
имаме всичките им албуми.
Честит празник на всички! И приятен ден !   bouquet

# 583
мацки минавам само за едно бързо въпросче Simple Smile ( че се отнесох малко от ученето и докато не ми мине питането, явно няма да мога д се съсредоточа да уча  Mr. Green)

Според вас кои ванички за къпане са по-подходящи? Тези които са с отлята пластмасова анатомична сотйка за ебебто или тези обикновенните, в които си слагаш хавлияната стойка? Защото на мен лично тези първите ми се виждат адски неудобни, да не говорим, дали ще се хване бебто в това местенце и прочие newsm78
Хайде аз ви оставям да дочета малко и да ходим на гости за обяд пък по 0късно ще ви погленда коментарите Simple Smile

П.С. и ние се каним да идем на Пратите другат седмица като ми минат изпитите, че аз без Джонито не мога !!!   Heart Eyes Blush

# 584
  • Варна
мацки минавам само за едно бързо въпросче Simple Smile ( че се отнесох малко от ученето и докато не ми мине питането, явно няма да мога д се съсредоточа да уча  Mr. Green)

Според вас кои ванички за къпане са по-подходящи? Тези които са с отлята пластмасова анатомична сотйка за ебебто или тези обикновенните, в които си слагаш хавлияната стойка? Защото на мен лично тези първите ми се виждат адски неудобни, да не говорим, дали ще се хване бебто в това местенце и прочие newsm78
Според мен тия с анатомичните стойки ще са удобни само в началото, ами след няколко месеца когато ще почнат да шават хич няма да стоят мирно и едва ли ще им е много удобно.....най малко пък за нас Simple Smile))) Като си говорихме с кака оня ден точно за ваничките ме посъветва да си взема най обикновена, без анатомична стойка вътре и дъното и да е съвсем право., а не анатомично, че като порастнат малко почват да се хващат, да се изправят и може и да се обърнат Simple Smile))) Даже се смяхме че мама беше купила една съвсем обикновена за Свищов, когато кака и ходят на гости за малкия и толкова им харесала, че си я взели в Сливен и сега е спокойна, че дори и да тръгне да се изправя няма как да се обърне Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт