Средата на май е вече - тръпнем в очакване на ЮЛСКОТО човече!

• 24 473
  • 709
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро и от мен! След кратко зачезване вече отново съм си у дома. Петък вечер беше бала на племеницата ми, та и аз като небременните - на купон. (Качила съм снимки в албума, на който му се гледа). Много весело си изкарах, танци, смях, луда работа. Но... за да е всичко както трябва през нощта бебето се разтанцува. Та изобщо не спах. На другия ден, хлапето в 8 часа хайде да излизаме - да цял ден не седнах. Вчера се прибрахме, а днес изпротих мъжете на бала на другия племенник в Бургас, та да си почина малко. Но като видях а какво ми прилича къщата - май няма да ме огрее. А утре пък съм на работа. Момичета, още една седмица и излизам в майчинство. Просто не мога да повярвам колко бързо ми мина времето.
Кратунка, силни прегръдки от мен, миличка. Наистина голям стрес си изживяла!
Jen, стаята не бебето е страхотна. Направо приказка.
Моето май ще бъде позиционирано в спалнята. Поне на първо време.Не че има много място, но пък в детската с големия няма как да стане, поне първите месеци. Но, живот и здраве, като излеза по майчинство ще ги подреждам и разреждам. Честно казано до никъде не съм. Като изключим дрехите от моята приятелка и количката, нищо друго нямам към този момент. От 2 юни ще му мисля.
Толкова за сега, отивам да си допия кафето и да пусна поредната пералня. Хубав и усмихнат ден от мен!

# 541
ЕЕЕЕ, Кратунка, ама никак не те пазят твоите хора значи, чак аз се ядосах #Cussing out, то бива стрес и нерви, ама те съвсем не мислят за състоянието, в което си. Няма да се притесняваш,  всичко ще бъде наред  Hug. Като си спомня само вчера как хубаво си изкарахме изобщо не заслужаваше такъв завършек на деня.....Да се надяваме, че е било малкия дявол, стискам палци всичко да е наред.

# 542
Здравейте, дами! Дано на никой не се налага да минава през такъв стрес, ама тези мъже по-зле от децата Peace

# 543
Кратунка дано сте добре мила и повече да няьмаш такъв стрес, знам какво ти е, нали мъжо преди 2 месеца му паднаха едни рога на главата, та ходихме по спешни помощи и шевове и простотии   Crossing Arms, преди това синът ми си разби главата, брат ми е  моторджия знам за какво иде реч, поне ходят с каски и протектори и на синът ми купиха малко АТВ. #Cussing out Ей така са и моята рода иде ми да ги  #2gunfire все някой нещо ще е  сътвнорил. Дон си се успокоила вече

# 544
Здравейте,коремчета!
 Кратунка ,съчувствам ти заради неприятните изживявания снощи!Дано вече да си по-спокойна и се надявам,че мъжът ти е добре! Praynig
forest_veil ,и аз съм така отвреме навреме,утешавам се,че е от хормоните скоро ще отмине...
Аз съм добре,само някакви киселинки ме мъчат,ама като не лежа се търпи...Та ще се възползвам от това и с мъжа ще поошетаме малко,че къщата на нищо не прилича...
Между другото,снощи сънувам че вече съм родила моя юнак и всичко беше чудесно...
Желая хубав и спокоен ден на всички!
Между другото-все още имам проблем с латиницата  Thinking

# 545
Здравейте милички,
слава Бога всичко е наред. Мъжо е обездвижен на дивана, изкара там нощта, че само на него има възможност да си сложи така крака, че да е обездвижен! От цялата работа аз си изкарах акъла, правили са му пункция, но поне са го снимали целия - няма счупено! Днес ще ходи пак на пункция, че крака му е двоен! Явно и бебко притесних, че милото рита цяла нощ и сега сутринта не спря!
Идва ми да го удуша, днес четох малко конско! Утре пак, ама като ме погледне с оня влажен поглед и ми става жал, че не виках много! Дадох си сметка обаче, че ако бебко е дивак като баща си от сега мога да си резервирам стая в психото! Абе голям рев му дръпнах, поне ми олекна! Днес съм по спокойна и наистина много Ви благодаря за подкрепата! Много Ви  Hug Hug Hug!

Пете, пиши ти как си, че и теб те мисля с таова торнадо вчера?

# 546
Кратунка, радвам се, че мъжо е добре...Ама заслужава бой наистина...А ти помилвай бебко от мен...Все пак се познаваме вече с него...
И ние от 10 часа тази сутрин сме се заели с почистване, разчистване и подреждане на спалнята и се оказа, че както и да гласим леглото, няма да може да се сложи така, както искахме, та ще го обръщаме наобратно. е, няма да е много красиво, но важното е да ми е удобно на мен да ставам и да си го гледкам...естествено много нерви изхабих днес, защото почти нищо не мога да правя, и всичко падна на ръцете на мъжо...той пък се изнерви...Хазяина никакъв го няма да дойде и да прибере ненужните вещи...Ама вече станало впеме за следобедна закуска, а аз още не съм яла...отивам да хапна нещичко...

# 547
Здравейте, момичета!   bouquet

Кратунка  Hug Добре, че всичко се е разминало леко и няма тежки последици. Ама тези мъже хич не мислят какво ни е на нас, а от тези хормони ставаме още по-чувствителни и все най-лошото ни е в главата.  newsm48

Eка, къде качи снимките?
В албимите с покупките и в коремчетата. Ей сега видях, че всички нови снимки остават най-отзад.

forest_veil и аз имам такива моменти и много малки неща вече ме разстройват. Бъди спокойна, всичко ще се нареди.  Hug

Ей, варненки, много сте готини  smile3521 А и мястото, на което сте били изглежда страхотно. Направо ми се прииска и аз да дойда до морето.   grinning039

dkrisi аз тази година ще го пропусна плажа, че станели много задушно ми става лошо, но виж след като се роди бебето и мине периода на адаптация, се замислям дали да не направим една разходка до морето...   grinning039

Оооххх да ви се оплача, тези дни хич не мога да спя през нощта. Въртя се, суча се, но място не мога да си намеря. А снощи направо беше някакъв ужас, ходихме на гости да видим едно бебе на 10 дни, та вечеряхме по-късно и такива киселини имах... Sick не спах цяла нощ, та днес откарах един сън до 12 на обяд...  sleepuu

Тук съм и ще ви наглеждам! До скоро!  wavey

# 548
Кратунка, радвам се, че мъжо ти е добре. А дано се кротне сега  Praynig Погал по коремчето и се опитай да забравиш случилото се  Hug

elisalou, eka, много ви благодаря  Hug Hug

Ние отидохме до Вис Виталис. Много разочарована останах. Ние си търсим едно легло на Бертони и питахме една жена от персонала щом го нямат в наличност как се процедира. Тя звънна до Бертони и й казаха, че точно това го няма в наличност в момента при тях и ще й звъннат след малко. Тя почна да ни предлага други легла и да недоумява ТОЧНО това ли сме си харесали  ooooh! Звъннаха от Бертони и казаха, че другата седмица щяло да има легла, но дали това ще го има не е ясно. Пък тя 'Да им взема ли капаро  newsm78' . Аз й казах, че искам да го видя преди да плащам за каквото и да било, при което ме закова с въпроса 'Ама вие само на проучване ли сте'. Леглото било хубаво. Казах й, че така изглежда, но бих искала да го видя. Не се разбрахме и лично нас ни загубиха като потенциални клиенти  Crossing Arms Отделно спалното бельо ми се видя много съмнително...както и да е.
Дрехи, пелени и разни дребни аксесоари и принадлежности ще поръчвам от Mothercare. Количката с необходимите й аксесоари ще купим от фирмения на Чиполино (там за над 500лв имат отстъпка 5%), а леглото ще поръчаме по интернет или от Хиполенд (там мисля, че го имаше).

Сядаме да обядваме, че аз съм гладна като мечка  Laughing

# 549
  • София
Кратунка, дано си се поуспокоила малко и мъжа ти да се оправя, пък дано му дойде акъл в главата и да не ти докарва притеснения!  Hug

forest_veil, и аз се разочаровах от Вис Виталис. Миналата седмица като ходихме за количката ни отне страшно много време да накараме някой да дойде, за да ни покаже как се демонтира коша (например). Отношението на човека, който в крайна сметка дойде, беше в стил "Ама какво ме занимавате с глупости". Като видя, че се колебаем и може би нищо няма да купим, направо си ни отсвири. А после като отидохме в Хиполенд и видях същите колички, които гледахме във Вис Виталис с по 100-150 лв по-евтини, и съвсем се отказах от този магазин.

За плажа: и аз ще го пропусна тази година. Не ми се пътува до морето с големия тумбак, а софийските басейни не ми се виждат добра алтернатива. И след раждането не мисля да ходим; аз имам известни резерви по отношение на пътуването на големи разстояния с малко бебе. Разни хора (предимно такива без деца) ми обясняват, че то нищо нямало да му стане и даже много щяло да му бъде добре на детето и по време на пътуването, и после на морето, ама аз нещо не съм навита.

# 550

За плажа: и аз ще го пропусна тази година. Не ми се пътува до морето с големия тумбак, а софийските басейни не ми се виждат добра алтернатива. И след раждането не мисля да ходим; аз имам известни резерви по отношение на пътуването на големи разстояния с малко бебе. Разни хора (предимно такива без деца) ми обясняват, че то нищо нямало да му стане и даже много щяло да му бъде добре на детето и по време на пътуването, и после на морето, ама аз нещо не съм навита.
Аз също съм със сериозни резерви за пътуването с малко бебе, някак си не ми се струва твърде нормално, разбира се не съдя никого и всеки ма право да прави каквото сметне за правилно.  Peace

Варненки, страхотни сладури сте  Hug

Оооххх да ви се оплача, тези дни хич не мога да спя през нощта. Въртя се, суча се, но място не мога да си намеря. А снощи направо беше някакъв ужас, ходихме на гости да видим едно бебе на 10 дни, та вечеряхме по-късно и такива киселини имах... Sick не спах цяла нощ, та днес откарах един сън до 12 на обяд...  sleepuu

И аз съм така, заради рефлукс, направо е кошмар, будя се с кашлица и имам чувството, че ще умра, направо киселините ми се струват рай пред това  tantrum smile3511 Weary С баткото имах киселини и си мислех, че е гадно, е това е кошмарно. Страх ме е да заспя направо Cry

Кратунка радвам се, че сте по-добре и да те пазят стига са те изправяли на нокти.  Hug

# 551
Кратунка,радвам се,че вече си се поуспокоила! Дано да нямаш повече подобни емоции вече!
Мисля да пропусна плажа тази година.Сега ми се вижда немислимо да хукна към някой басейн,пък после,като се роди бебчо,не знам,ама предполагам че нито ще ми се пътува дълго,нито ще ми е удобно да помъкна ванички,колички,кошчета и...абе получината покъщнина...Като знам как пътуваме само двамата с пламен си представям само колко още багаж трябва да помъкнем и за децата...Евентуално може да отскочим до Русе при родителските тела,ама и за това не съм сигурна.
Единственото,за което си мечтая сега е една ДЪЛГА РАЗХОДКА...

За плажа: и аз ще го пропусна тази година. ........... Разни хора (предимно такива без деца) ми обясняват, че то нищо нямало да му стане и даже много щяло да му бъде добре на детето и по време на пътуването, и после на морето, ама аз нещо не съм навита.
ей такива съветници най-ги обичам  #2gunfire

И аз съм така, заради рефлукс, направо е кошмар, будя се с кашлица и имам чувството, че ще умра, направо киселините ми се струват рай пред това  tantrum smile3511 Weary С баткото имах киселини и си мислех, че е гадно, е това е кошмарно. Страх ме е да заспя направо Cry
Брей,аз имам същите оплаквания,ама си мислих,че това са самите киселини  newsm78 колко съм невежа  Laughing Embarassed

# 552
Здравейте мамчета!  Hug липсваха ми вашите постове, ама няма време и нет. Най-накрая съм в Милано при мъжо. Много съм доволна от къщатата, но се искат доста неща да се купят, да не говорим за подредба. Аз се поуморих тези дни, че не съм се спряла, ама днес си дадох мързелив ден.
Тази сутрин ми източиха доста кръв и платихме доста. Резултатите ще са готови чак на 30 и чак тогава ще търсим среща с генеколог от клиниката дето ще раждам...

Отивам да ви чета набързо, макар че 35 страници как се минават набързо...  #Crazy

# 553
MocaQueen не си невежа, то аз да не мислиш, че съм особено наясно  Embarassed просто доколкото знам, ако греша ме поправете, рефлукса при бременните е пак в следствие на това, че матката притиска стомаха и храната се връща по хранопровода, както при киселините, това е както при малките бебета, които повръщат след ядене. Докато не ми се случи и не питах чичко гугъл, смятах, че случва само при бебоците. Миличките бебоци, ако се чувстват, както бременните направо ужас, Cry

# 554
Привет и от мен!
Аз днеска се отдадох на почистване, т.е. мъжа ми чистеше прозорците, пък аз свалях, прах и окачвах пердета и завеси, и други разни работи минаха през пералнята, добре, че времето е хубаво, че да съхне бързо. Казах на мъжо, че всяко година по това време искам да съм бременна, ако ще ми помага толкова.  Embarassed Той винаги помага, ама сега е особено безропотно, чак ми прави кеф да го гледам...... Shocked
За морето: То ние нали сме си на морето, та не ни се налага да пътуваме, ама си мисля, че плажа не е много подходящо място за бебета, не друго ама понякога е голям задух там и възрастните се разхлждаме във водата, обаче бебетатат не могат и ми се струва опасно. Аз не съм голям фен на ходенето на плаж, ама ще видим как ще е...

Общи условия

Активация на акаунт