Средата на май е вече - тръпнем в очакване на ЮЛСКОТО човече!

• 24 433
  • 709
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Само се обаждам, че сме добре   family

Kissing Heart

# 601
  • София

Хайде добро утро от мен!
Тези дни се възползвахме от хубавото време и ходихме само насам натам Mr. Green
Каката тази седмица ще си е вкъщи,че нещо кашля та няма да скучая много Laughing
Приятен ден ви пожелавам Hug
Ииии най-сетне и аз съм в 8ми месец Crazy  Grinning

# 602
Искам да благодаря на всички за чудесните пожелания!!!  bouquet
Аз днес отидох на работа, но се оказа, че днес май няма да се работи, та се прибрах и след малко трябва да проверя аджеба ще се бачка ли днес или не...Както един ром казал пред следовател, след като му разбили будката за цигари и сладкиши "Отивам, гусин полицай на рабта и глеам - рабтата я няма"...Та и моята днес така...Е, нищо не са разбивали, но явно няма желаещи за нови знания и умения...
Хубав ден от мен!!!

# 603
Франсето, ползвах обикновена ваничка с тези пластмасовите анатомични приставки. За мен анатомичните не са много практични, но никога не съм ползвала, според мен се ползват много по- кратко. Като започна да си сяда стабилно имаше място да се върти и да си играе с играчките. Ето ти снимки, първата е на дестина дни, втората е на два месеца и трета е на 6:http://july2011.snimka.bg/daily/julkso-bebe.580184.23603435, http://july2011.snimka.bg/daily/julkso-bebe.580184.23603501, http://july2011.snimka.bg/daily/julkso-bebe.580184.23603468.
Мока Куин, ние имаме един единствен съсед от около 4-5 години и все не мога да запомня как изглежда жена му, само пред входа я разпознавам, така че споко, не си сама Laughing.
Ние вчера такава хубава разходка му направихме. Времето ме поядоса, защото сто пъти се обличах и събличах, аха ще вали, аха не, накрая рискувах и не ни заваля, та даже късно късно се прибрахме. Готвих късно, вечеряхме по нощите, но си заслужаваше. Малко ме постегна корема бая накрая докато събирах масата, но се трупясах пред тв- то.

# 604
Добро утро  Hug
tzveta33, аз пиех Магнерич първо по 1 сутрин и 1 вечер, след това 3 пъти по едно, след това 3х2, а в момента 4х2, та предполагам схемата за намаляването е обратно на моята за увеличаване... аз по тази схема ще го пия до 17 юни и тогава би трябвало да го спирам, тъй като на 18-ти влизам в деветия месец, но док ще прецени на 17-ти.
Дами, не знам дали си усещате тежък корема, но аз имам чувството, че са ми завързали нещо тежко отпред и ми идва да си го подпирам. Всички ме плашат, че деветия месец ставало най-зле, не знам дали ще мога да ходя, ако наистина е така...
За термометрите, и аз бих искала да купя тип-лентичка за чело, спомням си, че като дете майка ми с такъв ми проверяваше температурата, но не съм виждала. Моля някоя от вас, ако намери да даде знак къде и колко струва  Hug
  bouquet

# 605
# 606
Не слушай другите, при всеки е различно и въпрос на търпимост. Аз родих голямо бебе, отделно качих към 36 кг. и една акушерка ме попита как се носи това, еми не съм усетила нищо, не че съм била лека като перце, но не ми е тежал, до последно тичах напред, назад и се закарах до болницата като ме приеха да ме наблюдават, защото преносвах. Пък и не те пита, носиш си го и това е, нямаш избор  Laughing.

# 607
От анатомична ваничка бих се отказала, но от това приспособление не. Щади много кръста.

# 608
Ние чакаме нашето момиченце на 27.07.Вече нямаме търпениеееееееее..............

# 609
Здравейте и от мен, не съм влизала въобще, но и време съм нямала. Надявам се всички да сте добре, на пръв поглед като отворих темата се зарадвах, че всички сте 2 в 1 . Честито на всички влезли в 8 месец и на тези с добри новини. при мен положението е едно и също, почнахме отново да ремонтираме в къщи, на мъжа ми бабата почина, абе бяха едни почивни дни мани мани, не пожелавам на никой такива.
Корема и аз си го чувствам тежък и все едно има камъни, но забелязвам, че ако не съм преяла всичко е ок, но хапна ли е няма заспиване. Снощи направо ме хванаха лудите, то се изнервих максимално накъдето и да се обърна все ми е тежко, как ще се кара  9-я месец ми е мисъл от сега. Няма да ви отчайвам повече.
Пожелавам ви хубав ден , отивам да ви чета   bouquet

# 610
Привет Simple Smile

Лелеее, днес съм на изпит от 17:00 , ама така да не ми се ходиииии.. имам чувството че всичко дето съм чела ми е излязло от главата, ама то който е учил за лятна сесия знае з какво говоря  Mr. Green

За термометтрчета, ще си вземем тези дни един хубав електронен чаовник за стената който мери влзжността и температурата Simple Smile А иначе ще вземем за ваничката един обикновен детски. Единствено се колебая за температурата на бебчето като трябва да се мери на какво да се спрем. Мног охора ми казват, че тези биберонените не са много качествени, а етърва ми си караха с техния електронния, та ще видим за сега...   newsm78

Юскло бебе, много са ви сладки снимките в банята!!!  love001 Така вече си представям тези пластмасовите поставки как да се ползват, но май все пак ще си взеем от хавлиениете Simple Smile

Форес виел, как си мила днес, тези дни все забелязвам , че се оплакваш, че имаш проблеми със съня, пък и не само ти ? Дано тази вечер ти е било по-лекичко, че на мен като ми се случи някоя вечер да се покротува малката и да ми се отдаде възможност си е направо сууупер  Hug

Калоянис, надявам се, че вече сте по-добре, както и Наталчето - дано на каката да и няма нищо сериозно само кащлица  Hug А и честит 8ми месец  Hug

Чакаме Джен днес да се отчете колко хубаво са си прекарали на Искъра  Sunglasses Ох, тка ми се искаше и ние да се организираме някъде на горичката на пикник, ама мъжо гелда сега всяка минута да стга кухнята и въобще етажа, че време не остана, а после няма как да кърти и дупчи с малката през една стена Naughty

Кратунка, надявам се, чемъжо ти вече да се е пооправил достатъчно, за едно по-сериозно навикване !!! Mr. Green  Hug

Маиак, добре дошла.. да знаеш всички сме така  Grinning

Браво на Петето, че не забравя да мине да се отчете да не ямислим, както ина Ади Simple Smile

Юлка, какво става с теб, имаш ли още изпити, или само аз останах да школувам  Joy

За нещастие, точно днесповече няма да мога да ви погледна, че като тръгнем по-рано за софето, че мъжо има и друга работа, после след изпита ще се прибираме през Пазарджик , да се видим с една приятелка, та чааак довечера по нощите, а предполагам, че ще сте изписали почти темата Simple Smile Мойто малко от сутринта си прави яко гимнастика, но е приятно та му си се кефя  newsm32

Приятен ден ви желая на всички и стискайте палци, мозъчето ми да роди нещичко като за 3 днес  Mr. Green Hug

# 611
  • София
Julsko bebe,на мен ми иска парола и не мога да видя снимките Rolling Eyes

# 612
Здравейте  wavey  Hug

Аз съм на работа днес  Mr. Green Броя дните вече  Crazy

Франсе, стискам палци за изпита  Hug Ти ще се справиш, не се съмнавам. Честно казано ти се възхищавам ( а и на всички, които са ходили на изпити през бременността)...аз нямаше да издържа. В момента магистратурата ми е on hold  Mr. Green Аз много се изморявам на работа и нямам сили изобщо да си помисля за учене сега.
Относно спането - разбира се, тази нощ спах като пън  Laughing , защото днес трябва да стана рано  Laughing Едва се отлепих сутринта. Дойдох на работа в 8:40  Crazy и се оказа, че на нашия етаж има проблем с вратата и 40 мин се клатих на един стол в заседателната  Mr. Green По едно време дойде и бременната ми колежка, та си хапвахме заедно  Mr. Green

Честито на всички влезли в 8-ми месец  Hug Аз съм утре  Party Това означава, че съвсем скоро първите в списъка ни ще влязат в 9-тия месец...много се вълнувам  Hug

# 613
Наталче, това си е нашия албум на юлксите мами, така че си ползваш паролата, която знаеш Peace.

# 614
Привети, момичета! Как сте?

Моят работен ден започна с ядове, както обикновено, но... още малко...
За термометрите: Имам електронен (обикновен), който ползвам с Алекс, не мисля да вземам друг.
Ваничката ми е обикновена, в смисъл не анатомична. Беше при кумовете ни до сега и чакам да ми я докарат. Мисля отново нея да използвам.
Море, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще видя, живот и здраве септември. Съгласна съм, че с бебе се пътува много леко, но не съм сигурна каква е комбинацията от бебе и 6-годишно диване. Ще видим. По принцип наемаме къща (или апартамент), тази година в България, че навън едва ли ще имам нерви да издържа пътуването.
юлско бебе, снимките на малката от морето са страхотни. На колко е там?
jen, радвам се че филма ти е харесал. Аз водих Алекс в неделя и той остана просто възхитен, за разлика от мен.
А за шума на мен не ми пречи, даже правя някакви сметки (без кръчмар) да отида на София рокс 2 в края на юни. За сега мъжът ми не иска и да чуе за подобно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт