Средата на май е вече - тръпнем в очакване на ЮЛСКОТО човече!

• 24 467
  • 709
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте!

Наталче, честит ни 8ми месец!  newsm44 newsm44 newsm44

Нада, и аз искам на София рокс, ама щом едно кино не изтърпяхме, това съвсем няма да го издържим с бебка Simple Smile

Франсе, успех на изпита!  fingerscrossed

За ваничките: много ми беше интересно какво сте писали, накарахте ме да се замисля Simple Smile Единственият съвет, който съм получавала досега за ваничките беше да е със запушалка, която се маха и водата изтича оттам, за да не ми се налага да изливам всеки път.

За термометрите: тази подробност съвсем я бях забравила  Embarassed Аз си мисля взе за чаршафи, хавлийки и т.н., но ще се поинтересувам по-подробно и за термометрите.

Хубав ден засега!   bouquet

# 616
Здравейте сладурки  Hug Hug
Много ама мноооого сте изписали,не съм ви чела след малко се залавям с това Grinning
Надявам се че всички сте добре и сте изкарали весело в почивните дни.
При мене нищо интересно,нали почти привършихме с ремонта и тез дни дооправяхме из къщи натурии, багажи и т.н.Оф момичета моя мъж май го е хванала шарка Sad чакам лекарката да дойде в къщи да го види за да каже дали е шарка или алергия от нещо.Сега седим отделно ,той на долния етаж аз на горния и така.Много ми е тъпо така smile3518 Добре,че съм изкарала и двете шарки та ако се окаже такова чудо да не се притеснявам,че инъче е много опасно.

Хайде отивам да ви чета и пак ще се включа
Хубав ден засега от мен  bouquet Hug

# 617
Nada, на 40 дни е на морето.
Щурчаки, дано да не е шарка, но щом си ги карала, няма страшно.
За спането и аз си се будя всеки ден като по часовник, рано, рано, срам и резил една сутрин се събудих от глад Blush.
За термометрите, ние имаме, но не ми харесва, ако го подържа още няколко минути се покачва още, значи нещо не мери както трябва. Тези в ухото дали не са по- добре?

# 618
Привет и от мен  wavey

Леко се по изгубих, но си ви надничам всекидневно и съм в крак с нещата, които се случват около вас. Ние с бебчо сме добре растем и дебелеем...най-важното е че нямаме оплаквания.  Heart Eyes
Гледам някои почти са приключили с покупките, а ние не сме започнали все още  ooooh! Днес смятам да се заловя и да спретна един списък с нужните според мен неща и скоро да започнем да се приготвяме. И да вметна Джен прекрасна стая ще има Мишко  Heart Eyes Ние няма да правим отделна стая засега, така че бебчо ще си е при нас   baby_neutral
За ваничките - досега не бях се замисляла каква да вземем, но от прочетеното тук разбирам, че повечето от вас ще ползват обикновена, така че май и ние ще заложим на такава  Peace На каква приставка смятате да заложите- пластмасова или хавлиена?  newsm78
За морето - аз въобще не си падам по морето   Grinning ходя по 3-4 пъти максимум за цялото лято, но може би защото отдавна не ходя на бургаският плаж, който е изключително мръсен  Confused Но все пак според вас сега опасно ли е да се препичам с коремчето? Мога ли да навредя на бебчо?
Щурчаки дано да не е шарка и мъжлето ти се оправи бързо  Praynig
Франсе имаш стиснати палци от мен дано всичко мине безпроблемно ( в което не се и съмнявам)  Hug
Юлско бебе голяма сладурана е малката  Heart Eyes

Аз скоро се местя при бабчето ми, че мъжлето заминава за Приморско и така до септември  ooooh! Малко ще ми е мъчно за него, ама дано е за последна година  Praynig

Май това е от мен  Hug Прекрасен ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 619
Здравейте и от мен!
Денс ходих до болницата да ме приемат/за болничен/, взеха ми кръв, урина, секрет и т.н., както си му е редът. И добре, че стана така, че имам оплаквания и сърбежи, поисках си вземане на секрет от ЖК, а д-рката ми каза в девети месец. Толкова стриктно си спазва всичко по ЗК, че няма накъде  ooooh!. Акушерката като ме видя ме пита как го трая това. Довечера ще отида за визитация и после ще си спинкам в нас. Не че мога да спя напоследък. И аз се въртя по цели нощи, тази сутрин дори се ококорих в 4ч.
За ваничката -аз ще ползвам от каката, само ще купя нова стойка и хавлийка, че предната я бях подарила.
За термометрите- не съм мислила още. Ползвала съм само обикновен  досега.
Франсе, успех на изпита  bouquet. като си помисля, че и аз учих последна година с първата бременност, ама бяхме млади Joy
Приятен ден на всички!

# 620
nada и аз искам на софия рокс 2, ама мнооогоо искам, но доки вече не ми дава да ходя на такива места. Иначе в средата на 6 месец ходихме на концерта на Ману Чао и се чувствах много добре, малката имам чувството, че и тя танцуваше в корема ми. Много е индивидуално всичко, моя приятелка например преди време, когато беше бременна с първото ѝ дете в 7-я месец бяхме заедно на концерт на KOЯN, а преди 2 години и малко беше бременна с второто ѝ дете, пак в седми или осми месец, и бяхме заедно на Молотов...Ако се чувсташ добре и доки ти разрешава - не му мисли - отивай и после ще чакаме снимки Simple Smile
shturchaki , дано да не е шарка  Praynig преди време май беше споменала, че не можеш да видиш колички на bebe confort в магазините - има ги в Малечко, на околовръстното шосе, ако се сещаш, преди там имаше автокъща, една стъклена, голяма сграда. За друго място не се сещам  Heart Eyes

# 621
Здравейте и от мен!

И аз съм вече в осми месец  newsm44

# 622
Момичета, за ваничките и термометрите разбрах-инфо, доводи, за и против, но се чудя за тези обиколници за леглото/кошарата  newsm78 Нужни ли са докато е малко бебето? на едно място четох, че в леглото на новороденото трябва да има възможно най-малко неща и дрехи, защото има риск от задушаване.
обиколниците не са ли нужни, когато поотграсне бебето и започне да "изучвава" леглото, да не се удря в решетките?

# 623
  • Варна/Сливен
Здравейте сладки дебеланки   bouquet
По прочетох ви малко по диагонал,но после ще наваксвам че сега ще се отдам на малко разкрасяване епилране едно друго  4470 от 16:00 часа съм при доки моля за едни  fingerscrossed като се върна ще пиша да се отчета.
За сега това от мен но като се върна от доки се гответе за ферман  Whistling
Хубав ден!!!  Hug  Kissing Heart

# 624
Здравейте  Hug
shturchaki, половинката бързо да се оправя, но щом си карала шарките няма страшно  Praynig Hug
За термометър-мисля да вземем T-SAFETY 1st,..от него има много доволни мами http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7181&cat=37  newsm78

Мами, сега пак съобщават за някакъв нов грипоподобен вирус  Thinking струва ли ми се или с тази наша бременност дойдоха и всякакви знайни и незнайни гадини  bash
Хубав ден на всички  smile3548

# 625
Здравейте,
 Я да видим сега кой си избра именце и кой още се чуди или има спор?
 Честит ви 8-ми месец на тези, които са го започнали. И аз го започнах преди седмица и половина  smile3501

# 626
Ей ме на момичета  Mr. Green

На Искъра беше превъзходно, невероятно готино място, казва се Камелот  Mr. Green на едни приятели техни познати го държат. Хотел с ресотрант, има си направено плажче с кей, с едни лежанки с балдахини, абе много тарикатско и доста прилични цените, на 20 км от София- ние за 30 мин бяхме там. Препоръчвам го на софиянки   bouquet

Сега да карам по същество по въпросите

Ванички
- баткото само с анатомична, бяхме купили обикновенна, но ревеше като съдран, оказа се че о е страх да го държим, в момента в които го сложихме в анатомчината рева приключи. Сега имам шкаф-вана и анатомична стойка отделно за голямата вана

Термометър
- не мисля да купувам нищо различно от нормален електронен, който имам от баткато- Омрон с мек връх, става  и за дупе. Термометър за стая имаме най-обиконвен, влажност не мисля да меря.

Обиколници
- за ен са задължителни при дърмвените кошари, но аз ползвам полвинки, имам предвид само от страната на главата на бебето. Освен, че е по защитено детето е и по-красиво .

Франсе стискаме палци за изпита

Щурачки
  не се притеснявай и да е арка, щом си ги карала за теб не е опасно

Семерунка
всичко ще е наред с младежа, чакамете с добри новини

При мен пак има някакви драми, ама вече не ми се и разказва, то нямат край моите неприятности през тази бременост. Днес бях малко извънредно до док, преди малко се завърнах, ами вече си имам разкритие  ooooh!, дано поне до 10 да устискам, тогава влизам в 9-ти месец. На 30-ти съм на запис и пак на преглед, та ще го мисилим с доки  newsm78

Това със сраманата кост при мен нали се появи изведнъж, ами оказа се, че младежа вече се настанил на излизане и сътоветно затова боли толкова рязко и силно и изведнъж  Mr. Green

Хора ако ми видите краката  ooooh!, няма такоа чудо, чак майка ми вчера се уплаши като мме видя, дано няма и други такива като мене, моите са повече от 2 пъти обема на нормалният ми крак hahaha  hahaha Като газела съм  Joy

Отивам да обядвам и после пак ще ви пиша   bouquet

# 627
Здравейте и  от мен  Simple Smile
Ох, голям проблем е това име - или поне при нас.  Аз искам едно, таткото си харесва друго. И все ми се струва, че той трябва да отстъпи. Ами първо детенце ще ни е и след всички неволи покрай бременността той трябва да направи компромис. От друга страна пък ми е гадно да се инатя и да искам детето му да носи име, което той не харесва. От трета страна пък името на един човек е нещо изключително важно и щом смятам, че това е най-подходящото, значи трябва да настоявам.
Изобщооооооооо сложна работа.
Все се надявам като го видим и двамата да усетим как се казва, иначе незнам как ще го решим този въпрос.

# 628
  • София
Здравейте и от мен. Тази седмица съм отпуска и ще ви навестявам по-често.

Честит 8ми месец на започналите го. Малко остана. Аз с моя термин очаквам да съм като изтърсака на групата. Ама и не искам по-рано, че се каня да е лъвче, ама да видим то какво ще реши.
Сега се възползвам от почивката и ходя на лекции. Днес бях в Мола на лекции на Моето бебе и ми беше малко скучна, тъй като почти същото го говореха и на предишната лекция. Надявам се, че петъчната в ЦУМ да е по-интересна. Ако и други ще ходят да си кажат, за да се познаем. Към подаръците имаше и ваучер с отстъпка в некст и не можах да устоя на изкушението. Днес ще гледам да снимам придобивките и да ги кача в албумчето.

За ваничката не се бях замисляла, но варианта който е показала юлско бебе ми харесва. Проблемът е, че незнам къде да поставя ваничката, защото нямаме вана, на която да я подпрем. Най-стабилна ми изглежда тоалетната чиния. Друг вариант е да го къпем в стаята и тогава да използваме бъдещия скрин, който ще купим. Някакви идеи по въпроса? newsm78

Мислила съм за термометър и за начало докато не шава много ще ползваме електронния, който имаме и ще го слагаме в дупето. А по-нататък ще се посъветваме с педиатърката. Мен основно ме притеснява точността.

Гледах обиколници в сайта на Мадъркеър и там пишеше, че удачни от раждането. Аз мисля да поизчакам с тях и може би към 3тия месец. То ако ставам на всеки 2-2.5 часа да го кърмя не мисля, че ще има време да се търкулва толкова. newsm32

Вече и аз мога да се отчета със странен сън, дори плашещ. Сънувах го тази нощ и се събудих. Няма да го разказвам да не ви плаша и вас. Надявам се да нямам повече, че този доста ме стресна.

Засега това от мен, цунки и  Hug

# 629
  bouquetпривет момичета  bouquet
ние се прибрахме вчера,но само ви погледнах Blushнабързо че имахме задачки с мъжо
леле колко много сте писали ooooh!докато ви изчета Laughing
първо newsm59на руми бъди жива здрава и скоро щастлива мама на сладко бебче  bouquet
момичета гледах снимките от варненската среща много сте хубави Hugкога ще си направим пак,че да мога и аз да дойда
на всички мами влезнали в 8-ми месец честито Hug Hug Hugи а вече съм там Joy
за термометрите мисля да взема електронен с мек накрайник,а ваничката ще е обикновена с хавлиена поставка
франсето успех на изпита  bouquet
на всички мами които са на преглед fingerscrossedи дано има само хубави резултати Hug
джен дано бебчо да поизчака още малко Hug
надявам се да не съм пропуснала някой,че толкова много информация за моя бременен мозък Rolling Eyes
цунки и Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт