Средата на май е вече - тръпнем в очакване на ЮЛСКОТО човече!

• 24 469
  • 709
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,тумбачета!
Аз за термометъра вече реших-ще си ползваме обикновен дигитален,поне в началото.
Ваничка имаме анатомична-както Калоянис каза-като порастне детето има място да сяда от другата страна и пак да му е удобно.Пък ако съдя по баткото-колко отрано почна да предпочита душ пред ваничка...Ще видим как ще е с малкото човече...
Името отдавна сме избрали,в последно време таткото почна да се разколебава,май,защото никакви варианти на галени обръщения не му допадали...Ама най-много да го наричаме с цялото име.
Джен,стискам палци да удържите положението до 10ти!
Аз мисля да ходя извънредно на консултация вдругиден(ако  не се случи нещо непредвидено дотогава)Дано и при мен няма някоя "изненада"!Онзиден с мъжа ми се чудихме не е ли прекалено ниско това бебе! newsm78Направо се напипва главата му и...ами някак на нивото на срамната кост я усещаме.Може и да е нормално,не знам,ама в изправено положение натискът е ужасен...Вчерашната ми разходка ми излезе през носа-цяла вечер имак контракции,макар и безболезнени през 5-6 минути Sad
Язък за гинипрала и магнезия  Confused
Семруна ,чакам да се появиш с хубави новини!Сигурна съм,че всичко е наред и с теб и с бебенцето!
Франсето ,стискам палци за изпита!
целувки на всички и до скоро!

# 631
О, nut_ella, аз изобщо не мисля да питам доктори - ако не съм родила до тогава отивам и толкова. А за снимките няма проблем. Имам си дори и съмишленик в начинанието - един много добър приятел, който единствен ме подкрепя в това ми желание. Само да видя как ще убедя мъжа ми, че там вече е страшно. Вчера бях на Панаира на книгата (служебно) и си тръгнах към 14 часа, та след мен минала една клиентка да направи забележка на колегите, че не било особено подходящо жена в толкова напреднала бременност да е на Панаира. Та сега не ме пускат отново - имат си оправдание.
Jen, миличка, стискай кълки никакво пускане до 10 юни.

# 632
  • София
ако някой още не е видял и се интересува тук може да си поръчате кърмачески дрехи и такива с щампи
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=585525.0

Jen стискам палци да устискаш до 10ти fingerscrossed  Praynig

# 633
Джен, знам, че ще устискаш най-малко до 10ти  Hug Само си почивай повечко, моля те... Naughty Hug

маргаритка, благодаря за линкчето  Hug Замислям се за пижамка и блузка  Blush

Аз вече място не мога да си намеря на тоя стол  Crossing Arms След малко си тръгвам  Blush

Погал по коремчетата   bouquet

# 634
Ех момичета изчетох ви най-накрая  Grinning
Оф оказа, се че мъжа ми има шарка едра  Weary ама не в много голяма степен и с не много пъпки по тялото и доки му каза да се маже с ментолов спирт само и от него веднага поспадат гадните пъпки,няма температура което е добре.Каза,че няма опасност за мен щом съм карала ама да стоим разделени та както писах той на единият етаж аз на другия и си говорим по телефоните...ужас.Но чакам и моята доки да ми звънне да кажа ако трябва нещо да вземам ли и аз незнам.Абе все да има човек за какво да мисли аман вече и така си ми е жал за моето мъжле ама трябва да се оправя бързо

На всички с нови покупки да са ви честити и да си ги ползвате със здраве Hug
На всички влезнали в 8-я месец честито  bouquet
Варненските момичета много,много сте сладки Hug
За потенето потя се всяка вечер
За бебефона съм ЗА,мисля че всеки трябва да си го има много е полезен
Кратунка радвам се ,че мъжа ти е по добре,дано се оправя бързичко,а ти моляте не се притеснявай(знам че е невъзможно) но заради малкото човеченце бъди спокойна Hug
nut_ella мерси за инфото за количката мила ще проверя задължително Hug
rumi_m2001 Честит Рожден Ден със закъснение newsm59
Джен стискам палци колкото се може повече да устискате мила Hug Hug
Мока дано всичко е наред при тебе Peace Praynig Hug
За сега това е от мен мамки.По късно ще ви нагледам   love001  love001

# 635
ако някой още не е видял и се интересува тук може да си поръчате кърмачески дрехи и такива с щампи
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=585525.0

Jen стискам палци да устискаш до 10ти fingerscrossed  Praynig

Аз влизайки прочетох Кръчмарски дрехи  hahaha Joy ей това какво ми е в акъла смятай те  hahaha

# 636
Здравейте момичета!

Не съм ви чела два дни, но първо минавам да се похваля и отчета и после ще се връщам да чета!

Вчера станах леля на сладко момиченце!
Днес с мъжа ми имаме годишнина от сватбата и за подарък бяхме на среща с нашата бебка.Тя е станала 2400гр., а аз съм +8кг.Имаме си и дата за секцио 27.06!Единственото, което ме притеснява е, че на 99% ще се наложи да бъда с пълна упойка.Много ще се радвам, ако някоя от вас вече е раждала с пълна упойка да сподели как са минали нещата, че нещо малко ми се скапа настроението!

Чао за сега, отивам да ви чета! Hug

# 637
  • София
Джен,стискам палци да останеш 2 в 1 до 10ти поне Hug
Франсе,и на теб стиснати палци Hug
За ваничките-с каката ползвах обикновена с хавлиен шезлонг за баня,сега пак ще ползвам същото,много е удобно Peace само дето предния път ни бяха дали и стойка за ваничката,а сега нямаме та се чудя къде ще го позиционираме за къпането newsm78
За термометрите-с каката ползвах обикновен живачен,но вече ги няма.Дигитален не съм ползвала никога,та ще следя кой какъв е взел и ще решавам  Grinning
Обиколници-и първия път и сега ще ползвам още от началото Peace
Май това беше,ако се сетя още нещо ще пиша по-късно Hug

# 638
Привет, сладурки Hug

Джен, стискам палци да устискаш до 10
Praynig Hug
Ей, много нетърпелив твоя младеж, значи, ама то с такава хубава стая, която вече е готова, как да иска да си соти на скрито hahaha

Мока Hug

Руми, ЧРД, да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet

Обиколници, аз лично не съм ползвала с Коско, мисля и сега д ане ползвам, имам доста възглавнички, които да ползвам.

Ваничка, ще ползвам от Коско, тя не е анатомична, имам отделно 2 вида стойки за бебето, едната е от тези с хавлиен плат, другата е анатомична пластмасова.

Ние и днес си напавихме една хубава разходка, Коско не пожела да спи на обяд, но пък успях да го прилъжа и даго подстрижа малко, както и да го изкъпя, също така се научих да плета рози на 1 кука и съм много доволна!!!
От утре ще си имаме и котлони вече, та съм запланувала да правя палачинки, супи и... още неща, дано не си остана само със заканата hahaha  chef bowuu

Иначе сме ОК, да чукна на дърво, де

За сега това от мен, по-късно пак ще намина Hug[/color]

# 639
Здравейте  Hug
Джен, дано устискате до 10.6  Praynig Praynig Praynig, и аз съм на 30.5 в Токуда, може да се засечем  Wink
Радвам се за добрите новини от прегледите  Hug Малко остана, ще устискаме  Peace
Щурчаки, другите са ти казали - спокойно  Hug
Мокакуин, почивай повече  Hug иначе и аз това си казвам за магнезия - от февруари го пия 2х1 и всеки ден по няколко пъти ме стяга корема  ooooh!
За ваничките - ще е анатомична.
За обиколника - вече имам 2бр. и ще си ги ползвам.
За термометрите - имам дигитален, ако нестава с него тогава ще мисля да купувам друг. Но със сигурност няма да е този от 88лв. от Пакостник  Naughty

Аз нещо се разболявам  Sad - боли ме гърлото и езика ми е побелял. Взимам осцилк. и хомеожен - дано ми помогнат  Praynig Praynig Praynig че този вирус бил и с висока Т  Rolling Eyes

# 640
За гинеколозите и хората

http://www.vchera.bg/za-ginekolozite-i-horata/

# 641
Аз мисля да взема анатомична ваничка. Незная защо, но ми се струват удобни. А мен така ме е страх от къпането...
За обиколници-да, поне единия спален комплект ще е с обиколници. но се чудя дали да не поръчам някакви едноцветни, които да си пасват на всички спални комплекти. Иначе може да стане цигания...
Днес си купих електрическакана за вода, мисля там да преварявам водичката, която ще давам на бебо да пие.
А някакво мнение за стерилизаторите?Чудя се какав да си купя. то ясно, че ще е за микровълнова, ама не ми се иска да струва много...Та споделете какви мислите да си купувате, от кои сте доволни и т.н.

# 642

много добро  Peace

Джен, стискам палци  fingerscrossed

# 643
  • София
Руми,аз си взех на Канпол,най-обикновен е и не е скъп.Според мен ще върши същата работа Peace

# 644
  • Варна/Сливен
Ето ме да се отчета от прегледа моя юнак вече е в малко по прилична поза не геврек ами полугерврек  hahaha така се изказа доки. Станал е 2.70 кг  Heart Eyes всичко е наред за сега дай боже  Praynig все така до края.След прегледа ходихме в парка да пийнем по нещо и да се видим с приятели ейй как ми се радваха всички нали сега го играя като отшелник и скоро не ме бяха виждали  Mr. Green.
Джен дано устискате до 10-ти поне  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover Мишо да не бърза толкова много да излиза  Hug
Фейтче лекувай се мила и дано не се разболееш по сериозно  Hug
Калоянис вие как сте мила? Днес не си писала драсни 2 реда че те мисля  Hug
shturchaki дано мъжо се оправи по бързо и за теб и бебо няма проблем  Peace
Кратунка ти как си как е мъжа ти пиши че и теб те мисля
обиколници аз ще ползвам имам в комплекта с чаршафчетата
за ваничките ще си купя нормална със стойка и подложка за бебо анатомичните много малки ми се виждат
Лека вечер от мен сладурки аз отивам да хапвам може по късно пак да ви нагледам,но за всеки случай от сега ви пожелавам лека и спокойна нощ  без ексцесий  Peace
 Hug Hug lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт