ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ - тема 2

• 22 996
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
В третата тренировка , след технически проблем Фетел излезе две минути преди края на сесията и с твърдите гуми смачка всички , особено Уебър  Twisted Evil
Последният гледаше много злобно и едвам се сдържаше ... / не мога да го понасям просто  Confused /
Шумахер трети  Simple Smile
Алонсо 9-ти с някакъв проблем ...
Манекенчетата нещо ги пропуснах  Rolling Eyes

# 46
  • КиТ
Аз вече съм наредена пред ТВ-то да чакам квалификацията тренировките само новините подочух Whistling Whistling

# 47
Абе , къде сте се изпокрили всички , че не пишете , а  Crossing Arms
Само Лана има извинителна бележка от мечките ... Ама другите хаймани , къде скитате ?

Аз съм леко изнервена от втората позиция на гарджето и се надявам да успее да изпревари Уебър ...
Но с този повреден КЕРС нищо чудно на тази дълга права отзад да го издухат , мдааа  Confused

# 48
  • Варна
 Joy, хаахахах извинителна бележка от мечките ... горките мечораци  Joy

аз от вчера съм на село, голям кеф - слънце пече, зелено е навсЕкъде, стички пеят и цвърчат  Mr. Green
 ...нета е малка катастрофа за съжаление, та за това не съм се разписала вчера след тренировките и квалитУ
 Mr. Green (оправдах са, извиних си отсъствията  Mr. Green)

На кратко това, което успях да попрочета ...
Заради запален ауспух Хайдфелд ще стартира последен и не можа изобщо да кара в квалитУ, много жалко.
На фирарито са му забранили новото задно крило  Twisted Evil. Не съм на ясно има ли проблем или не всъщност  newsm78. До колко не е отговаряло на правилника? Така фирари остават със старите задни крила .. но ми се стори, че на Маса е по-различно от Нандо  Thinking. Добра обиколка на Нандо все пак в последната част и раздели маковете, нооо Витя е отново зад него  Mr. Green, ще трябва мнооого да внимава  Mr. Green
Наште манекенчета, лежперската май пак са го раздавали пак. А малкото Джони така хубаво си похаби меките гуми, че не знам колко ще издържи след старта, колко и добре да започне  Crossing Arms. Големото Джони, така и не разбрах как пак не успя да е плътно след малкия, а и защо не преди него, а пак назад - е 5то място ще кажете не е зле .. не е зле, ама не е и добре  Crossing Arms Mr. Green за мене де  Mr. Green
Мерцедес уж добре, добре , накрая  в края на решетката, е пак добре, че са двата боида.. Мишо май обаче е с твърдите гуми  newsm78 ....
Малдонадо изненадата на сесията  Mr. Green, за разлика от тренировките този път се реваншира .. а видим какво може като е на по-предни позиции.. не съм кой знае каква оптимистка за него  Mr. Green
Има ли нужда да описвам отново преднината на лимонадите  Mr. Green  Mr. Green. Е, разбира се разменени позиции на Уебър и Фетелчо (колкото и адашке да ти е кофти, тоя отбор в момента може да си позволи да си врътка пилотите както искат с такава преднина  Mr. Green). Още повече, че миналата година бяхме свидетели на нешо подобно Фетел напред, след Испания Уебър напред .... как пък така се случва неее знам  Mr. Green Mr. Green . В момента не знам и колко им е проблем КЕРСа .. уж на Марк работи, а пък на Фетелчо не работи ... айде моля ви се .. други неща се опитват да оправят  Mr. Green
Като цяло квалито отново беше скучна  Mr. Green

Старта предполага нажежена обстановка преди и след първия завой ... надявам се отново да има добро измъкване за всички и без "грубости"  Mr. Green .. Но ако не се "спрат"/"изнесат" лимонадите на първи и максимум на втори завой .. пишете ги пак бегали и двойна ...   Mr. Green

Не можах да разбера каква е врътката с новата забрана .. хем са я забранили тази система с отработени газове да се използва само при подаване на газ, но не и като спират (или нешо подобно), за Испания я разрешават ... ноооо ФИА са предупредили, че всеки отбор, който не разполага с тази система може да се оплаче и така след състезанието ще има ново преподреждане на завършилите  ooooh! ... няма такава простотия  ooooh!

Пoжелавам успешно състезание на гарджетата .. по-доброто да победи  Hug

# 49
Аз съм на линия, чакам с нетърпение старта.

Ау, Басто с променен имидж, много му тича така Simple Smile

# 50
Адашке , от всичко най - мразя Хамилтън да е зад Фетел  Crazy
Хайде , извиних ви отсъствията - и на тебе и на Фреш .
Отивам да садя тиквички , преди да е започнал старта  Crazy

# 51
  • КиТ
Е тука си бях,ма монолози ли да провеждам Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Аз не съм доволна от това пестене на гуми,за милиметри да изфърчи Дино от Q2 Crossing Arms,е няма такава случка и определено на 2кратния колата има нещо допълнително,за такива ми ти резулати Thinking

Ще видим днес кви ще ги къдрят и кви стратегии гениални ще вкарат ooooh!

"след състезанието ще има ново преподреждане на завършилите   ... няма такава простотия " ФИА бе Анелка ква очакваш от тях,то човек да не смее вече да завърши Rolling Eyes Tired

# 52
  • София
Цоп и аз тук  Laughing
Дразнят ме вече нашите манекенчета,ама и не предполагах,че ще го напиша .... браво на Алонсо до тук 

# 53
страхотен старт на Нандо, а моето гардже пак го проспа ...

# 54
  • КиТ
Тоя 2кратен ме учиди и мен  Shocked,бре  Joy Joy Joy,да не са наливали РБ в резервоара му  Mr. Green Joy Joy Joy

# 55
  • София
Дайте спешно сайт за гледане на живо,скапа ми се тв7  #Cussing out

# 56
# 57
  • КиТ
Скучничко състезание за разлика от Турция Tired,за мен де Mr. Green

Иначе Хам и Фетел накрая държаха в напрежение  Crazy,поздравления на двамата Peace

# 58
... и определено на 2кратния колата има нещо допълнително,за такива ми ти резулати Thinking

Хахаха, Пламче, разсмя ме! Има, да! Високотехнологично задкормилно устройство има.  Mr. Green Peace

Състезанието, въпреки крайния резултат, беше добро! Състезание на "гумените стратегии"!

По-големи поздравления от когато и да било за ФЕТЕЛисктите! Днешната му победа е изцяло пилотска, а не инженерна или стратегическа. Чудесно състезание, желязна психика, умно каране, особено в последните 10 обиколки. Реално Хам имаше шанс да го изпревари само в 4 от тях, като във втората, когато беше най-близко не отвори крилото и само керсът не му достигна. Жалко - това беше пропуск, който може и да му коства първото място.

Страхотно състезание и за Бътън! Очевидно чабатката вече не му пречи.  Mr. Green Явно приближаващата сватба (според упоритите слухове) го е поуспокоила и не му пречи на концентрацията.

Нандо направи, каквото можа! Пак! Колкото и да са ми трудни за преглъщане позициите различни от №1, нямам за какво да му се сърдя. Това, което прави с тази кола е поредното доказателство пилот от какъв клас е. Но ОТНОВО объркана стратегия!

Опитът на Хайтфелд определено работи в негова полза, за сметка на Виталик - никакъв го нямаше.

До сега не си позволявах реплики по адрес на коментаторите на ТВ7, но миналото състезание и днес бяха особено тъжна картинка. Много жалко, защото и без това интересът към Ф1 в България е крехък, а подобно ниво на коментар не му помага.

Хайде, весело празнуване и сполучлива почивка! Ще се видим следващия уикенд в Монако! Да не си забравите яхтените обувчици!  Wink

# 59
Дженсън, сватба? с Мичибата? #Shocked smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Общи условия

Активация на акаунт