ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ - тема 2

• 23 868
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
хахахх, Плами страшна снимка..  Joy 
Какво сега Нандо ще го накажат ли където мина напряко?  Sad 

Как се навързаха лошо там..  ooooh! Много ми е крива пистата в Монако, виждала съм само тази в Монца и тя ми се видя тясна, ама това тука на нищо не прилича..  Laughing 

# 121
  • София
Пак ви МОЛЯ,охладете страстите  Praynig
Всеки си има някой любимец,всеки има някакви пристрастия,не е нужно да си го изкарваме тук.
Ако трябва да съм честна,мен също ме дразнят нечии коментари,но просто ги игнорирам,защото всеки е свободен да пише това,което мисли  Wink
А това,че неговото мнение не съвпада с моето-няма никакво значение,може и аз да греша Wink

# 122
ААААААа кво стана бе Нел?Нещо не схванах newsm78
Стана това , че не обичам да ме иронизират и да се държат подигравателно . Просто не ми е приятно Спаска да ми размахва пръст прикрита зад ирония и правеща се на много разбираща и компетентна .
Нищо от това , което съм написала след квалификацията не е неистина . Ако някой може да го оспори , но подкрепено с факти - моля , да заповяда .
Аз също е имало моменти , когато съм можела да напиша доста неща , но в името на добрия тон в темата не съм го правила .
Ако някой е много чувствителен , защото неговият любим пилот не се справя така , както той е очаквал няма какво да си го изкарва на другите ... и не е зле малко да си подтисне самочувствието .
Това е .
Спаске - сега лично към теб . Продължаваш да се правиш на интересна и велика . Прочети какво ти написах по - рано . Кой кого е определил за най - добрия явно няма много значение в момента ...
Съжалявам , че заради теб бих напуснала темата ...
Просто наистина си ми крайно неприятна .

Съжалявам за панаира и се извинявам на невинните свидетели. Включително и на теб се извинявам, Нел! Остани в темата, тя не е моя. Просто ще се избягваме по завоите  Peace

# 123
Браво на Алонсо.
Честита победа на Фетел.
Изпуснах най-интересните моменти. Sad
Сега ще чакам да излезе инфо в интернет, а
ако на някой му се занимава, да сподели
защо отпадна Маса и защо спряха състезанието.

Не искам да се меся в спора, но ако съм
издразнила някого с коментарите и предпочитанията си
се извинявам.  bouquet

# 124
Айде честито, Нандо с подиум..  
С какъв маниер поздрави принца, културна работа..  Laughing  Hug    

# 125
Пак максимума, както винаги извлича възможно най-доброто.

Понеже видях спорът, не мога да не кажа по темата че 2 мнения не може да има, че Алонсо ще сгази всички ако е в колата на Фетел. Който от своя страна е единственият който може да му опонира с талант.

# 126
и защо спряха състезанието.

Спряха защото се удариха Сутил и Петров и трети май имаше, не съм сигурна..

# 127
  • BG
...
..защо отпадна Маса ........

Счупи си колата в тунела, след като стъпи в мръсотията и обърса стената, гонеха се не помня вече с кой.......

Обичам Себастиан!  Heart Eyes Много се гордея!

И Пипче, ай не мъ оставяй сама в нащо отбор, де..!!!! Crossing Arms

# 128
  • София
Този път не мога с чисто сърце да поздравя Фетел  Confused, но все пак да му е честита победата! 
Радвам се за Алонсо и Бътън, но ме е яд, че нямаха възможност да пробват да изпреварят Фетел, което е в ущърб на спорта - понякога правилата са странни...но са си правила!

Няма да коментирам засега възниканалия спор  Thinking макар че ми се иска...

# 129
  • BG
Целта и крайният резултат оправдават средствата, начините и дозата късмет, от което са се облагодетелствали повечето гарджета.... Peace Следващия път ще са в полза на някой друг, вероятно.... Hug  И да не бяха спирали, това нямаше да промени нищо за Себ - казАха си го хората, кво..?!  Wink Казано честно - по-ми се щеше да видя какво би се случило без спирането..

# 130
  • КиТ
Снимката беше за охлаждане на страстите,ма не се получи Crazy
Мир и любов,ако може Hug Hug Hug Hug
Анелка ги умее тия работи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Анелка имаме остра нужда от теб Flutter Flutter Flutter

...
..защо отпадна Маса ........

Счупи си колата в тунела, след като стъпи в мръсотията и обърса стената, гонеха се не помня вече с кой.......

С немирника Хам се сборичкаха Wink Peace,после и с Малдонадо,нещо доста наказания отнесе,ма се бори човека да стигне на преде,евала smile3501

И вече вазникнаха желания от страна на хората с черевени очила да напусне формулата,Анелка нещо трупа негатива тоя човек сред червените фенове Thinking

# 131
  • София
Целта и крайният резултат оправдават средствата, начините и дозата късмет, от което са се облагодетелствали повечето гарджета.... Peace Следващия път ще са в полза на някой друг, вероятно.... Hug  И да не бяха спирали, това нямаше да промени нищо за Себ - казАха си го хората, кво..?!  Wink Казано честно - по-ми се щеше да видя какво би се случило без спирането..

И на мен, но никой не може да каже какво щеше да се случи ако не бяха спряли. Но спирането е едно, сменянето на гуми и елементи е тъпо...не се сещам за друга дума.

Хами днес беше под пара, за съжаление когато реша, че е поумянл и се оказва, че когато е назад честно му се случва да не премисли разни неща. Очаквам още едно наказание за него...

ПП Дано Витя е добре!

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 18:07 от Lana

# 132
Момичета, благодаря за отговорите.  bouquet
Добре де, преди като спираха състезание разрешаваха ли
им да сменят гуми и други екстри? newsm78

Ние днес пак сме гледали различни състезания с
моето момче. Joy
Горкичкият Хамилтън все несправедливо го наказват,
според него.

# 133
  • КиТ
Момичета, благодаря за отговорите.  bouquet
Добре де, преди като спираха състезание разрешаваха ли
им да сменят гуми и други екстри? newsm78

Не но заради факта,че са с Пирели нов тип гуми и са го вкарали като точка,че може което си е наистина тъпо според мен,другата година трябва да се осмисли Peace

# 134
  • София
Този път не мога с чисто сърце да поздравя Фетел  Confused, но все пак да му е честита победата! 
Радвам се за Алонсо и Бътън, но ме е яд, че нямаха възможност да пробват да изпреварят Фетел, което е в ущърб на спорта - понякога правилата са странни...но са си правила!

Няма да коментирам засега възниканалия спор  Thinking макар че ми се иска...

Ланаааааааааааа,в различни отбори сме и на различни симпатизираме......но много ми допадаш   bouquet с коментарите
на мен също ми се иска да кажа много неща............но задържам...засега

Общи условия

Активация на акаунт