Отговори
# 210
Здравейте, шкембременни мамчета  Wink

Последните дни ми беше доста натоварено - сватбата на брат ми и 24/7 по заведения с разни приятели, че семейството ми живее във Флорида, ние с мъжа ми - в Лондон и сега наваксваме с излизанията. Така се уморих, че не искам и да чуя повече за кръчми.....
 На всичкото отгоре имам 10 дни да се подготвя за последния си държавен изпит и просто ще се моля за чудо - 6 хиляди страници почти наизуст.......  Crazy Последният път ме скъсаха още на казуса.
 Така се разглезвам тук.......един куп баби търчат по цял ден след дребния. В градинките си седя по пейките, не се налага да го гоня. Като се приберем след месец не знам как ще влизам пак в ритъм.

noneto И аз знам, че парацетамол се взима и няма проблеми. Вземи спешни мерки. Не искам да те плаша, но прочетох, че продължителната висока температура е опасна за плода.  Peace

# 211
Здравейте ,
искам да ви се похваля относно стомашните проблеми.Започнах да пия Дуфалак и вече всичко си е както преди.Вече съм си редовна  Joy няма подуване,няма болки  smile3501

# 212
Аз ще летя след седмица от Бостън до София през Лондон и после 5 часа с кола до Бургас и ще ти пиша ако оцелея Simple Smile
 Tired
darling_a задължително пиши като се върнеш към БГ. Дано да е лек полета.Мислиш ли да взимаш нош-па или някви хапове за контракции по време на полета. Тук ли мислиш да си караш бременността?

Ами да мисля Но-шпа да пия преди полет, заради тези придъпвания. Но най-вече се надявям на хапчето против гадене което ще ми изпише док в петък Simple Smile

Това е което най-ме притеснява. В самолета миризми, манджи и няма каде се скриеш... Sick
До сега през живота ми никога от нищо не ми е ставало лошо и не ми се е гадило, а летенето със самолет ми беше любимо.Сега обаче се чувствам така, както преди първия път когато летях  #Crazy
  bouquet
А отностно бременността тук ще съм до края на лятото(септември) после мъжът ми ще дойде и той да си почине малко и обратно двамата отвъд океана:)Със сигурност мисля да раждам тук,защото в Бургас положението е отчайващо Sad
Тъкмо за другото лято ще сме достатъчно големи да се приберем отново Simple Smile

# 213
Майчета, имам едно въпросче  Whistling някоя от вас да има пиърсинг на пъпа и да знае кога трябва да го махна?  newsm78

# 214
Майчета, имам едно въпросче  Whistling някоя от вас да има пиърсинг на пъпа и да знае кога трябва да го махна?  newsm78

Възможно най-скоро, преди да почне да ти се опъва кожата, видях на една позната резултат от не махнат пиърсинг, изглежда ужасно Whistling

# 215
  • USA
darling_a Дано полета ти мине възможно най-леко и още по-приятно изкарване в БГ.Вземи си ментови дъвки и пий  много вода ,че въздуха в самолета е много сух особено за толкова дълъг полет.За пиърсинга четох ,че обикновено се свалят към 4,5 месец като започне да се издува корема ,но може и да ти зарасне дупката.

# 216
Здравейте, абе ясно ми е, че с мама и тате е до време, аз живея сама от 10 години. Живяла съм къде ли не, в къщи ми е най-хубаво сега.

Пак повръщах...

Това с пиърсинга и татусите на корема, чак страшно ми изглежда... Crazy

# 217
Ами значи още 1-2 месеца и после ако иска да се запушва ако иска не...и без това скоро шкембето ми няма да е за показ  Flushed
vagabond да споделя моя опит с чужбина...когато съм тук мнооого ми липсват всички у дома, ама много...но когато съм си у дома, моят мъж ми липсва два пъти повече...затова си търпя за сега. Единственото което започна да ме притеснява е, че моето бебче няма да има толкова много близки хора, които да го обичат и глезат тук   ooooh!
Kalality и аз завиждам на тези които са в Европа...този презокеански полет, а твоя е и +2, е направо безкраен, а за цени да не говорим...  bouquet

# 218
Ох, аз онзи ден видях на окръжна череши по 3 лева. Та като се прибрах бързо бързо се запътих към нашето пазарче, така ми се приядоха. Ми.. за 3 лева си взех 200 грама..  Embarassed Ужас.

Сега съм на вълна ананаси, докато започнат да продават черешите на нормални цени.

# 219
Някъде четох че не е хубаво да се прекалява с ананас, имало някаква съставка предизвикваща контракции

# 220
Ох момичета успях да си отворя вратата без да я изкъртя.
Така ме е яд, че черешите са толкова скъпи, моята щерка не яде, а само за мен ми се свидят толкова парички да дам и ще ги чакам да станат на по сносни цени и аз.

# 221
Някъде четох че не е хубаво да се прекалява с ананас, имало някаква съставка предизвикваща контракции

На мен гинекологът ми каза, че това са пълни глупости за ананаса... Питах изрично.  Mr. Green
Виж, магданоза и концетриран сок от магданоз е вече друга работа...

# 222
за пирсинга на пъпа знам че може да се сложи специална обеца която да не пречи на големеенето на корема ако искаш попитай там кадето слагат обеци... целувки

# 223
Мами, да питам може ли да ми личи вече? Не мога да ям много карам на
З: Активия
О: Супа
В: Салата
Няма как да съм напълняла от тези неща, според мен.
А коремчо е пораснал.
Вие как сте? Личи ли ви ?

# 224
Ми да ти кажа, аз понякога си мисля че ми личи, понякога не,,И аз не знам, мисля че е рано още, но нали при всеки е различно. Аз примерно съм склонна да си пускам коремче по принцип и преди да забременея бях свалила 10 килограма със спорт. Бях се стегнала яко, ама сега си изглеждам както преди да отслабна преди няколко месеца. Ако някой не знае, че съм бременна едва ли ще заподозре  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт