Отговори
# 225
Мене вече 3-ма човека ме питаха дали не съм бременна  Shocked и аз заради това ви питам Shocked Shocked Shocked

# 226
Мене вече 3-ма човека ме питаха дали не съм бременна  Shocked и аз заради това ви питам Shocked Shocked Shocked

При мен се вижда едно леко закръгление в областта под пъпа. Не си личи, че съм бременна, само аз и мъжа ми си го виждаме. Снощи даже мъжа ми се лепна като пиявица за корема ми, защото вече бил закръглен и беше безкрайно щастлив да го милва и да му говори.  Joy

# 227
МИличкия татинко радост голяма   loveuuu
Нашия тати не ме е виждал 12 дни, нямам търпение вече да го видя, толкова неща станаха за 12 дни. Нямам търпение да го гушна.....  luvbed

# 228
  • Beyond the Frontiers
Аз съм с татуировка - ниско долу, в дясно на корема, няма дефекти никакви от първата бременост. Полагах същата грижа като за целия си корем, нищо повече.

# 229
Момичета, Добро утро!
понеже си говорите за грижи за кожата на корема и реших да споделя:
" НЕ НАБЛЯГАЙТЕ САМО НА КОРЕМА"  виждала съм стрии и по кръста и по прасците причинени от бременността, все пак кожата навсякъде се опъва и разтяга.
Аз без да се мажа (или поне не се мажех сериозно) до определения ми термин нямах нито една цепнатина....обаче преносих 5 дена и в момента съм - не е за описване, а бях решила че съм се отървала -уви

приятен и усмихнат ден   bouquet
аз днес ще ходя да видя сърчице  Heart  за първи път

# 230
Sophi_Fote, успех на прегледа. И аз днес ще ходя за втори път.

# 231
Добро утро!:)
Аз пък днес съм на ранна морфология и нямам търпение да видя,че всичко е добре  Praynig
Стискайте палци!  Grinning

# 232
Добро утро!:)
Аз пък днес съм на ранна морфология и нямам търпение да видя,че всичко е добре  Praynig
Стискайте палци!  Grinning

Палците вече са стиснати за всички, които се нуждаят от тях! Момичета, пожелавам ви късмет и всички да бъде наред!  Praynig Praynig Praynig

Чакаме да ни зарадвате с прекрасни новини за малките бебчовци след прегледите! Peace

# 233
ПриветИКъсмет днес на всички ,които ще ходят на преглед  bouquetА  колкото до корема и на мен ми личи вече.Ама аз си имах останало коремче от 1 вия път и сега само се повтвърди!
Като казахте череши,вчера се разхождаме с Кико покрай пазара и той мерна черешите.И започна от далеч,че не съм била дала на бебето да закусва,а в черешите имало много витамини и...тн.И купихме да хапнем.Ама много ми е сладък как се вълнува за бебето.Постоянно ми говори на корема и се хвали на всички,че ще става батко.

# 234
Ха, Пижо, ти утре влизаш в 12 г.с. БРАВООООО!!!

# 235
  • Варна
Здравейте!
Пишете, моля ви, кога свършва критичния период - 10 г.с., 12 г.с. или 13 г.с  Rolling Eyes Има толкова информация и то толкова различна  Confused Или е индивидуално. Края на първото тримесечие е със започването на 13 г.с., нали?

# 236
Момичета, здравейте! Да ви кажа аз за моите перипетии ... От една седмица имам някакво течение, бях при гинеколожката си, тя каза, че бебето е добре, здраво е закрепено. Но течението не спираше. На 16-ти вечерта прокървих (червено, не кафяво). Уплаших си се, отидох при личния и си взех направление за ЖК. Бяха ми препоръчали д-р Мария Николова, звъннах й, прие ме, видяхме бебето - то за щастие е добре, даже и на 4D го видях, беше уникално преживяване! Изписа ми Утрогестан (3х2), някакъв крем за влагалището (смята, че най-вероятно течението се дължи на инфекция) и витамин С на капсули. Дано да ми се размине с това ... Praynig НО като ми се сервира една сума за прегледа ми призля - 40лв. Да съм си запазила направлението, защото все още не е ясно дали искам да съм при нея. И като ми каза за какви суми става дума - гръмна ми главата! #Crazy Три месеца подред ще ми се правят скрининги - като цената е минимум 100лв.! (таксата от 40лв. си е отделна!) Понеже здравната каса заплаща само два ехографа за цялата бременност, това за нея (е, и за мен де) не било достатъчно, та всеки месец ще ме вика за преглед. Та като си направихме с таткото една груба сметка - около 500лв. ще отидат и това само при положение, че всичко ми е наред. Представям си, ако (не дай си Боже!) има някакви усложнения ... Та сега съм в задънена улица - нямам идея при кой да ми е ЖК. Пижо_, виждам, че и ти си от Пловдив. Някакви препоръки, имена ... ? Някй изобщо нещо? Съвсем съм объркана вече ... Cry

# 237
Ха, Пижо, ти утре влизаш в 12 г.с. БРАВООООО!!!
ДА! Party
Elea_Dar ,аз лично ходя на часни прегледи при д-р Пелев.Ако искаш по здравната каса ,моята приятелка ходи в поликлиниката към ВМИ,и е много доволна от докторката(не се сещам за името но мога да питам.Всеки месец и прави ехограф и никога не е доплащала.А доколкото знам,акоти се наложи пак 4Д  най добрият е Троянчев.Той прави и ФМ.Аз мисля другата седмица да отида при него за Фм и да видя пола.

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 10:30 от Пижо_

# 238
Здравейте!
Пишете, моля ви, кога свършва критичния период - 10 г.с., 12 г.с. или 13 г.с  Rolling Eyes Има толкова информация и то толкова различна  Confused Или е индивидуално. Края на първото тримесечие е със започването на 13 г.с., нали?

Да, 13 г.с. бележи началото на 2-ри триместър. Смята се, че като мине 12 г.с., критичният период в развитието на бебето вече е преминал, и оттук нататък започва растежът. Поне така съм чела. Та нали и от там има и поверие преди края на 3-ти месец да не се казва. Не знам дали и колко е валидно, но съм малко (добре де - бая съм...) суеверна, та с таткото си мълчим. За бременността знаят само родителите и кумовете ни.  Wink

# 239
Пижо_, много ще съм ти благодарна, ако ми дадеш име и някакъв контакт на лекаря на приятелката ти!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт