Отговори
# 675
Евридик@ с радост приемаме подкрепата Ви  bouquet

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 21:16 от *ita*

# 676
  • Beyond the Frontiers
Евридик@, чудесно. Аз съм за. Имах доста проблеми с кърменето и изкрах едва до 4-тия месец въпреки огромното ми желание д продължа. Подозирам, че със уместни съвети можеше да се справя  Peace

A_vagabоnd, колкото и да ни се иска тази седмица е граничната и тогава влизаме във втория триместър  Peace

# 677
На 1 юни съм на доки искам и аз да видя моя бебо има ли крачета рачички и дали шавааа... незнам как ще издържа цяла седмица Shocked

# 678
stefito_8986  незнам какво да ти кажа, може би не го мисли много, мисли само положителни неща, аз се бях шашнала защото през седмицата сънувах, че губя бебо и много се бях притеснила, дори до днес преди прегледа ми беше кофти, но не се притеснявай, всичко ще е наред.

# 679
Охх  като каза сънувала. Аз колко простотии сънувах тая седмица,че се бях сама филмирала....  Rolling Eyes Ужас. Всичко е на психическа основа. Аз по себе си съм забелязала,че в дните,в които съм добре настроена,че всичко е ок,ми е 100 пъти по-добре,а когато се събудя с чувството (от някой глупав сън) че има някакъв проблем,ми е лошо и ми се гади повече от обичайното... Странно,но факт!

# 680
Евридик@, с радост ще приемем всякаква помощ и аз предния път изобщо не се справих с кърменето и за съжаление на 20 дни моята кукла беше изцяло на АМ.
Ох момичета и аз се филмирам с някакви ужасни сънища, че губя бебо и направо съм полудяла и май няма да изкарам до 09.06 да видя бебо и ще ида на частно да си го погледна.
Ох така искам всички да си минем тия критични седмици без повече загубени бебенца.  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 681
В другата ми отчетна тема се случи Бу да е сред нас. За който не знае, тя е модератор в кърмаческия форум, вече световно признат специалист по тези теми  Wink
 Резултатът е, че повечето момичета от отчетната все още кърмят, няколко станаха ЛЛЛ помощници  Laughing  Изобщо много кърма се изля, благодарение на нея. Включително и аз кърмих интезивно до 13-14 месеца, после спрях, заради антибиотично лечение.
 Искам да кажа, че подкрепата на Евридик@ определено е добре дошла.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 21:18 от Venilove

# 682
И аз мисля, че подкрепата за кърменето е добре дошла, но на малко по-късен етап.

# 683
Радвам се, че ни приемате толкова мило!   bouquet

Да, наистина все още е рано, имате други вълнения, но въпреки това ние ще сме тук, ако имате нужда от нас.  Hug

Ще ви помоля, ако имате потребност от информация за кърменето, да се обърнете към нас като изпишете с големи червени букви например Ivy, Евридик@ или ЛЛЛ, за да можем лесно да намираме въпроса. Не искаме да се намесваме в темата ви, без вие изрично да сте поискали от нас това, защото тук има майки, които са имали богат опит с кърменето и знаят много неща. Вие сами може да си помагате една на друга по темата за кърменето. А и започвайки този проект с BG-Mamma решихме, че темичката си е ваша и никоя от нас не би искала да навлиза в личното ви пространство без покана.

Ако прецените, може да сложите тази информация на първата си страничка от темите.

Ще ви пускаме и информация за предстоящите срещи и лекции организирани от или със съдействието на Ла Лече Лига в различните градове. Но все пак може да ги следите и на страницата на Ла Лече Лига или пък в страницата ни във Фейсбук.

# 684
Явно всички сме се раздели на два лагера едни, които вече прескочиха периода с неразположенията и за съжаление останалите, които се влачим с това гадене, повръщане и тн.

Дано бързо прескочим това време и да станем по-дейни, от сърце си го пожелавам.  Praynig

Аз имах следния проблем три дни мъки и не мога да отида по-голяма нужда. Това никога не ми се бе случвало. Днес правих някакви упражнения от йогата и малко масаж на корема и успях, но не ми се мисли ако това продължи.

Дайте идеи как да се справя с това, засега майка ми каза да ям на гладно киви или круши, може и по един банан.

Дали тази рекламирана активиа помага?

# 685
  • София
Аз чистосъвестно на всеки 3 дена пия дуфалак. Иначе спасение нямам.

# 686
За активията не знам, но пък за Дуфалака съм сигурна, че много помага. Дъщеря ми беше със постоянен запек като бебе /още новородена/ и пробвахме какво ли не, но само той помогна. А и доколкото знам може да се приема и от бременни.

# 687
Евридик@   bouquet
deepocean дуфалака му е майката!

# 688
Благодаря, ще си купя тогава дуфалак.

# 689
Момичета,вече съм в БГ Simple Smile
Сега лягам,че не съм спала 30 часа!!!ужас...ама като всички искат да ме видят!
Ще разказвам на тези които имат нужда от инфо как протича полет+гадене Simple Smile)))
  bouquet
До скоро аз загивам в доброто старо легло!

Общи условия

Активация на акаунт