Отговори
# 690
Добро утро  bouquet  bouquet  bouquet

# 691
  • Варна
Добро утро и от мен!  Hug Hug Hug
Еййй, дойде най- сетне това лято  Grinning, даже и за плаж става вече, щом водата е към 20 градуса.
Пижо_ , ти от утре влизаш във втория триместър, страхотноооо   bouquet!  Дано всички стигнем до този момент  Praynig

Момичета, наскоро беше обсъждана темата за секса. Откакто знам, че съм бременна сме правили само веднъж секс. При оргазма получих силна болка ниско долу и много се стреснах, та оттогава не сме пробвали. Но да си призная имам огромна нужда  Embarassed, даже...сънувам едни сънища.... Embarassed Но ще си потрая още малко. На някоя бъдеща мама да и се е случвало това?

# 692
Привет на всички в този слънчев ден!
Не знам как ще преживея лятото?!? Не мога да издържам на жега. Мисля да си купя спрей с термална вода и да си  го нося в чантата за освежаване. Не знам  дали е добра идея, но тази сутрин ме озари. Иначе - днес ще ходя за изследванията и дано не ми прилошее, че нещо от сутринта ми намеква.

# 693
Аз не мога да си представя как въобще ще се завлека на следващия преглед другата седмица, да не говорим за изследвания на гладно  Sad Нямам почти никакви сили, щом и детето не мога да разхождам вечер. Със сигурност кръвното и хемоглобина са ми много зле, та аз почти нищо не мога да ям. Вече се чудя какво да правя, на моменти се отчайвам зверски  Cry

# 694
Аз не мога да си представя как въобще ще се завлека на следващия преглед другата седмица, да не говорим за изследвания на гладно  Sad Нямам почти никакви сили, щом и детето не мога да разхождам вечер. Със сигурност кръвното и хемоглобина са ми много зле, та аз почти нищо не мога да ям. Вече се чудя какво да правя, на моменти се отчайвам зверски  Cry
За гладното - нямам проблем. Но не могат да ме убедят, че като се събудя няма да пия вода или глътка кафе! А една позната ми каза, че вече било отживелица това с изследванията на гладно. Аз не съм питала, но самия факт, че ми казаха да отида към обяд - мисля не очакват да спя до обяд.

# 695
Добро утро и от мен   bouquet  Hug
Аз още е съм питала за изследвания, а и не са ми казали Simple Smile но дано да не е задължително на гладно и без кафе че ... и аз незнам как ще се замъкна до кабинета.

# 696
Пижо_ , ти от утре влизаш във втория триместър, страхотноооо   bouquet!  Дано всички стигнем до този момент  :pray

Естествено, даже до края ще стигнем всички.Стига вече страх,само положителни емоции!!!!!!!!!!!! Praynig Praynig Praynig

# 697
Добро утро и от мен!  Hug Hug Hug
Еййй, дойде най- сетне това лято  Grinning, даже и за плаж става вече, щом водата е към 20 градуса.
Пижо_ , ти от утре влизаш във втория триместър, страхотноооо   bouquet!  Дано всички стигнем до този момент  Praynig

Момичета, наскоро беше обсъждана темата за секса. Откакто знам, че съм бременна сме правили само веднъж секс. При оргазма получих силна болка ниско долу и много се стреснах, та оттогава не сме пробвали. Но да си призная имам огромна нужда  Embarassed, даже...сънувам едни сънища.... Embarassed Но ще си потрая още малко. На някоя бъдеща мама да и се е случвало това?

И ние нищо не правим откакто сме разбрали, ще изчакаме втория триместър за всеки случай.Иначе от както съм бременна(дори преди да разбера,още първите 2-3 седмици) нямам никаква чувствителност,и не съм имала оргазъм.Иначе сънищата и аз ги имам  Embarassed и желанието, ама тялото ми не иска, някой друг има ли такъв проблем  ?

# 698
Здравей,аз също имам такъв проблем,само като си помисля за секс и лошо ми става,дано скоро да отмине това.. Simple Smile Да кажа за БХС моята лекарка ми каза,че не е задължително да е на гладно изследването!
А сега искам да ви попитам нормално ли е вече да ми се очертава коремче или просто дебелея,не е ли рано да ни личи момичета?  Shocked

# 699
Привет и от мен Simple Smile
Аз си починах много добре през тези дни и сега с нови сили за работа Simple Smile
Не ми се гади и вече не се храня за двама (гадеше ми се от глад и преяждане предимно)
Днес съм на абитуриентски бал и сега вълненията са насочени към това мероприятие Simple Smile
Относно секса съм станала напоследък по-активна от преди нямам никакви притеснения а чувствителността ми се е повишила и е направо невероятно Simple Smile
Положително и слънчево настроение на всички   bouquet   bouquet   bouquet

П.С. относно коремчето знам че е различно и аз питам: нормално ли е да ми личи (знам че при втора бременност проличава по-рано)така ли е?

# 700
  • Варна
За коремчетата, според мен е до структура. И на мен ми се е заформило вече. Нормално е - нали нараства матката. Много зависи какви дрехи ще сложа, но ми е все едно съм преяла. Аз си имам кореместа структура, така че го очаквах. На работа прикривам засега, но ми се струва, че другия месец вече няма да мога да скрия  Grinning
Наскоро си мислех, че е много добре да бременеем лятото - има толкова свежи и сезонни плодове и зеленчуци, слънце, леки дрехи и разходки. С предната ми неуспешна бременност беше през зимата и ми беше голям проблем с дрехите и страха от леда по улиците.

# 701
Sophi_Fote ,на мен отдавна вече ми личи.Този път по-рано,но аз си имах и корем останал след раждането.Не знам нирмално ли е ,но аз се радвам и си пъча корема,защото 4 години се чудех как да го прикрия,а сега не е нужно Laughing

# 702
Sophi_Fote ,на мен отдавна вече ми личи.Този път по-рано,но аз си имах и корем останал след раждането.Не знам нормално ли е ,но аз се радвам и си пъча корема,защото 4 години се чудех как да го прикрия,а сега не е нужно Laughing

Grinning  Grinning  Grinning и аз си го харесвам и сега нямам повод да го крия  Grinning
на работа всички знаят вече - аз не мога да пазя тайна особено толкова хубава Simple Smile Повишение ест. вече не очаквам, но и не ми пука важното е да съм спокойна:)
гордо с коремчета напред Simple Smile

# 703
deepocean аз ти препоръчвам сушени сини сливи, при мен действа винаги. но  киви, круши са също разхлабващи.

аз също вече се чувствам много по-добре, остана само умората, но тя моѫе и от времето да е.

за мамите, които имат ѫелание да помогнат за кърменето едно голямо добре дошли и благодаря. в германия след като роди майката има акушерка която я посещава редовно в кьщи и и помага сьс сьвети и най-вече относно кьрменето. така че това което са предприели тези мами и страхотно и би било страхотна помощ Simple Smile

# 704
На мен, както се вижда от снимката, която качих в албумчето все още въобще не ми личи. Като хапна малко, дори съвсем малко и много ми се издува корема обаче (ставам като в 5ти месец), което ми е странно малко.
На мен също ми се върна желанието за секс и особено след като ни вдигнаха забраната на последния преглед доста по-често ни се случва  Whistling

Аз още се чудя къде да се запиша за ФМ..то докато се начудя ще дойде време за следващата вече. Гледам, че и в Токуда правят и може направо там да си отида. Чудя се дали направо сега да си запиша час щом толкова напред вървят или да изчакам да си отида на 1вия преглед при Кирякова на ЖК този петък и да я питам нея какво ще ме посъветва...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт