Отговори
# 195
ох аз честно казано точно за младосткия си мислех , че съм виждала, щото и аз съм от там.......  newsm78 ама явно съм се заблудила....

# 196
  • USA
Леле аз докато стана от другия край на глобуса вие сте изписали 5 страници Laughing
вагабонт аз вече споделих в другата тема за майките в чужбина с теб за моята позиция по твоя въпрос.Тук само ще кажа една приказка на баба ми която само казва" с мама и тате до море с либе през море"Излишно е да обяснявам ,че няма как да не ти е мъчно.И аз съм от тези дето ревът само като видят летището няма значение в каква посока(рева и при кацане и при заминаване)
А Англия даже е на 3 часа от БГ така ви завиждам на всички в Европа ,че при един дълъг уикенд можете да си запалите джапанките и в БГ,но аз си го избрах и не съжалявам мисълта да съм по-далече от съпруга ми за повече от седмица,две неми дава мира.

# 197
момичета, имам нужда от вашето мение - от вчера по това време съм болна(по-скоро като смазана от валяк), поддържам 37.7-37.9, а болки в гърлото и по-цялото тяло. Не намерих сили да отида при доки, но се чух с гинеколога - за прием на АБ е.В аптеката жената се изкълила и категорично отказала продажба на АБ при бременност под треи месеца. Обадиш се и на личният - той застъпва мнението на гинеколога.......Съпругът ми стои пред аптеката и не може да вземе решение> Аз пък в нормално състояние няма да пипна АБ, но сега с бебчо......?На кръстопът съм Embarassed

# 198
noneto, защо не опиташ първо с парацетамол и фервекс, мояга лекарка твърди, че за тях няма проблем, пък антибиотик ако се наложи след това...според мен наистина е много смело да се рискува с антибиотик, препоръчан от аптекарка...

# 199
А, и пропуснах за болките в гърлото - по съвет на доки стрепсилс, аз също го вземам в момента и много ми помага...

# 200
noneto,
според мен наистина е много смело да се рискува с антибиотик, препоръчан от аптекарка...
АБ е по предписание на Гинеколога ми, а аптекарката отказа да го продаде Rolling Eyes

# 201
  • USA
Някоя мама сподели ,че е вземала антибиотик в 1-ви триместър и детенцето и се родило с някакъв проблем,не че няма хиляди случаи когато майките не са знаели ,че са бременни и са взимали,но не бих поела риска.Опитай първо с компреси на гърлото и парацетамол ,за настинката.
Nedinka само като идея може и да не ти харесат,но Андрей,Йоан,Теодор,Калоян и Никола са мои фаворити за момчешки имена,а за момиче идея нямам,ще го мъдрим ако се окаже госпожица Laughing

# 202
Хоп и аз в новата тема Simple Smile
Вагабонд Какви точно кифлички ти се ядат или може и рецепта за миленки.Аз научих една за миленки и е много лесна и даже ми се получиха.Аз не съм голяма готвачка де само да кажа.

Kalalily може ли пак да ми пуснеш линка за миленките? Благодаря ти предварително Hug

# 203
Ух и аз искам да си направя нещо сама, но уви не мога, живея в хотел и нямам кухня, но като се прибера у дома за празниците ще си направя всичко, което ми се хапва Simple Smile

# 204
Ох момичета имам спешен въпрос: Моята госпожица, не знам как, но успя да ми заключи вратата към мокрото помещение, където са ми пералнята и сушилнята и сега не знам как да я отворя, а представете си ключовете са вътре. Как да я отворя без да се налага да я разбиваме, защото е новичка?

# 205
  • Beyond the Frontiers
Ох момичета имам спешен въпрос: Моята госпожица, не знам как, но успя да ми заключи вратата към мокрото помещение, където са ми пералнята и сушилнята и сега не знам как да я отворя, а представете си ключовете са вътре. Как да я отворя без да се налага да я разбиваме, защото е новичка?
Това каква врата?

# 206
Това каква врата?
Алуминиева. Не знам как го направи тоя номер.

# 207
  • Beyond the Frontiers
Ясно, нашата на банята ни правеше този номер - бравата се чупи и реално езичето не се прибира при натиск на дръжата. При нас половинката просто я напъна и отвори - без щети. С отверка ако побуднете езика  newsm78

# 208
  • София
Ей, няколко дена не се появявам и вече сте преполовили нова тема...

Постоянно ми се ядат плодове. А цените им са... умопомрачителни. Цяла зима портокали и банани на корем а сега...  Rolling Eyes

# 209
Ох не знам ще гледам какво да я правя, но ще опитам всичко, че нали и двете с госпожицата сме сами, татко и и моя баща са в Белгия, а свекъра не искам да го виждам и ще видим. Ще се оправим някак. Ако някой има и други идеи нека споделя.  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт