Отговори
# 285
Еееее...Дидка добре си ни дошла  bouquet.Гала силно те подкрепям,но позитивизъм трябва,а аз най вероятно ще правя амниоцентеза.

# 286
  • София
Е на това му казвам мило посрещане!!!  newsm51 Знаех си, че тук ще получа подкрепа и разбиране!
mishle3, на теб някой лекар ли ти препоръча амниоцантезата?

# 287
Здравейте мами!
Дидка добре дошла и моят термин е на 25.12. Grinning  Миналият четвъртък бях на преглед и видяхме едно тупкащо сърчице. Много се надявам всичко да е наред, защото вчера след работа един глупак страшно много ме изплаши. Бързо ми мина, но .....
Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 288
Ами на 26ти съм на ФМ при др. Марков и тогава ще се реши окончателно,но да.

# 289
  • София
Ами тогава стискам палчета всичко да е наред!
val 1210, супер че сме с един и същи термин, имаше и други бъдещи мами май за тази дата.
Аз искам да ви попитам започнахте ли вече да се мажете с някакъв продукт против стрии? Миналото лято бях избрала олиото на Икаров след горещо препоръки, но сега изобщо не искам да залагам на олио. Първо не е много приятно усещането да си цалатамазна като навън е над 30 градуса и второ до ден днешен всичките ми летни дрехи миришат на нещо подобно на гранясало олио, без значение  с какво ги пера.... Rolling Eyes
Та ако сте избрали продукт, казвайте, че наближава време.

# 290

Аз искам да ви попитам започнахте ли вече да се мажете с някакъв продукт против стрии?

Aз залагам сутрин на тоалетно мляко, обикновено, в момента ползвам на Леокрема, а вечер - свинска мас с ванилия, за да мирише на приятно. не усещам да ми е кофти от маста, а най - много тя помага за онези гадини.  smile3533

# 291
Mishle, защо ще правят амниоцентеза. Ако имат подозрения защо не  направят по-ранното изследване.
Мерси на всички мами за топлите думи и позитивната енергия. Прегръщам ви всичките. Аз наистина имам хубаво усещане този път за бебо и даже си купих вече едно малко сладко боди. Предния път до последно не купувах нищо. Сега съм решила без такива суеверия. Даже бебо ще се чувства по-чакан, като мисля за него и купувам разни нещица:)

# 292
Aз залагам сутрин на тоалетно мляко, обикновено, в момента ползвам на Леокрема, а вечер - свинска мас с ванилия, за да мирише на приятно. не усещам да ми е кофти от маста, а най - много тя помага за онези гадини.  smile3533
свинска мас с ванилия - как го правиш.Есенция ли слагаш. Убива ли се наистина миризмата?

# 293
Миличка и на теб ще стискаме палци всичко да е наред и дано се разминеш без амниоцентеза.
didka Simple Smile , аз предната бременност се мажех с лосиони за тяло на Ейвън и нямам стрии, но може би си е и до кожа. Не съм използвала никакви по специални продукти. Аз така или иначе си се мажа всеки ден така, че ще продължа пък дано и този път да нямам.
свинска мас с ванилия - как го правиш.Есенция ли слагаш. Убива ли се наистина миризмата?
Есенциите на доктор Йоткер много помагат да се убие миризмата на маста, но май се преваряваше. Не съм много запозната с процеса, някоя от другите дами да каже как точно се прави. За моята госпожица свекърва ми правеше мас с невен и слагаше есенция вътре и миришеше много хубаво.

# 294
някой гледа ли снощи дискусията по БНТ - естествено раждане или изцяло контролирано от докторите раждане.
вие "за"естественото ли сте. бихте ли родили вкъщи

# 295
По принцип, имам продукти на Джонсън бебе, дефакто предпочитам на Мустела, но реално не се мажа с нищо вече, защото всичко ми смърди и ми се повдига. Даже и парфюм не си слагам, дори рол-он не мога да си сложа...Пак започна да ми се повръща, а пък изядох един лимон и едно киви  Sick

# 296
аз честно казано си мисля , че трябва да е нещо по средата. Майката трябва да е най-важна през този процес - раждането. Да има право на избор, на мнение. а докторите да са по-предразполагащи. Не мога да си представя да родя вкъщи. Направо ми се струва смело.

# 297
  • Варна
Момичета, сигурна съм, че всички ще завършим със сладки и послушни бебоци  Hug
Добре дошли на новите мами   bouquet
За мазането  сега се мажа с бадемово масло на Икаров. За по- натам ще се доверя на едн крем Перкуталфа се казва. Мои познати са много доволни дори и при излезли пресни стрии е имало ефект и са се позаличавали. Продукта не е мазен, уж няма консерванти и е около 30 лв. Ползва се след 3-я месец. Друго, което чувам че са много доволни са продуктите на Мустела.
За раждането не мисля все още, далечно ми се вижда. Но не приемам раждането у дома. Искам най- добрите грижи за детето си. Самата аз се чувствам по уверена като знам, че има специалисти около мен.

# 298
Здравейте, много се радвам за всичко вас, от все сърце ви пожелавам да си имате най-пухкавите беб4ета. Аз бях до тук. Вчера ходих на доктор и ми каза че не вижда сършице, и не се е развил плода от миналата седмица. КАза че това е било сега чакам да ми дойде или ако не, кюртаж.
Пазете се много!

# 299
Анимира, върви на друг доктор  Confused

Ако се окаже истина съжалявам... Hug

Общи условия

Активация на акаунт