Отговори
# 495
нонето и марла, много големи  Hug Hug Hug. Догодина отново тук.

Мамчета не съм ходила на гинеколог от 6 седмица, а има още 2 седмици до прегледа ми в Токуда. Нямам търпение да си видя бебето.

Какво да се прави ще си чакам.

Последните дни много ми се повдига и ми пада често кръвното, с предишната бременност повръщах всеки ден по 2, 3 пъти, а досега само веднъж, но гаденето без повръщане е по-гадно за майката.

Иска ми се да направя нещо специално за себе си, през миналата бременност не си подстригвах до ри косата, но сега като гледам себе си в огледалото се затичах бързо за една фризура.

Сега си мечтая за масаж, целия ми гръб и врат са схванати, искам да се отпусна и някой да ме поглези. Милото не може да ме глези, просто е непохватен в тия неща.

Имам една приятелка, с която за съжаление не се виждаме често, но тя как може да те масажира, да те поглези, да те зареди с настроение. Сега точно имам нужда от позитивни хора около себе си, за да минат неразположенията неусетно.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 496
Момичета,

кръвта за БХС на гладно ли се взима или може по всяко време?

# 497
Нонето и Марла кураж и оптимизъм и дано наистина да сте последните,които ни напускат Praynig

# 498
Нонето и Марла,

прегръдки и от мен.

# 499
  • USA
Само да ви кажа ,че тая "снимка бг" ми се лепна така хубавичко на профила във фейсбук,че заваляха поздравите ooooh! незнам от къде ми дойде.Една приятелка дето знаеше ми се обажда и ми вика незнаех ,че си го обявила вече официално Shocked И какво точно му е заключено на албума неразбрах.Направих само един коментар и сега ми се искаше да съм си траяла,че във фб колкото приятели толкова и гадове #Cussing out

# 500
Аз пък така съм се вманиачила на тема здравословен живот, че след като прочетох една статия дори си смених шампоана. Е, не е много здравословно да лежиш по цял ден, но нямам сили за нищо. Четох, че не е хубаво да спиш повече от 10 часа на ден. За корема четох, че зависи от някои неща като например дали ти е първа бременност, дали имаш стегната или отпусната кожа, от количеството на амниотичната течност и т.н.  preggo

# 501
Kalality, мила как стана тоя номер?!Това е ужасно...дано си изтрила поста навреме, преди да са видели прекалено много хора.... ooooh!
Аз утре съм на "предполетен" преглед...стискайте ми палци!Ще си търся рецепта за хапченцето против гадене като топъл хляб от док. Simple Smile
Лек ден на всички мами и лека нощ за мен и останалите отвъд океана!

# 502
  • USA
Kalality, мила как стана тоя номер?!Това е ужасно...дано си изтрила поста навреме, преди да са видели прекалено много хора.... ooooh!
Аз утре съм на "предполетен" преглед...стискайте ми палци!Ще си търся рецепта за хапченцето против гадене като топъл хляб от док. Simple Smile
Лек ден на всички мами и лека нощ за мен и останалите отвъд океана!
Ох незнам изтрих го ама докато се прибера до вкъщи в трафика имах чувството ,че ще ми изхвърчи сърцето и само си мислех добре ,че и снимка не сложих.Поне имах време да размисля  ooooh! и за да се успокоя си рекох господ да ни пази той е по-силен от злите езици и така.
Миличка пази се много не вдигай тежките куфари ,помоли някой да ти помогне. Винаги има любезни господа.Лек полет и катовлезеш в ритъм с часовата разлика след 1 седмица пиши Hug

# 503
Момичета, благодаря ви за подкрепата! Аз през цялото време подозирах, че нещо не е наред, защото това ужасно главоболое и това почти постоянно прокървяване от 5-6 г.с. не бяха нормални. Добре, че в природата съществува естествения подбор - оцеляват само здравите и силните... Благодаря ви още веднъж и успех на всички във всичко!!! Hug Hug Hug
Пък аз се  Praynig следващият ни опит да е поне толкова успешен, колкото първия и това да беше първият и последният ни неуспешен!

# 504
Марла Hug,всяко зло за добро.Следващият път ти желая здраво и безпроблемно бременеене!

# 505
  • Beyond the Frontiers
нонето и марла, пожелавам ви възможно най-бърз успех.

niksha, спокойно няма нищо фатално. Ще ти взимат по-често кръв - 3 пъти поне и ще следят за антитела. След раждането се изследва резус фактора на детето и ако е +, ще ти поставят Анти Д гамаглобулин до 72 часа след раждане. По принцип инжекцията е по здравна каса, но повечето болници не я поддържат в наличност и се налага да си я купиш сам -150 лв. За успокоение може да питате в удобна аптека, но не я купувйте предварително.
Аз съм А1-, половинката е положителен фактор, няма страшно. Peace

# 506
  • София
Нонето и Марла,  Hug  Praynig

# 507
Момичета,понеже сам от по-напреднаалите да ви окуража,че има светлина в тунела PeaceПри мен повръщането спря от няколко дни и гаденето много намаля,само от месо и много силни миризми е при мен,но се трае вече!

# 508
Добро утро коремчета  Hug . Аз  нещо взех да ставам много рано, а по принцип съм от тези които обичат да си поспиват. В 7 вече бях станала от леглото и успях да сготвя, изчистя и свърша всички задължения до сега, и сега вече ще се чудя какво да правя цял ден , че нещо не ме свърта на едно място  Crazy .
нонето и марла много съжалявам милички  Hug  Hug  Hug . Радвам се че сте настроени така оптимистично , и по най-бързия начин да се завръщате пак тук.
Galactic Voyager мерси много мила  Hug , че направо се бях побъркала от притеснение.
Аз май не съм казвала за мен - името ми е Николета на 26 години съм това ми е първа бременност от Бургас съм, но живея в Сливен , че мъжо е от там.

# 509
Добро утро   Nature Sunny, изглежда ни предстои един хууубав и слънчев  ден, ето и кафето , който има хубава тераска или дворче  да ни покани да си миинем кафенцето там Wink!!!
Толкова ми вдигат настроението тези слънчеви утрини, направо ще полетя smile3535, въпреки главоболието с което се събудих..
Вълнувам се много, утре ще летим за Амстердам с малкия, милото, а бебчето ще лети за първи път Simple Smile, нямам търпение..
Нонето и Марла прегръдки и от мен Hug!
Дано това да са последните ни загубени бебчета Praynig
Пожелавам на всички хубав и усмихнат петъчен ден и много приятни емоции в идните почивни дни Hug!

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 09:32 от Zò

Общи условия

Активация на акаунт