Отговори
# 630
Zuzi много съжалявам мила  Hug  Hug  Hug , както казват хората дано всяко зло за добро и следващия път да изкараш едни прекрасни 9 месеца с пухкаво бебче на финала.
Днес отново от 7 часа съм на крак   Crazy и досега готвене, чистене, пране и вече съм скапана  Tired .
Момичета да ви попитам вас боли ли ви глава, и ако ви боли пиете ли нещо за нея? Понеже аз съм с мигрена и като ме почне главата е някакъв кошмар. Говорих за това с лекарката си и я попитах дали мога да пия нещо, и тя каза щом съм с мигрена да пия по едно хапче за нея щом ме заболи главата. Аз пия авмигран ( тези хапчета ги няма тук , носят ми ги от Турция ) , та чудя се как мислите вие, това дали би навредило нещо. Аз не прекалявам с тях, като ме заболи главата взимам едно ако не мине не пия повече, но нещо много често взе да ме боли тази глава.

# 631
  • Beyond the Frontiers
zuzi_79,  Hug

Дами, не съм забравила никого и ще поправя първият пост, моля за разбиране и търпение, имам дете и семейство... Ако някой има желние, може да се заеме. Peace

Реших, че след като се разминах с Турцията, ще прескоча поне до Бургас. Цял ден на път, ужас. Но пък днес слънце и море. Смятам да се сдобия естествен тен  Sunglasses Детето направи първа слънчев баня. Кеф. Ако видите някоя луда с шкембе и дете на плажа под Флората - аз съм. Peace  Nature Sunny  grinning039

# 632
Принципно нетрябва да се прекалява с лекарствата, аз до сега съм пила 1 - 2 пъти парацетамол, пак за глава, че то и аз имам редовно болки, но май напоследък са по-малко.

# 633
Добър ден на всички. Аз съм сама в къщи от вчера и съм си свършила всичката работа и сега ми е адски скучно.
Зузи, разбира се че ще се включваш с актуална информация за вас и ще чакаме вече само добри новини от теб.
niksha, аз за глава пия само парацетамол и то ако е нетърпимо положението.
m_hristova и моите дрехи ми станаха малки, но добре че се стопли, та летните ми дрешки повечето стават и за бременни  и засега няма да купувам нови.

# 634
Честно да ви кажа винаги като прочета че някоя от нас е изгубила бебето си много се натъжавам. Знам за случаи на жени със по три аборта и пак са успявали накрая да имат здрави бебчета. Така че, момичета не се отчайвайте, просто следващия път почивайте повече. Знам колко е трудно особено ако работиш. Друго е когато си вкъщи по цял ден, хладилника ти е наблизо, можеш да ядеш само здравословна храна и приготвена както трябва, почиваш, не се натоварваш. Разбира се никой не е застрахован.
Винаги казвам, че ако нещо не е станало, значи просто не му е било времето, то ще стане по-нататък. На всички
  Hug 

# 635
Аз например понякога имам болки в яйчниците, но знам че тези болки се дължат на настинка, затова просто гледам де се пазя и да избягвам да седя на течение. Не пия хапчета освен ако наистина е много наложително. За стриите използвам Нивеа (синята). Тук се използва доста от жените и са много доволни.  Wink

# 636
  • USA
Аз не разбирам не съм мръднала и с грам нагоре обаче всичките ми панталони вече не закопчавам поне докато съм седнала ужасно ме притесняват.И се пуснах в един шопинг малко се забравих май за панталони за бременни ми е още много рано ,но си накупих клинове без ластик отгоре,туники и рокли Embarassed сега остана да дойде лятото при нас,че един студен ден и аз пак отнасям 2 часа в пробване на омалели панталони  ooooh!

# 637
Ехо, стига сте мислили за лоши неща! Това, което се случи с мен и с други момичета, се случва постоянно и в повечето случаи е въпрос на късмет. Няма гаранция в тези неща, мен нищо не ме е боляло и не съм имала никакви признаци за нещо лошо, но уви, Аз предлагам да спрете да си говорите за такива неща и да се съсредоточите само и единствено върху онова, което се случва вътре в коремчетата ви!

Що се отнася до мен: имам най-милия мъж на света, който ме подкрепя и ми е опората в момента, имам силата да преборя цялото зло на света, отваряйки очи сутрин виждам слънцето, а не мрачна и задънена дупка. Нямам избор - ЩЕ ПРОДЪЛЖА напред, пък каквото ще да става!

Пожелавам ви прекрасни почивни дни, изпълнени с много спокойствие и свежи мисли! Прегръщам ви!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 638
Привет от мен    bouquet
Изпратих баба и Диди вчера към БГ и сърцето ми се скъса направо, толкова ми е тъжно  Rolling Eyes
Пристигнали са без проблем детето спало почти през целия път и въобще не е ревало за мама, и сега я чух много весела звучеше леля и я занимавала Mr. Green
Иначе се старах да не се разстройвам много заради бебето, но пусто сърце не трае, ще ми мине някой ден Tired поне знам че там и е добре да дивее на свобода Mr. Green

# 639
zuziHug Hug Hug
chip4e, аз го имам този дневник в оригинал. Преди няколко години ми беше подарък към едно списание и аз си го пазя. Simple Smile

# 640
Здравейте мами,да ви се похваля котката ми роди малко трудно но все пак е добре вече имаше 2 бебета но едното за съжаление не живя дълго...
А аз за учудване съм много добре от 2 дена не ми се е гадило  Grinning Grinning може би защото 2 дена бях при моята мама  Embarassed Hug ... а с килцата уж не съм мръднала а полите от униформата ми ги закопчавам доста трудно (ето още една причина да ме изхварлят от раб. ми място  Laughing Laughing )
ИМАМ ЕДНА ИДЕЙКА искате ли всеки от нас да си споделя и какво е сготвил днес... вече ми е трудно да го мисля newsm78 вече имам чуството че съм изчерпана  chef  chef

# 641
stefito_8986 това за готвенето и на мен ми е много трудно. Аз от 20 дни не бях готвила нищо, просто защото не понасях никакви миризми, лук, олио и т.н., повръщах и ми се гадеше по много и по всяко време. От няколко дни съм по-добре и ето вчера се амбицирах, направо бях забравила какво е това печка и сготвих постно прясно зеленце, а в момента готвя свинско месце/на малки късчета/ с ориз.

# 642

ИМАМ ЕДНА ИДЕЙКА искате ли всеки от нас да си споделя и какво е сготвил днес... вече ми е трудно да го мисля newsm78 вече имам чуството че съм изчерпана  chef  chef

забелязах че на някои мамита им се прияждат някои неща, май ще е по-добре да не го правим Simple Smile ето  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=576254.0;topicseen  и  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=583534.0 може да намериш много рецепти Simple Smile

аз тези дни бях заета с една торта Simple Smile направих първата си тората с марципан, та съм много доволна
малкия все така не ме оставя да спя през нощта , ставаме пием вода, цока , плаче, цока, заспива- моля се скоро поне да намали събуждането през нощта на 2 пъти

стефи честито ми малко котенце  Hug много обичам животни
мимето  Hug  bouquet почини си малко и ти/ аз все още не съм се отделяла от сина си, най-много съм го оставяла за 2 часа с баба му или баща му

исках да попитам дали има и други майки, които кърмят децата си и са бременни сега/ мислите ли да спирате да кърмите, как ви се отразява
всички освен мен и мъж ми са на мнение, че трябва да спирам да го кърмя- но така и не мога да го отделя, той се тръшка от рев, пък и аз не настоявам много за този процес= май ще си оставя нещата да се случат сами

за килограмите по назад видях че сте си писали, аз първа бременност бях 48 кг- качих 25 и кусур  Embarassed първите 3 месеца 6 кг , но това го отдавам на това че бях спряла цигарите и почнах да се тъпча малко в повече
сега почнах на 50 кг, отслабнах преди месеци още си стигнах 47-48 кг, но се чувствам най-добре на 50 май Simple Smile сега съм 51.5 кг тегля асе редовно, т.е всяка седмица, защото не искам да качвам пак толкова  Crossing Arms иначе съм висока 167 см

оставям ви ще заведа малкия на пързалката, че пукна днес вкъщи  Crazy

# 643
Здравейте и от мен, да ви споделя за моите перипетии днес.

Много обичам череши и днес най-накрая си хапнах 300-400 грама череши. Изядох ги на гладно, както подобава за плодове и какво стана.

Корема ми се поду почти веднага и започнаха едни звуци, ама страшни после цял ден ми беше лошо. Явно бебето не ги обича. Забелязах, че бебчо харесва храни, който мъжа ми най-много обича. За съжаление, той се храни много еднообразно и аз от три дни ям сирене с хляб и домати, правя си ги на сандвич и това е. Другото е пресни картофки на фурна.

Аз не обичам месо и с предната бременност не близвах, че ми беше адски гадно и сега миризмата ме влудява, особено от барбекю. Нямам сила обаче ако не хапна малко, на другия ден ми пада адски кръвното, затова си хапвам един дюнер или едно две крилца от макдоналдс. 

Вие как сте с храненето, кое ви понася?

# 644
Напоследък почти нищо не мога да хапна. Чувствам се все по-зле и повръщането ми зачести. Усещам, че и психически не издържам- адски нервна ставам и агресивна спрямо детето и мъжа ми. Хапвам само някакви сухи храни- филия със сирене, баничка. На моменти си мисля, че няма да издържа. Има дни, в които нямам и минута, в която да съм по-добре. А ни предстои да ходим на  сватба, кръщене... Дано по скоро свърши този кошмар  Cry

Общи условия

Активация на акаунт