Отговори
# 645
Ох, гледам за хапване си говорите. На мен вече всичко ми понася, но най-много ми се хапва месце и всичко свързано с меса и салами. Днес даже мама ми е купила кълцана наденица и сега ми я пече на скарата, че аз не мога да се оправям със скарата. Иначе си хапвам всичко и не се ограничавам от нищо. А за кай какво ще готви и аз съм за да споделяме, че и аз съм изчерпана вече от идеи.

# 646
Здравейте момичета! Ние се върнахме, бяхме извън София 2-3 дни и беше много приятно  Party
Аз основно на таратор изкарвам последната седмица и май така ще се задържи. Не ми се гади вече, но тежките храни не ми се нравят много и така на тараторчета и най-много някоя лека салатка ще съм известно време.
Почивайте си и погал по коремчетата!  Hug

# 647
Здравейте Simple Smile

Радвам се за тези, които са си изкарали хубаво почивните дни  Hug
Аз днес трябва да има билет за четвъртък. Продължавам да повръщам поне по два пъти на дден, болят ме бъбреците , боли ме коремът...Приличам на вещица..

# 648
zuzi, mik, много съжалявам за случилото се! Надявам се съвсем скоро да сте пак бременелки и всичко да е наред!  Praynig

# 649
Преди две седмици получих кандидоза и съм изключила някои храни напълно, други съм намалила. Някоя от вас имала ли е подобен проблем? Не отидох не лекар, защото не исках точно в най-критичната седмица да взимам някакви медикаменти. Вместо това се поразрових в интернет за да видя мога ли сама да се справя с това. Промених си храненето. Захарта напално съм я изключила от менюто си.
Тази седмица смятам да отида на лекар за да видя дали съм се пооправила.
Нямам търпение да дойде 14 юни за да видя дали бебо е добре.  preggo

# 650
  • София
Моят мъж е много злояд, както някой беше писал по - напред и аз ям от 2 седмици хляб, сирене, домати и чесън и пресни картофи, ама пържени. Сутрин си правя попара, защото пия аспирин и не мога на гладно. Но не е чак толкова лоша картинката де. Вчера например направих торта с череши. Комшиите я оцениха, мъжа ми - не. Ядохме и пържоли на скара, зелена салата и картофи. Днес, ей ги на, пак скарата правят на двора, ще има пилешко и свинско. А за мен ще опека чушки, ще ги обеля, ще ги напълня със сирене и яйца и бам в тигана. А картофките тази вечер ще са на жар с масло.
За мое огромно съжаление в къщи се яде само пържоли, боб, леща, пържени кюфтета и риба. Иначе аз обожавам да готвя и манджи и сладкиши. Ама когато сам си ги изяждаш в един момент ти писва. Искам вече пораснали деца и да и им готвя Simple Smile

# 651
извинявам се , но последните две страници ви претупах и изобщо не съм ви чела,защото много ми се прияждат какви ли не храни,вече е така,до преди 1 месец ядях на сила,даже и имам една несъобразителна жена в живота си която нарочно говори само за хранио пред мен,извинявам се отново,лека вечер на всички мамита желая Hug Hug Hug

# 652
  • София
Здравейте,
Записвам се във темата.
Аз съм мама на едно прекрасно дете и сега очакваме още едно на 12 декември.
Не съм редовна в писането, защото нямам време, а тук темите много бързо се движат.
Когато мога ще чета и ще се включвам.
До сега 11 седмица съм качила 0.5-1кг, повръщах само два пъти, но имах главоболие 10ина дни.
Въобще не мога да хапна нещо с лук или чесън, защото ми става много зле на стомаха и ме държи цял ден.
От изследванията, които си пуснах кръв и урина резултатите са отлични! Единствено глюкозата е в по-ниско количество, отколкото трябва и от това обяснява прилошаванията ми, Сега ще си нося бонбони в чантата  Wink
Поздравявам ви всички!

# 653
  • София
Lara8 Кандидозата се лекува само с подходящи медикаменти предписани от лекар.
Преди 12 седмица не би трябвало да ти назначат лечение. Ти сама ли реши, че имаш кандидоза или е от резултатите от влаг. секрет ?
Аз не съм имала такъв проблем до сега. Но мисля, че самолечението в този случай не е много добър вариант.

# 654
Явно бебето не ги обича. Забелязах, че бебчо харесва храни, който мъжа ми най-много обича. За съжаление, той се храни много еднообразно

Значи не съм сама... аз си ям всичко без проблем......ноооо Shocked хапна ли сладичко (без значение какво е) и се чуствам на 7-то небе!
Моя мъж обожава сладкото след всяко ядене задължителлнноооо хапва по нещо...
Мами вие как сте с ходенето по голяма нужда Toilet, може ли да си хапваме от разхлабващите шоколадчета   jumpuu

# 655
Lara8 Кандидозата се лекува само с подходящи медикаменти предписани от лекар.
Преди 12 седмица не би трябвало да ти назначат лечение. Ти сама ли реши, че имаш кандидоза или е от резултатите от влаг. секрет ?
Аз не съм имала такъв проблем до сега. Но мисля, че самолечението в този случай не е много добър вариант.
Течението е почти прозрачно обаче има бели бучки, много са малки. Аз досега не съм имала, но казват че при бременните жени е нормално заради хормоните. По принцип тези гъбички живеят в нас, само че при благоприятни за тях условия броят им нараства. Хранят се със глюкоза, фруктоза и т.н. Начинът да се бориш с тях е да ги лишиш от тяхната храна, да хапваш доста чесън и да пиеш млека които съдържат Lactobacillus acidophilus. Ще спра дотук защото темата е дълга.  Чела сам по испанските форуми, че са назначавали лечение преди 12тата седмица и затова не отидох, и че медикаментите които ти предписват не са подходящи за бременни, изглежда още няма такива за бременни, което ми се струва много странно.  И затова реших да взема нещата в свои ръце, но все пак искам да ме видят, дали съм се оправила и ако не дали мога да отложа лечението за след 12тата седмица.

# 656
Явно бебето не ги обича. Забелязах, че бебчо харесва храни, който мъжа ми най-много обича. За съжаление, той се храни много еднообразно

Значи не съм сама... аз си ям всичко без проблем......ноооо Shocked хапна ли сладичко (без значение какво е) и се чуствам на 7-то небе!
Моя мъж обожава сладкото след всяко ядене задължителлнноооо хапва по нещо...
Мами вие как сте с ходенето по голяма нужда Toilet, може ли да си хапваме от разхлабващите шоколадчета   jumpuu
За ходенето по нужда аз хапвам киви вечер преди лягане. При мене действа. А храната, която избягвам най-вече за да нямам проблеми е ориза, това е единствената храна която ми създава проблеми.  Sad    оф, как ми се хапва една paella. eat

# 657
Добро утро и честит празник  bowuu. Днес ще е прекрасен слънчев ден. Възползвайте се.

# 658
При мен пък всичко се обърна на 360 градуса. Ям всичко това, което преди не понасях. Сега ще изям всичката лютеница в търговската мрежа, а не помня откога не бях хапвала. Започнах да нападам всички видове салами, наденички и т.нат., които също мразех. Не прекарвах и ден без шоколад, а сега спокойно мога да се въздържа. Пиех червено или бяло вино почти всяка вечер, а сега немога и да го помириша. Пиех по 4-5 кафета на ден, а сега половината от първото си остава до края на деня. Спря да ми се гади, но непоносимостта към всичките ми парфюми и храните, които обичах  си е на същото ниво. А така ми се ядат картофи и ориз.........

# 659
 bg честит празни на всички!
Нори  welcome !

Общи условия

Активация на акаунт