Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :)

• 155 140
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
Саксийките за подправки обаче нямат дупчици отдолу и ме притеснява дали така е добре.. за подправки трябва ли да има? newsm78

Аз имам доста цветя в саксии без дупки отдолу. На дъното на саксията слагам дребни камъчета, или натрошена глинена саксия и тогава сипвам пръстта.
Или може да си засадиш подправките в други саксийки(с дупки) и да ги сложиш в тези с надписите.
Много ти е хубава терасата. Peace А котката още повече! Grinning

# 676
Здравейте момичета!Супер интересни неща показвате.
Захир,много ти е хубава терасата.Аз вчера си купих тагетиси и мушката от Баумакс.Сега трябва да ги пресадя в сандъчета,но в каква пръст се чудя???Вие каква използвате??
Имаше и много интересни саксии за закачване на парапета примерно...
Някой питаше за фенери,в Джъмбо има страшно много и различни видове и не са никак скъпи до към 15 лева са.

# 677
Захир, много ти е хубава и терасата, и мацата Simple Smile а тези саксии с мястото за писане така ли са си купени или допълнително е слагано?

От мен една малка стандартна панелна тераска от Икея Simple Smile

http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/ap/t1_zpsb552c423.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/ap/t2_zpsf1e0330a.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/ap/t3_zps480dcc4f.jpg

# 678
  • Пловдив
Мисля да спретна за нашата тераса ето това. Какво Ще кажете? само без масата отпред че няма толкова място

[/quote]

# 679
Захир, Не се сърди, човече, екстра тераски Peace

merita, много харесвам тези мебели от палета!
Искам за вилата да си направим, но много рядко ходим там и няма къде да ги прибираме Rolling Eyes

Някой питаше за фенери- в джъмбо има избор, вчера си взех 2 малки, а ми трябваше и 1 голям, но не можах да избера, по натам ще взема. Сложихме си и 1 стелаж, да си държа разни неща и утре ще ми дойде лавандулата

# 680
 Не се сърди, човече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прекрасна е тераската!!! определено имаш усетл проличава си и от останалото обзавеждане в дома ти!!  Би ли споделила  това
как е направено?

Саксиите ги купих така,готови, на тях самите има една по-тъмна част за писане и вървят с комплект тебеширчета. 3 саксии са е кутия, мисля че бяха към 11-12 лв. от JYSK  bouquet

# 681
Благодаря, ЗахирSimple Smile

Това е стара соц ракла, която боядисах и известно време стоеше под телевизора, но без краката, сега сменихме с друг шкаф и тази стана излишна.
Възглавниците са от стар пак соц диван, този двуместния, в детската сега е нов, по-голям, че започнаха да идват приятелки на пижамени партита и се наложиха спешно промени  Mr. Green

# 682
Благодаря, ЗахирSimple Smile

Това е стара соц ракла, която боядисах и известно време стоеше под телевизора, но без краката, сега сменихме с друг шкаф и тази стана излишна.
Възглавниците са от стар пак соц диван, този двуместния, в детската сега е нов, по-голям, че започнаха да идват приятелки на пижамени партита и се наложиха спешно промени  Mr. Green

Shocked Изобщо не предполагах, че това е стара ракла. Страхотно се е получило, страхотно!

# 683
Много идейно с раклата  Simple Smile Хем като диван може да се ползва с възглавниците, хем и да има къде да се прибират при лошо време (както е сега Rolling Eyes )  Peace

Засадих си лавандулата, но нещо мършавичка ми се струва - 2 коренчета са:
Скрит текст:

Дали ще е проблем, че са 2 в една саксия newsm78

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 11:20 от barbaletka

# 684
  • Пловдив
Не, лавандулата расте на туфи. http://static.framar.bg/snimki/botanika/1-lavandula.jpg

# 685
Не, лавандулата расте на туфи.

Благодаря  bouquet

# 686
 Cry Като болна съм!!!!!! Снощи се събудих към 3 през ноща и гледам...сняг вали!!!  ooooh! Април месец...мойте китки на балкона, балкона без покрив...и какво да правя..ще ги спасявам!!! Хуквам аз с обувките..да ама отдолу е като шейна, толкова зверски се пързаляше и великия ми ум реши да изляза по чорапи... Tired Спасих каквото успях, но прекрасната ми гардения, която беше се разлистила и цъфнала сигурно няма да оцелее!

# 687
И аз се чудя дали ще оцелеят цветята, надявам се- да Praynig

# 688
  • Sofia
Ще оцелеят, не е падало под нулата, сега започна да се вдига градуса!

# 689
  • Варна
Не се сърди, човече, позволих си да разгледам и другите снимки от албума ти. Поздравления за идейното и красиво аранжиране на дома ти, много ми хареса, а и имаш усет като гледам. От Икеа ли се вдъхновяваш Simple Smile  Много съжалявам, че нямаме тук такъв магазин, защото много хубави неща си има там.  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт