От Франция до България - превоз на покупките ни

• 41 973
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Някой да е получил 5 чифта сандали и розов сет, да сподели колко транспорт са му начислили?  Laughing

# 736
  • Варна
Добре, защо на момичето от Русе са и взели 11лв за пратка като вашите? И на останалите момичета които писаха в петък-събота?
Цитат
ЗДравейте днес си взех пратката от БП - 1,653кг. Стойноста от Франция до България по-точно до Бургас   пощенските са  ми  6,58лв. Вътре имам предимно детски дрешки-потник, блузка, панталонче и жилетка и 2 броя от форумските сандали. Сет розе ми и термо чантите  

за такова нещо до Варна ми беше почти 10 лв. Що за идиотщини? Даже без сандали вътре...
Ми не, каквито и сметки да ми кажат няма да ги ползвам вече.

# 737
  • Sofia
Някой по-горе предположи, че причината може да са сандалите  newsm78
Затова според мен ще е добре да казвате дали пратката ви е била в пакет или кашон.

# 738
  • Варна

Хексе,а известие имаш ли...

Нямам още, но след малко ще отскоча до пощата.
Мисля че разликата в сумите се дължи на различния обем на поръчките. Последните ми две, за които платих повече пари, наистина бяха по-обемисти, макар и леки, защото вътре бяха халатите , които поръчах с ВК. Бяха в обичайните ларедутски пликове, а не в кашони.

# 739
Пратката ми не беше в кашон а в бял плик тези ,които ползват Laredoute.

# 740
Някой да е получил 5 чифта сандали и розов сет, да сподели колко транспорт са му начислили?  Laughing
Aз имам 4 чифта сандали  и розов сет,дължа 9,27лв транспорт

# 741
При мен има явно недоразумение, защото и на двата пакета има прикрепена с тиксо бележка -такса платена 1,68 и съотв. 2,68. Или общо  2-те Фр.- Вн. ми излизат 13лв. и нещо, което е приемливо.

# 742
  • Пловдив

Хексе,а известие имаш ли...

Нямам още, но след малко ще отскоча до пощата.
Мисля че разликата в сумите се дължи на различния обем на поръчките. Последните ми две, за които платих повече пари, наистина бяха по-обемисти, макар и леки, защото вътре бяха халатите , които поръчах с ВК. Бяха в обичайните ларедутски пликове, а не в кашони.

Аз получих вече,но са ми го пратили в ц.поща Tired

# 743
(Дано коментарите в нея бъдат пълни със задоволство след работата на превозвачите в конкурентна среда!)

Общи условия

Активация на акаунт