Акушер-гинеколози- Варна 4

• 150 059
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък НЕ пепоръчвам Мирчева. Ужасно груба жена. Мен ме разплака с отношението си !!!

# 76
Аз пък НЕ пепоръчвам Мирчева. Ужасно груба жена. Мен ме разплака с отношението си !!!

Вярче, за Мирчева от АГ ли става въпрос?

# 77
Здравейте, бих искала да кажа, че д-р Алфред Якуб, чиито координати има на първа страница не преглежда в Майчин дом, там е д-р Яков, а иначе д-р. Якуб преглежда в Курортна поликлиника два-три дни в седмицата следобед.
Аз лично мога да изкажа за него само добри неща - от 3 години съм негова пациентка и винаги се е отнасял към мен с много внимание и разбиране.

# 78

Същата  #2gunfire

# 79

Същата  #2gunfire

И аз не съм очарована от нея. не го казвам само, защото тя се случи на смяна в спешния кабинет на АГ, когато прокървих и откриха, че плода е мъртъв.

# 80
Можете ли да ми препоръчате гинеколог за ЖК който дава болнични без проблеми. Не съм доволна от сегашния и искам да го сменя.

# 81
Можете ли да ми препоръчате гинеколог за ЖК който дава болнични без проблеми. Не съм доволна от сегашния и искам да го сменя.
д-р Шопов (Градска болница), д-р Славчев (ОБ).

# 82
  • Wolwedans

Сигурни ли сте, че става въпрос за един и същ човек. Родих 2-те си деца при д-р Танев. С 1-та бременност бях на консултация в районната поликлиника, тогава беше така, по райони, а с 2-та д-р Танев ме прати при нея. Работеше в медицинския център на АГ-то по здравна каса и също и в болницата. Много съм му благодарна за препоръката, въпреки че беше бременна почти в същите месеци като мен винаги съм получавала мило отношение, внимание и компетентни и изчерпателни отговори на всичките си безумни въпроси. А те повярвайте ми бяха много, защото съм медицинско лице и все нещо си въобразявах, че ми се случва. Никога не съм я видяла изнервена дори, а аз бях страшно дразнещо същество, признавам си без бой! Не мога да повярвам, че говорите за нея! Върна се на работа едва преди 7 месеца, някъде през ноември-декември, доколкото разбрах, но само в болницата! Беше вече в отпуск по майчинство, но дойде в болницата поне 2 пъти да ме види след раждането, а аз даже не съм раждала при нея. И други мои приятелки бяха при нея на консултация и са доволни, и тях Танев ги беше насочил, някои даже родиха при нея, защото д-р Танев беше заминал за някъде в чужбина и я беше помолил да ги поеме. Чудна работа newsm78
Да няма някаква грешка? newsm78

# 83
Това е моето впечатление от нея. Надявам се с други жени да не се изказва така грубо, сякаш съм предмет, да не ми тропа с крак, когато казах, че няма да правя там кюретаж. Накрая бях потресена от това, че ми взе 30 лв за прегледа в спешния кабинет на АГ.

# 84
  • Wolwedans
Това е моето впечатление от нея. Надявам се с други жени да не се изказва така грубо, сякаш съм предмет, да не ми тропа с крак, когато казах, че няма да правя там кюретаж. Накрая бях потресена от това, че ми взе 30 лв за прегледа в спешния кабинет на АГ.
Уважавам мнението на всички съфоромки и много съжалявам за това, което си преживяла. Дано всичко се нареди в бъдеще Praynig Относно плащанията в т.нар. уж спешен кабинет, доколкото разбрах, имат заповед от главния лекар да взимат пари от всички, които не постъпват за лечение в болницата, щото нямали статут на спешен кабинет и никой не ги финансирал, бла бла такива български безумия... Бил казал на акушерките от приемния кабинет да ги дебнат всички доктори и да му докладват ако някой не убеждава пациентките да влизат в болницата /щото това са пари по клинични пътеки, пък те се финансират само от тях/ или ако не го карат да заплаща прегледа. Ох, не знам какво да ти кажа, нали съм в "бранша", та съм се нагледала на всякакви безумия, пък и имам "агенти" в АГ-то. Ти на нея ли плати или на акушерката в приемния? Дадоха ли касов бон или каквото е нужно там?
Не знам каква е била причината, но тъй като мнението ми е коренно различно, реших да го споделя. Не исках да се заяждам или да връщам лошите ти спомени  bouquet

# 85
Няма проблем, не ме връщаш към нищо, с което вече не съм се справила.  Laughing Аз също уважавам твоето мнение. За това сме във форумите, за да споделяме опита си и мненията си.  Peace
Относно плащането - беше в приемния кабинет, но касов бон не са ми издавали. Просто се държаха високомерно и гадно. Още на вратата като казах, че съм в 10 седмица и имам точица кръв по бельото ми беше казано: "Ох, тя ясна работата, ама хайде ела да те видя все пак на ехограф".

Не съм очарована изобщо, а за АГ-то изобщо пък нямам думи...(имам предвид обстановката, отношението на сестрите и някои други лица от персонала, както и множеството влагалищни охлузвания, които ми подариха след кюретажа, и които си мъкнах до преди седмица). Предпочитам да спра до тук, за да не уплаша някой. Наистина съжалявам, че трябваше да споделя такова нещо тук...искаше ми се да мога да напиша колко съм доволна, но уви.  Rolling Eyes

# 86
Ally, аз доколкото знам има само една жена с тази фамилия в АГ. С мен се държа ужасно грубо!!! Спирам до тук, защото това все пак не е темата "Черен списък на АГ", където аз бих я включила!

# 87
  • ВАРНА
zuzi_79 Hug Дано никога повече да не ти се налага да стъпиш в АГ-то !

# 88

С 5 ръце се моля! #Crazy

# 89
  • Варна
Е, хайде, чак толкова крайно! Дано не се налага на никоя от нас да стъпва в Спешния а АГ-то по неприятен повод, но чак да не стъпва там  newsm78. От опит говоря. Нека не отваряме пак спора АГ-Варна vs  останалите гинекологични отделения/ болници във Варна. Имат си много добри специалисти, както и апаратура. Изключения за жалост има навсякъде. Била съм там и по същия повод като zuzi_79,  за мое огромно съжаление, но и по най-хубавия в живота ми! Пожелавам на zuzi_79 да намери своя специалист АГ, за да му се довери и да е спокойна. Hug

Общи условия

Активация на акаунт