Акушер-гинеколози- Варна 4

• 149 987
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Значи е д-р Славчев  Grinning Наистина говори бързичко  Laughing Laughing LaughingАз съм на ЖК при него. Мога да кажа само хубави неща - страхотен лекар. Препоръчвам го с две ръце.

# 61
  • София
има цяла тема за него. Заповядай

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=322220.0

# 62
blagodarq vi!toi dava li no6tni dejurstva v okryjna?

# 63
  • София
blagodarq vi!toi dava li no6tni dejurstva v okryjna?

мисля, че да. Преди е работил в Спешното. Сега работи в АГ-то на ОБ и в родилно отделение + кабинета си  Peace

# 64
Вече реших че доктор  Георгиев ще ми прави секциото благодарение на вашите насоки .Сега ме интересува кога е удачно да отида да се уговорим в коя седмица и колко често трябва да ходя при него? И последно кога ще излиза отпуска да не реша точно тогава да отида.  Grinning

# 65
  • ВАРНА
Вече реших че доктор  Георгиев ще ми прави секциото благодарение на вашите насоки .Сега ме интересува кога е удачно да отида да се уговорим в коя седмица и колко често трябва да ходя при него? И последно кога ще излиза отпуска да не реша точно тогава да отида.  Grinning

Извинявай, но винаги подобни постове са ми били много интересни  Simple Smile И винаги съм се чудела - защо не се обадиш и не се срещнеш с въпросния лекар и не обсъдиш всичко, което те вълнува и интересува, с него?

# 66
  • Варна

Извинявай, но винаги подобни постове са ми били много интересни  Simple Smile И винаги съм се чудела - защо не се обадиш и не се срещнеш с въпросния лекар и не обсъдиш всичко, което те вълнува и интересува, с него?
И аз съм на същото мнение.
Лекаря всичко ще ти обясни.

Аз, когато си записвах час за секцио при Яков ходих при него в началото на 8-ми м., понеже тогава и АГ-то ми излезе в отпуска.

# 67
Щом съм питала тук значи има за какво? Нямам възможност сега да отида при него затова питам кога е удобно в коя седмица  все някой ще ми пише.  И да стоя два часа пред кабинета с малкия  , за да го питам кога да отида   Rolling Eyes 

# 68
  • ВАРНА
Телефон няма ли този лекар?

# 69
Щом съм питала тук значи има за какво? Нямам възможност сега да отида при него затова питам кога е удобно в коя седмица  все някой ще ми пише.  И да стоя два часа пред кабинета с малкия  , за да го питам кога да отида   Rolling Eyes 
Миленка,ще ти кажа вси4ко за този лекар.Обади ми се като ти е удобно Wink

# 70
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз да попитам относно Славчев,смятам до края на месеца да го посетя,но питането ми е трябва ли да си взема час на регистратура,плаща ли се нещо и пр. въпроси от тоя тип?Благодаря.

# 71
Записва се 4ас при Соня ,не се плаща нищо. Grinning
Телефоните ги има  в темата за д-р Слав4ев. Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=322220.0

# 72
Имам нужда от помощ и акъл....
Искам да отида на преглед на частно, в 6 месец съм бременна, но искам и много държа да се огледат околоплодните води,понеже имам определени съмнения вече, също така и да се тествам  реактив...
Искам и микробиология да си пусна. Но най-много държа на околоплодните води...
И най-вече да не ме претупа никой....

# 73
  • Wolwedans
Имам нужда от помощ и акъл....
Искам да отида на преглед на частно, в 6 месец съм бременна, но искам и много държа да се огледат околоплодните води,понеже имам определени съмнения вече, също така и да се тествам  реактив...
Искам и микробиология да си пусна. Но най-много държа на околоплодните води...
И най-вече да не ме претупа никой....
Имаш съмнение за изтичане на околоплодна течност ли? Ако е така това е нещо сериозно, за това ти препоръчвам да отидеш на преглед в болница. Там имат реактив, казва се бром-тимолова проба, която в определен процент от случаите подпомага определянето, дали това което изтича е околоплодна течност. Tрябва да занесеш напоена превръзка, най-добре бяла- бял лигнин или памук. Другото е с ултразвук. Течността се вижда най-лесно, така, че дори и с не много добра техника е възможно с голяма точност да се определи нейното количство.
Има и друг тест- AmniSure, но не знам дали го има по аптеките и частните лаборатории. Тестът открива специфичния за амниотичната течност протеин PAMG-1 /плацентарен α-1 микроглобулин/, който се експресира от клетките на децидуалната част на плацентата. Използването на високо чувствителни моноклонални антитела позволява откриването и на много ниски концентрации от протеина в цервико-вагиналната секреция.
Потърси лекар работещ в болница, там ще те упътят най-добре. Познавам лекарите от АГ болница- от там препоръчвам д-р Танев, д-р Г.Георгиев, д-р Николов и младите акушер-гинеколози- д-р М.Ангелова, д-р К. Цветков, д-р Е. Ковачев и д-р Н. Мирчева Peace

# 74
Благодаря много Simple Smile вече бях на преглед в АГ болница Simple Smile. Просто съм очарована от д-р Маджаров Simple Smile.
Взеха ми секрет за микробиология, понеже на ехо-то всичко си беше екстра Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт