Изчезнало дете Варна

• 8 063
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Откуп, извинявай.
Може и версия на рома да е.
Така и така ще го дават по телевозора, може и да е решил да се напъне за някаква версия.

# 61
  • София
Дано е негова версия, че ако са почнали да отвличат деца на роми гурбетчии за откуп, доста на зле отиват нещата.

# 62
  • Талант на 2012,2013 г.
За Стефчо:

Flowers Rose Flowers Rose

# 63
# 64
Моето дете играе от пет годишен сам навън, пред къщата ни, на поляна с още 7-8 деца на неговата възраст.....отказвам да приема това за родителска немърливост.....отказвам да приема, че защото не е надзираван, Стефан е убит... Изрода, който го е направил, би го направил независимо от родителския контрол.
Нека почива в мир детето...снимката му е толкова тъжна Confused

# 65
  • Mediterraneo
Ох, снощи пусках и аз във ФБ съобщения за издирването на детето... Тази сутрин първо проверих за новини и... Да почива в мир, милото  Praynig Направо не съм на себе си, когато науча за такива случаи, обхваща ме такъв страх и такава параноя, че не знам  Confused

# 66
Светла му памет, душичка малка  Cry

# 67
Много ми се искаше да успеем да помогнем, но уви  Sad Моля се да намери покой тази малка душичка и да бъде наказан виновникът.

# 68
  • Варна/UK
Да почива в мир малката душица!!! Flowers Rose
Моля се извършителят да бъде намерен час по-скоро и да понесе това, което заслужава!
Боли ме Sad

# 69
  • София
Съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

# 70
Детето е било удушено и намерено от клошар. И да родителите са в Германия (майката и бащата се занимавали с проституция), а бабата се е грижила за него. Бог да го прости момченцето и лека му пръст!
А за 10-те патолога отказали съдействие мога само да  bash

# 71
  • София
http://dnes.dir.bg/news/ubiystvo-varna-zadarzhani-stefan-8653222?nt=4

Вчера писах какво сочи статистиката за подобни случаи. Явно в тази посока вървят нещата.

# 72
  • София
Да, очаквано беше да са хора, близки на детето. И аз не бях расист преди години, ама те ми го налагат бе. Навират ми го. Сами си избиват децата. Направо нямам думи. Какви са тия бе, страх нямат ли, души носят ли? Думи нямам. Няма цяр от тая сган.

# 73
  • Бургас
Нека почива в мир малкия Стефчо и дано да е отишъл в един по-добър свят!

# 74
Ние не се раждаме хора, не забравяйте това, ами просто представители на homo sapiens подвид. Всичко друго, освен елементарните си чувства и инстинкти, ние трябва да го научим. И ако няма кой да ни научи, резултатът ще е само една по-интелигентна маймуна. Не става дума тук за расизъм или друго, ами за еволюционна пропаст между добре гледан, образован и дресиран homo sapiens и такъв, оставен на естествения си прогрес. Не мисля, че ако моите или вашите деца бъдат раждани и порастявани по начина, по който това се случва с ромското поколение, ще се получи нещо кой знае колко по-добро.

Общи условия

Активация на акаунт