Звезден Стил и Мода

• 64 904
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Densi, това, което ти харесва трябва да е  това нали? И аз харесвам тази рокля, и всички останало показани в клипа, но Бионсе не ми харесва...Тя никога не е била известна като модна икона, за разлика от Риана, явно иска да изгради и тя  такъв имидж, определено ще успее, отдавна не съм виждала толкова котюр във видео, или май, никога не съм виждала  newsm78
 Малко снимки от Кан днес Гуен Стефани  след вчерашната рокля, това Армани Приве никак не ме впечатлява, особено горната част..Има място за цели четири гърди в този корсет  Crazy А, за тежкия опушен грим сигурно е черпила вдъхновение от Тейлър Момсен
Клаудия Шифър в Долче и Габана, ужасна е...
Мила в Прада

# 61
Да и на мен никак не ми харесва как стоят тези прелестни тоалети на Бионсе. Освен това лудешките танци и висшата мода са за мен две несъвместими понятия. Изглежда кичозно и раздърпано.

# 62
От години и се чудя, на Клаудия какво и харесват  Rolling Eyes

# 63
 И аз  Laughing
  В интерес на истината, харесваше ми през 90-те, когато не беше платинено руса, а с онзи златист цвят и ми приличаше на Бардо  Heart Eyes Примерно Тук
 Сега е ужасна с този цвят, а и е мноого слаба и вобще загубила е от блясъка си.

# 64
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Преди години Клаудия въобще не изглеждаше както сега

Никога не е била любимият ми топмодел, но си беше впечатляваща Simple Smile

# 65
А, гледали ли сте  филмът на BBC  "The secret world of Haute Couture"  , много е интересен, гледах го по телевизията мин. година, а днес видях, че е качен и в тубата. Как се купува висша мода.  Може би ще е добре, нашите фолк изпълнителки да го гледа, следващия път, преди да разправят, че носят висша мода  Mr. Green  ooooh! Тук е първа част, останалите ще ги намерите в дясно

# 66
Малко неостаряваща прелест от Мишел Пфайфър

# 67
  • Sofia
Последните тоалети от Кан са просто....меко казано ужасни. Гуен не ми харесва, Клаудия е направо зле.
Ето и дъщерята на Боно и пак ужасна рокля

# 68
  • София
А, гледали ли сте  филмът на BBC  "The secret world of Haute Couture"  , много е интересен, гледах го по телевизията мин. година, а днес видях, че е качен и в тубата. Как се купува висша мода. Може би ще е добре, нашите фолк изпълнителки да го гледат, следващия път, преди да разправят, че носят висша мода  Mr. Green  ooooh!

До преди малко не бях.. Благодаря за инфото!

Joy

100 000 долара за рокля?

# 69
  • Sofia
Не стига, че са скъпи, ами и изобщо не е гарантирано, че няма да се натъкнеш на същата рокля на някое събитие, както снощи се е случило на Бар Рафаели и Виктория Силвърстед, които се появиха с еднакви рокли на откриването на бутика на Роберто Кавали  Laughing

# 70
# 71
А, гледали ли сте  филмът на BBC  "The secret world of Haute Couture"  , много е интересен, гледах го по телевизията мин. година, а днес видях, че е качен и в тубата. Как се купува висша мода. Може би ще е добре, нашите фолк изпълнителки да го гледат, следващия път, преди да разправят, че носят висша мода  Mr. Green  ooooh!

До преди малко не бях.. Благодаря за инфото!

Joy

100 000 долара за рокля?
Тези който се шият за Арабските принцеси може и повече да са, защото им се пришиват допълнително скъпоценни камъни.

# 72
Не стига, че са скъпи, ами и изобщо не е гарантирано, че няма да се натъкнеш на същата рокля на някое събитие, както снощи се е случило на Бар Рафаели и Виктория Силвърстед, които се появиха с еднакви рокли на откриването на бутика на Роберто Кавали  Laughing

Повечето от звездите не плащат за облеклата си. В някои случаи самите марки им изпращат дрехи /напр. Дутцен Крос съм чела интервюта, в които разказва как й изпращат куфари с дрехи едва ли не/, в други те са си официални рекламни лица /като Блейк Лайвли за Chanel/, а в трети - ползват ги под наем. Разбира се, някои неща си ги купуват, но тоалетите за събития - в повечето случаи не.
Доколкото знам од котюра си е слабост на богатия Ориент

# 73
# 74
Досега не сме споменали никого от силния пол, аз ще съм първата. Винаги съм харесвала колко свежи са по премиери и церемонии Джейк Джиленхол

и Джерард Бътлър

А Джуд Лоу всеки път ми спира дъха Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт