Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 952
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Гледах снощи репортажа на Нова,може да го има и на сайта им.Не бих завела моите там,имаше едно доста разстроено момиченце,инъче явно се минава за няколко минутки

# 226
  • Варна
Момичета, спешно ми трябва 1 стикерче от промоцията на Билла.
Вдругиден е крайната възможност за обмяна на точките, а ми липсва само една.

Ще съм много благодарна, ако някоя отзивчива мама ми помогне.  Hug

Лека вечер!  Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 19:38 от dolly

# 227
  • Варна
Момичета, спешно ми трябва 1 стикерче от промоцията на Билла.
Вдругиден е крайната възможност за обмяна на точките, а ми липсва само една.

Ще съм много благодарна, ако някоя отзивчива мама ми помогне.  Hug

Лека вечер!  Simple Smile

Имам 5. С удоволствие ще ги подаря на който иска. Обаче нямам изобщо идея как да стане, времето е много малко Simple Smile

# 228
Здравейте момичета
Аз се отказах от Дино и не мисля да ходим.Все повече познат споделят,че не е никак приятно и не е за малки деца.Така,че пропускаме.
Доллу дано успеете да се видите с Поспаланка и размените стикерчетата Grinning

# 229
Здравейте Simple Smile

Можете ли да ми помогнете с малко информация? Някой да знае пицария Маестро, която беше на центъра , до Шипка къде се е преместила?

# 230
  • Варна
Мисля, че първо смени собственика, а после я закриха.
Пицария "Маестро" има в парка на Младост, до Мебелната палата.

# 231
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте мами Simple Smile
Чудя се дали някоя от вас е посещавала училището за бременни на ул. "Сан Стефано" № 22 ???
Наскоро разбрах, че там провеждат лекции веднъж седмично, но нищо повече. Ще се радвам, ако някоя от вас знае нещо повече по въпроса и сподели  Simple Smile

# 232
Здравейте, Варненски мами
Аз съм от Дч, но ми трябва инфо за магазини за дамаски във Варна
Ще съм Ви благодарна
Хубава вечер на всички

# 233
  • София
Здравейте, Варненски мами
Аз съм от Дч, но ми трябва инфо за магазини за дамаски във Варна
Ще съм Ви благодарна
Хубава вечер на всички

точно с/у входа на завод "Дружба стил" има магазин за дамаски.

# 234
Може ли малко повече инфо къде се намира този завод?

# 235
  • Варна
Благодаря на Поспаланка за стикерчетата!  Hug
Не успях да взема несесер, тъй като бяха свършили, но благодаря за жеста!

Хубав ден на всички!

# 236
# 237
  • София
Завод "Дружба":
от стадион "Тича", пресичаш на отсрещния тротоар по "8-ми приморски полк" и вървиш надолу (посока центъра), минаваш мостчето на канала и свиваш веднага вдясно, висока стара, сграда с портал. Това е завода.

Ако ти е по-лесно от другата страна: от кметство "Приморски" вървиш нагоре и стигаш ветеринарната клиника, преди нея свиваш вдясно, минаваш училище "Н.Геров" и след него е завода  Peace

# 238
Здравейте съгражданки,искам да се присламча към вашата тема,понеже и аз съм от този красив черноморски град  Hug
Днес моя син,който е на 2 години ме изненада с температура  Sad.Много ми стана гадно,не  е боледувал от април  месец.Не го държа изпотен,знаете вятъра тук е силничък и винаги си нося връхна дреха,от къде дойде тази Т незнам.ще се лекуваме сега.
Хайде довиждане засега   bouquet

# 239
Здравейте момичета  Flowers Bouquet
Позволете ми да се присъединя към вас като една бъдеща варненска мама на малка принцеса.     От известно време ме тормози един въпрос. Има ли във Варна частен детски спешен център? Това лято доста мои познати имат проблеми с оказване на спешна медицинска помощ на децата им в нашия си спешен център в Окръжна Болница. Всички се оплакват, че въпреки, че дечицата им са малки, почти не им обръщат никакво внимание и се налага да чакат с часове, дори при случай с нарязано на стъкла детско краче и неспиращо кръвотечение. И се чудя  newsm78 няма ли място където да знам, че ще трябва да си платя, но ще съм спокойна, че ще се реагира адекватно при нужда.

Общи условия

Активация на акаунт