Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 998
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
15-25 лв за възрастни и 10 лв за деца; до 3 г. май е безплатно, но без право на отделно място.

# 286
  • Варна
15-25 лв за възрастни и 10 лв за деца; до 3 г. май е безплатно, но без право на отделно място.
До 3г.,не е безплатно,а 3 лв. без право на място.Бяхме вчера и е хубав според мен. Peace

# 287
Благодаря ви момичета. Hug
Аз харесвам цирк''Балкански'' и затова ми се искаше пак да отидем,а и казаха,че имат нова програма Grinning

# 288
15-25 лв за възрастен, 10 за дете над 3г. Животни има само лъвове, но акробатиката и клоуните са върха.. всеки си преценява детето, но моето не се впечатлява особено от животните, но мотористите в кълбото чак ги бълнува вечерта.. остана много очарован.. познати деца на неговата възраст изобщо не са се впечатлили заради малкото зоо присъствие..

# 289
mama_mnogoznaika , вече са писали за цените Simple Smile...аз да добавя впечатления. Ние бяхме в червената зона на последният ред от 20:00 . Нашият татко там избра  Rolling Eyes  и хубавото беше, че около нас нямаше хора и въпреки, че малката е с билет от 3 лв. и без място...можеше да си седне където поиска...и виждаше много добре от мястото си. Лошото беше, че е по-късно представление и студа бе по-осезаем на нашите задни места. Малката отбеляза първият си цирк и издържа геройски.
Вози се на понитата отвън - 3 лв. 2-3 обиколчици...но се реди там 2 пъти...каката също  Crazy

# 290
Здравейте мами Simple Smile

НЯкой може ли д а ми препоръча детски зъболекар. Да си е водил детето?

# 291
  • Варна
begbie  Hug ще ти пиша на лични , да не става реклама  Rolling Eyes

# 292
Здравейте! Отдавна ви чета, но все не се осмелявах да пиша. Отскоро сме във Варна и май ще се установяваме трайно тук. Търся добър педи за малкия.Той е на 2 г и 5 месеца. За сега се гледаме, ама за догодина - ще видим.
Желая хубава вечер на всички!

# 293
  • София
Здравейте! Отдавна ви чета, но все не се осмелявах да пиша. Отскоро сме във Варна и май ще се установяваме трайно тук. Търся добър педи за малкия.Той е на 2 г и 5 месеца. За сега се гледаме, ама за догодина - ще видим.
Желая хубава вечер на всички!

Тук можеш да прочетеш много мнения по въпроса  Peace

# 294
Благодаря!  bouquet

# 295
Здравейте мами Simple Smile
НЯкой може ли д а ми препоръча детски зъболекар. Да си е водил детето?
Намери ли? Мога и аз да препоръчам  Peace

# 296
Знаете ли че в събота ще има протест пред общината за ниското майчинство и закъснението на детските  Thinking.Аз днес научих,има ли тук по информирани от мен и евентуално такива,които ще участват ?

# 297
  • Нейде из лудите гори...
http://www.facebook.com/groups/196870307049587/doc/197662583637026/

Ето от тук получих информация... Знам също , че кмета не е позволил да се проведе пред общината,а пред ОБЛАСТНАТА УПРАВА.. часът остава същия и за всеки случай ще има и някой пред общината, за да насочи хората, които не са разбрали за новото място  Peace  Съжалявам , че няма да успея да присъствам , но се надявам да се получи ... обмислям да пратя свеки...  Mr. Green все пак да има представител от семейството  Mr. Green

# 298
Искам да споделя с вас едно откритие - пониленд в Орешак! Място, където децата могат да яздят, да пипат кончетата... Ние много обичаме коне и сме ходили да яздим понитата в Морската градина, но това тук е по-хубаво. Малко е далеко, но си заслужава децата ни да се докосват до истинските неща, не само да познават глупавите машинки за по левче. Препоръчвам ви , ето и линк за информация http://www.ponyland-bg.com/

# 299
  • Варна
Volupte ние сме при др Хариева , от Майчин Дом, влюбена съм в тая жена Flutter

аз имам една питанка - предстои ми да се оперирам - имам херния, някой скоро да е минал през тая процедура и да ми препоръчате хирург? или поне да ми кажете при кого да НЕ ходя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт