Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 990
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Аз вчера ядох торта от Маргарита.. потвърждавам си мнението, че никак не ми харесват..
Благодаря за съветите за бельо, но ще ги ползвам следващия път..за сега си намерих...

# 316
  • Варна
ееее ако са ги развалили е много жалко...преди време бяха едни от най-вкусните Sad може да са сменили сладкаря Thinking поръчката поне 1-2 дена предварително се правеше преди, сега не знам Rolling Eyes

# 317
За вкуса на тортите в тази сладкарница до подлеза мисля, че няма лоши мнения, но все пак различни вкусове. А искам да попитам и аз къде се намира магазина за аутлет на Триумф?
 А, и по отношение на споделеното ми мнение за пониленд - клиент съм и смятам, че има смисъл децата да правят такива неща, нямам личен интерес, и по-кротко със забележките, какъв е проблема ти, Kosi bosi13

# 318
проблем...ако съм имала да казвам нещо съм го направила чапла  Simple Smile

# 319
Коси боси13 аз не виждам какъв е проблема че Чапла е споделила и тук този линк Thinking
Аз лично не знаех за Пони Ленд и се радвам че научих и мога да заведа децата си да се порадват на кончетата Peace

# 320
Момичета искам да попитам някоя от вас знае ли да има във Варна някъде където да се тренират малки дечица.Имам предвид спорта плуване и става въпрос за около 3 годишни дечица.Аз лично търсих,но до колкото успях да се осведомя вече няма,но се надявам някоя от вас да ми помогне. Hug

# 321
За тригодишни деца доколкото съм запозната, няма нищо сериозно за трениране, просто възрастта е такава Grinning За плуване - от пет години. Ще трябва да изчакате. Дори в басейн с нас не искаха да я пускат нашата мома, хм.

# 322
  • Варна
мои приятелки водят децата си в Младост на басеин, влизат с тях, без проблем и 4 годишни и 2 годишни даже, но за тренировки - няма такова животно тука...аз исках каката да я запиша на бягане - казаха ми първи клас Tired а плуването е от 5-6г  ooooh!

# 323
  • Нейде из лудите гори...
Момичета, здравейте   bouquet
Искам да попитам дали сте засичали по пазарите някоя баба или дядо , които да продават прясно краве мляко??? Много ми се иска да намеря от някъде да си купувам мляко, защото това в магазина трудно мога да нарека така.... Благодаря предварително   bouquet

# 324
За Дом Младост не ви съветвам да си водите децата или пък вие да влизате в басейна.....

marsssika , мляко продават около блоковете на кв. Владиславово. Аз лично съм взимала. Взимам го заради децата. Правя от него кисело мляко и съм много доволна. Ти за кой район във врна се интересуваш?
Ако някой знае за домашен кашкавал и сирене къде продават, нека да сподели   bouquet

# 325
  • Варна
Домашно мляко продават и на пазара в Младост, поне две различни коли има всяка сутрин около 8 часа до супермаркет Мартини.

# 326
  • Нейде из лудите гори...
Simple Smile Благодаря, момичета Simple Smile Аз съм от Левски, но е хубаво да знам , че поне някъде има мляко ... Simple Smile Ще продължа с търсенето и в по-близките райони...
 Peace

# 327
На пазар "Чаталджа" има един магазин за мляко и сирене "Алфатар" се казва те са си производители от екологично чист район и признавам бях скиптична към продуктите им но след като си купих прясното мляко и прочетох че задължително трябва да се свари  Shocked ей така гледах защото мляко не съм варила от години.
Изрових си млековарката и бях супер много учудена като видях от горе върху свареното мляко два пръста жълт мазен каймак. Mr. Green

О тогава купувам само от там сирене и мляко Peace

И между другото винаги прясното мляко е 1л.и 200гр  newsm78 в место литър.

# 328
  • Варна
Алфатар и на мен много ми го хвалят! в пикадили имаше дегустация на марката Тертер - страшно вкусни и сиренето и кашкавала, ама малко скъпички идват  Confused
за домашно пр.мляко не знам, аз съм до окръжна и не съм виждала такова животно много отдавна Simple Smile

егати бурята навън Tired

# 329
  • Варна
Marssika, също препоръчвам Алфатар. От каймака си правим дори масло! Не вярвах че може от магазин да се купи такова мляко. А според мен е по-сигурно от колкото от неизвестни хора в квартала...
Киселото обаче го развалиха.

Общи условия

Активация на акаунт