Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 989
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Алфатар имат магазин и на колхозния до бариерата.. и аз много ги харесвам - без забележка и киселото и прясното и сиренето... други продукти не предлагат.. кисело Алфатар има и във веригата СБА..
Струва ми се че на Кирчо бурята навън ще му изяде новия мандат... Подлеза на Шипка си е направо апокалиптична гледка.. а една улица в ЗПЗ направо я няма..

# 331
И аз подкрепям продуктите на Алфатар, млякото е като истинско  Peace
Препоръчайте ми, моля, добър салон за красота в района на катедралата- фризьор и маникюр?

# 332
  • Нейде из лудите гори...
Благодаря ви , момичета.. Чаталджа ми е най-наблизо! Мисля, че още днес се ида или ще пратя мъжа ми да го пробваме това мляко... че скоро ще трябва да го огранича...  Peace
И честит ни първи сняг...  cold

# 333
  • Варна
Pink,
Цитат
млякото е като истинско  Peace
страшна реклама  Mr. Green аз все се нядявах да е истинско всъщност, а не като  hahaha

С най-добро чувство го казвам де (от смешната гледна точка), да не си помислиш, че се заяждам  Hug

# 334
Pink,
Цитат
млякото е като истинско  Peace
страшна реклама  Mr. Green аз все се нядявах да е истинско всъщност, а не като  hahaha

С най-добро чувство го казвам де (от смешната гледна точка), да не си помислиш, че се заяждам  Hug
Blush хихихи, ами така си е, нещо не мога да се доверя на 100 % че е от крава  Blush

# 335
Днес не успях да стигна до магазина за мляко, но утре ми е като задача за деня! Simple Smile Предполагам , че ако наистина има каймак ще идва от крава... но да видим Simple Smile Утре ще изкажа компетентно мнение Simple Smile

# 336
  • Варна
Днес не успях да стигна до магазина за мляко, но утре ми е като задача за деня! Simple Smile Предполагам , че ако наистина има каймак ще идва от крава... но да видим Simple Smile Утре ще изкажа компетентно мнение Simple Smile
Имай предид, че прясното мляко идва след 14 часа. Иначе си има кисело мляко и сирене.

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 21:50 от antonia

# 337

[/quote]
Имай предид, че прясното мляко идва след 14 часа. Иначеси има кисело мляко и сирене.
[/quote]

Благодаря!

# 338
I от мен още един глас за Алфатар. Но само прясното. Киселото е безвкусно, като изкуствено. Сиренето също е много хубаво.

# 339
 newsm74 Млякото наистина е супер.. Цената му също  Peace
Благодаря и прекрасен есенен ден , момичета Simple Smile

# 340
Охооо и вие сте открили Алфатара.
Прясното е супер,сиренето също го ..ха-ха ..уважаваме.
Киселото обаче не струва.
Магазина до нас го зареждат редовно.Това е на Фотинов ....магазинчетата наоколо го зареждат редовно!!!

# 341
Момичета искам да ви попитам за една песничка стара и известна е е нея се пее
''Бели пеперудки къде отлетяхте
дойде ли ви краят изберете дружка
аз избирам първата ти избираш втората...'' и аз до там я знам или поне не се сещам друго така я пея и играем със синът ми,но  ако знаете моля ви да споделите как продължава

# 342
 Mr. Green не мога да помогна - аз я пея * дойде ли ви края пукнахте на края * Joy

# 343
  • Варна
Песничката свършва до тук. То е игра, не знам дали я помните, когато се каже "изберете дружка" всяка пеперудка избира по една нова и песничката започва отново Simple Smile

# 344
  • Варна
Mr. Green не мога да помогна - аз я пея * дойде ли ви края пукнахте на края * Joy

Аз я знам в по-нецензурен вариант:

"нямате ли срама, да  censored ваш'та мама"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт