Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 872
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Еха , Дани супер !
Моето колело събира прах  Whistling

# 106
Страхотно лятно стихче, няма как и най - намусения да не се усмихне  newsm74  grinning039

# 107
Baby doll, много ти благодаря за линка, смея да твърдя, че ми спаси живота от постоянното мрънкане на Мартин  Hug
maiadate, благодаря, ще проверя.
Момичета, незнам колко градуса е във Варна, но тук в Русе е адска жега- сигурно е 37 градуса. Направо не ми се милси как ще заведа малкия на тренировка от 17:30  Crazy

# 108
  • Варна
Аз пък така и не се научих да карам колело, ама честно. Не мога да карам. Изпитвам ужас от всичко на две колела и не припарвам до мотори, велосипеди и други подобни. В началото на юли и моята дъщеря излиза във ваканция и ще ходим в любимата Елена, след това из околностите до Арбанаси, после Хотнишките водопади и накрая ще пристигнем в биофермата на дядо - нашата гордост, посяхме си от всичко и пиленца пуснахме...Страхотно е, имам чувството, че за първи път в живота си се храня! Всичко е толкова вкусно!

# 109
На Еньовден ви поднасям едно ефирно изпълнение за любов ,магия ,уханни алени рози....и още нещо.

# 110
Pink, добре дошла в темата   bouquet

Ето ти едно предложение за малкия футболист:

http://www.viasport.bg/themes/473-2009-04-23-16-23-29/767--5-.html
Точно този клуб води зниманията в ДГ на Ники.. познатите дечица са много доволни.. не знаех че има и извънградински занимания..

# 111
Извинявайте, знаете ли къде и кога ще има цирк във Варна?

# 112
  • София
Извинявайте, знаете ли къде и кога ще има цирк във Варна?

в момента рекламират "Балкански" почти по цял ден. Май са на цирковата площадка.

п.с. статията беше стара  Embarassed

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 18:26 от missence

# 113
Цирка е с/у Кауфланд-Възраждане.Над детската градина/не знам как се казва/
Колозеум мисля се казва цирка.  Peace

Да добавя:в страницата им във фейсбук пише следното:
 ''Поради големият интерес,Цирк Колозеум удължава своя престой в гр.Варна до 26 Юни 2011г. включително!Циркът се намира в кв.Възраждане врещу Лидъл,Кауфланд!Спектаклите са от 19часа през делнични дни и от 17часа и 19часа-Събота"   Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 22:28 от ~*ISI*~

# 114
  • София
~*ISI*~ , значи аз изобщо не съм разбрала името, което са рекламирали онзи ден по улиците  Embarassed

# 115
Случва се  Grinning         Hug

# 116
Благодаря    bouquet

# 117
Здравейте, не съм от Варна, но ми предстои почивка в "Константин и Елена" и имам няколко въпросчета. Бременна съм в деветия месец и ако бебето реши да се ражда по-рано къде ще ми препоръчате да отида. Нямам претенции за лукс, ще раждам нормално без уговорки, единствената екстра евентуално ще е да присъства бащата на раждането. Благодаря предварително.  bouquet

# 118
Болниците са три - Аг, майчин дом и окръжна.. препоръчвам ти да проучиш предварително кое къде се намира и да видиш какво се изисква във всяка от тях.. бащата може да присъства в Аг на вип-а и майчин дом(частна болница).. за окръжна незнам..

# 119
  • Варна
Аз раждах в Окръжна преди повече от 3 години. Тогава бащата можеше да присъства по желание и срещу заплащане, но моят лекар не се съгласи, защото предния ден му беше припаднал един баща и той се чудил по време на секциото бащата ли да спасява, секцио ли да прави  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт