Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 962
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
mama_mnogoznaika, за всеки ден ли става въпрос да посещават почасово или когато ви се наложи?

# 436
Ами да ви обясня синът ми е на почти 3 и искам докато стане време да почнем градина( Praynigдано ни приемат) да го разнообразя,да го подготвя или както искате го разберете.Аз в къщи също го занимавам,но друго си е там.Обстановката,децата,госпожата.Не бих искала да е всеки ден,а само когато мога.Примерно в седмицата  два пъти.Не искам частна детска градина,защото просто няма тази възможност.

# 437
Писах ти на лични ,мамо многознайке!

Момичета , знаете ли кога ще светнат коледната украса на центъра?

# 438
mama_mnogoznaika провери в школата "Орф Шулверк". Мисля че е някакъв варинат.

# 439
Благодаря момичета  Hug

# 440
Днес минах покрай шадраваните и видях,че са сложили тревисти настилки това ме навежда на мисълта,че скоро и елха ще има.А като си вдигнах главата видях че и лампички са сложили Simple Smile които не светеха разбира се,защото беше 10ч.сутринта.Усеща се че наближават Коледа и Нова година най-вече по витрините на магазините,навсякъде почти са обявили коледни намаления  Laughing

# 441
Здравейте Варненки   bouquet
Не съм от Варна /от Русе съм/ и искам да ви питам за мебелни магазини във Варна с голям шоурум, където да се видят повечето предлагани стоки и да си избете човек това, което търси.
Интересуваме конкретно кухненски маси и столове. Влизала съм само в Мартинели на изхода за Шумен.
за да не ви спамя темата и ако е удобно пишете и на лични.
Предварително благодаря!

# 442
Devil_Rose, мебелна палата Лазур http://mebelilazur.bg/

# 443
# 444

На Никулден!!!!!

# 445

На Никулден!!!!!

Благодаря!:)

# 446
Благодаря за насоките   bouquet

# 447
  • Нейде из лудите гори...
Момичета, знаете ли от къде мога да поръчам вкусна торта (детска) до 30тина лева?

# 448
Зависи колко парчета искаш Simple Smile
Има такава сладкарница ,която прави точно такива детски торти . Казва се " Мечо пух"
Като тръгнеш от пазар Чаталджа надолу към цветята, точно след цветята завиваш надясно в улицата. След около 300м е сладкарницата - в ляво е. Има стъпала нагоре.
Там цената на парче между 1.60-2.00 лв /или поне беше/
Много зле обяснявам ,дано ме разбра.   bouquet

п.п. Сега се сещам ,че улицата от цвтята наляво е Княз Николаевич, т.е и надясно трябва да е тя  ooooh!  Blush

# 449
аз те разбрах Laughing живея в този район Flutter

Общи условия

Активация на акаунт