Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 937
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
На ул."Ал.Малинов" - срещу хотел "Черно море", има шарена табела на пътя, която показва накъде е. На тази уличка е и магазин "Биберон", но не знам дали имат пантофи в момента.

# 481
 Peace Благодаря! И весели празници!

# 482
Весели празници!  bouquet

# 483
  • Стара Загора
Извинявам се, че пша в темата ви но ще ходим по друга работа във Варна...търся класически хомеопат там. Ако може и координати ще съм благодарна.
Синът ми много боледува от бронхити...прави спазми на дробовете.

# 484
С две ръце за Джеджев  Peace
Координати в момента не мога да дам , но ги има доста писани във форума  Peace

# 485
  • варна
Здравейте ,ако може да се присъединя към групичката ви ,ние живеем в района на Колхозен пазар ,ще се радвам ако се засека с някоя мама в Ботевата градинка Simple Smile))
Лек ден   bouquet

# 486
Извинявам се, че пша в темата ви но ще ходим по друга работа във Варна...търся класически хомеопат там. Ако може и координати ще съм благодарна.
Синът ми много боледува от бронхити...прави спазми на дробовете.

Д-р Костадинов в МЦ Марешки кв. Младост. Основната и най-голямата част от пациентите са му деца и бебчета! По инф от мин година цената на прегледа при него плюс лекарства които той изписва е 90 лева. Отрано следва да се запишете за час т.к е сложно. Има хубави отзиви и за д-р Лазаров, мисля като име newsm78 от МЦ Хелиос, който е в двора на Окр болница. Прегледа при него е 45 лева! Peace

# 487
  • Варна
Лазаров не го препоръчвам. На преглед ти дава хом. л-во и антибиотик, ако не ти помогнело ХЛ да пиеш АБ. Един класически хомеопат никога няма да направи това!

# 488
Искам да попитам някой виждал ли е из варненските магазини,магазинчета или където и да е продукти на Лакме,интересувам се от крема им за къдрици.От може би 3г. и месеци не съм го срещала,само на едно място като попитах и ми казаха че са го спрели.Нямам време за безцелно лутане,така че ако някой знае нека ми каже,благодаря  Hug

# 489
  • София
Искам да попитам някой виждал ли е из варненските магазини,магазинчета или където и да е продукти на Лакме,интересувам се от крема им за къдрици.От може би 3г. и месеци не съм го срещала,само на едно място като попитах и ми казаха че са го спрели.Нямам време за безцелно лутане,така че ако някой знае нека ми каже,благодаря  Hug

защо не попиташ тях, кои търг. обекти зареждат?

гр. Пловдив

ул. Св. Климент 6

Телефон: 032/ 62 13 07

Мобилен: 0879 886 111

Ел. поща: lakme@lakme.bg

# 490
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте , мами   bouquet
Моля ви да ми препоръчате кожен лекар за бебка. Ако може и координати. Няма значение по ЗК или частен. Благодаря предварително   bouquet

# 491
  • Варна
Здравейте , мами   bouquet
Моля ви да ми препоръчате кожен лекар за бебка. Ако може и координати. Няма значение по ЗК или частен. Благодаря предварително   bouquet
Д-р Друмева ,има кабинет в терапията,не работи със ЗК.. Peace,сестра ми доста се измъчи с едно обривче на бебето и ,което не минаваше  ,личната 2-3 седмици ги мъчеше с някакви кремчета.Друмева веднага разбра какво му е на детето ,след 3 дни няма и помен от обрив.
http://www.svetamarina.com/article18.php

# 492
  • Нейде из лудите гори...
Благодаря! Разминахме се с преглед при педиатъра за сега.  Simple Smile

# 493
Здравейте,момичета.
Извинете,че нахлувам в темичката Ви,но бих искала да Ви попитам -къде има оптики във Варна и цените да са достъпни разбира се? Laughing
Предстои ни смяна на очилата на малката.На преглед ходим в Св. Петка.От там взехме първите и очила,но вече са счупени,а 100 и кусур лева не ни се дават наново ooooh!
Споделете,моля Ви Hug

# 494
Незнам коя е оптиката в кауфланд,но чуяам добри отзиви за това как работят,а и че не било скъпо.За разяснение става въпрос за този,който е във Възраждане.Инъче знам от майка ми,че по скъпи и излизат самите рамки,от колкото стъклата,дали е така незнам .

Общи условия

Активация на акаунт