възглавничка за бременни

• 5 951
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София
аз сериозно питам, за цялата си бременност не усетих нужда от такова приспособление, та се чудя, някой наистина ли  му намира приложение, нужда, удобство.... или просто защото са кръстени за бременни се купуват Wink

Ами на мен наистина ми е  удобна за спане...то човек ако не пробва няма как да знае дали ще му върши работа или не...зависи...

# 16
Ами на мен наистина ми е  удобна за спане...то човек ако не пробва няма как да знае дали ще му върши работа или не...зависи...
То е така, ама аз за себе си си знам, че не мога да гушкам нещо (освен приятеля ми). Ако гушна някоя възглавница (нормална, не за бременни) или плюшен мечок, веднага след като заспя избутвам всичко, а и се въртя много, така че... Абе както и да е. Има си и хора, на които са им от полза все пак Simple Smile  Peace

# 17
По време на бременността, особено към края спах само на една страна. Едно, че тази позиция е препоръчителна /направих справка, че доста се е изписало по форума по въпроса и няма смисъл да повтарям причините/ и друго, че към края ми беше невъзможно да спя в друга поза. Не можех да спя гушната до мъжа, защото постоянно ми беше горещо, а от контакта до кожата съвсем завирах. Всички пози ми бяха неудобни, включително и на една страна, но до известна степен неудобството се облекчаваше като слагах възглавница между краката. После като взех голямата възглавница за бременни ми беше по-лесно да моделирам леговището и да се намествам.

# 18
искам да ви попитам от къде пазарувате бельо за бременни,става дума за софия
ако може да ми препоръчате някой магазини в софия които са специализирани в това?

# 19
  • София
какво бельо за бременни?
 в смисъл какво търсиш? и защо? какво трябва да му е по-специалното?
 аз до последно си ходех с моето си бельо.... единствено за  след раждането си взех 2 сутиена за кърмене...като предвидих да са 1 размер по-големи...

# 20
Аз не успях да намеря много информация тук, но съм абсолютно убедена, че ми трябва такава възглавница. И аз като smileme спя на една страна предимно, и не ми е особено удобно вече...А има още доста време...не ми се мисли натам, като започнат и жегите...

Търся си (на старо, ако намеря) dreamgenii - освен удобство за бъдещата майка, точно този модел има награди от медицински организации, защото използването и доказано помага бебето да заеме подходящата позиция преди раждането (казано така опростено доста наивно звучи, но има мнооого сложни обяснения как точно го прави, та им вярвам Simple Smile Същевременно нежно те спира да се обръщаш по гръб, което може да е вредно след определен момент за бебока. Та смисъла им си струва, само дето е доста скъпа и още и се чудя (нова е около 50 британски лири).

Общи условия

Активация на акаунт