възглавничка за бременни

• 5 956
  • 20
  •   1
Отговори
можете ли да ме насочите къде мога да намерия възглавничка за бременни?
гледахме в един магазин но ми се стори скапичка 138.00лв.
благодаря предварително

# 1
Не знам от кой град си и къде точно търсиш, но виж и в интернет. Ето аз попаднах на тези : http://boyorgirl-bg.com/index.php?page=shop.product_details& … mart&Itemid=1  и http://mal4o.com/product_info.php/products_id/1237
А това е по-различна възглавница, но пак е за бременни : http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8136&cat=93

# 2
мерси много

# 3
Няма проблеми, стига да съм била от полза Simple Smile  Hug

# 4
  • София
chegevara1 аз си взех от Хипо възглавница за кърмене,която я ползвам да спя с нея в разтегнат вид-върши същата работа,струваше към 18лв.

# 5
# 6
  • София
Същата,само че на много по-ниска цена е моята...

# 7

Определено са доста скъпички... А доволни си сте и ползвате ли ги наистина?

# 8
от хипо тези с какви размери са?
18 лв.е добра цена.
имаш ли я на снимка?

# 9
  • София

всъщност възглавницата е на марката бертони,размерите не й знам, аз я ползвам в разтегнат вариант за спане нали Simple Smile -лягам върху нея,катеря се,гушвам я....главата ми е върху едната част,корема опира по средата а краката са върху долната част...

# 10
Аз имам голяма със спелта от сайта на Спелта. Мисля, че беше 80 лв. Националния комитет по кърмене се явяват дистрибутори и ако я вземеш от тях, отстъпката която ползват я дават за разпечатване на брошури за кърмене. Аз я използвах по време на бременността, по време на кърмене и за ограничаване на бебето когато е извън кошарата. Има два недостатъка - тежка е и на мястото, където обикновено се прегъва се преразпределя спелтата, та трябва от време на време да се понамества.

# 11
  • София
Има два недостатъка - тежка е и на мястото, където обикновено се прегъва се преразпределя спелтата, та трябва от време на време да се понамества.
А тази за 18-19 лв има само един:където обикновено се прегъва се преразпределя там с каквото е вътре, та трябва от време на време да се понамества.
Лекичка е Simple Smile

# 12
  • София
а всъщност какво му е приятното и нужното бременната да спи нвърху продълговат  червей-възглавница?

# 13
а всъщност какво му е приятното и нужното бременната да спи нвърху продълговат  червей-възглавница?
Интересен въпрос. Може би служи за заместител на мъж- ако мъжа ти ти е станал неудобен за гушкане през бременността-гушкаш възглавницата. Примерно това, не знам хах newsm78

# 14
  • София
аз сериозно питам, за цялата си бременност не усетих нужда от такова приспособление, та се чудя, някой наистина ли  му намира приложение, нужда, удобство.... или просто защото са кръстени за бременни се купуват Wink

иначе за кърменето по-може да върши работа Wink

Общи условия

Активация на акаунт