Международния ден за борба с хомофобията

• 6 563
  • 168
  •   1
Отговори
# 45
Не можем да съдим един нормален мъж, че не обича педерастите.....

А с какво точно пречат хомосексуалистите на нормалните мъже?  Rolling Eyes

# 46
  • Galaxy 13197853088
 Joy
Изобщо няма нужда да бием Лабрадор или Лабрадоровците. Те ще учат децата си на това, което е споменал, после, тези деца ще отидат да учат или работят в чужбина, там заради мисленето им ще ги приемат за по- ниско качество хора /т.е. ще мислят за тях така, както те самите мислят за хомосексуалните/, децата ще се срамуват, а може и да намразят родителите си Лабрадоровци /зависи на какво още ще ги научат/ и последните ще бъдат достатъчно наказани. Simple Smile

мечтай!

# 47
  • София
Не можем да съдим един нормален мъж, че не обича педерастите.....

А с какво точно пречат хомосексуалистите на нормалните мъже?  Rolling Eyes

Абе не им пречат. Но това не означава, че не могат да изпитват някакво отвращение към тях....Не прочетох някъде Лабрадор да изявява желание да пребива хомосексуалисти, но неизвестно защо няма право да обясни на децата си, че това не е нормалното поведение и се води извратено? Точно този потребител нямам наблюдения да е толкова прост, че да лиши децата си от въможност евентуално да си признаят ако ориентацията им е различна. Сигурна съм, че би намерил начин за цивилизовано отношение към този въпрос, но това не означава, че трябва да го одобрява......Може да се изисква култура на поведението ни спрямо различните хора, но не може да се обвинява, че на някой му е противно.
/Лабрадор, извини ме за приведените евентуалности/

# 48
   Какво има да го одобрява, важното е да няма дискриминация и обществена нетърпимост, а в семейството си всеки може да предава предразсъдъците на децата си на воля.

# 49
   Какво има да го одобрява, важното е да няма дискриминация и обществена нетърпимост, а в семейството си всеки може да предава предразсъдъците на децата си на воля.

Peace Peace Peace

# 50
Да, да.  Той като им набива в главичките, че е извратено, сигурно ще си признаят. По-скоро може до самоубийство да ги докара. Но той пък е сигурен, че неговите деца няма да са такива.

# 51
  • София
Ами вижте сега, учете децата си на каквото искате - аз на мойте няма да им ходатайствам да стават обратни....
Изкривихте темата тотално.
Никой няма да тормози хората с друга ориентация, но не ни принуждавайте да им се радваме. Точно това правите.
Не смятам, че безрезервното приемане на всяка гадост в този свят е признак на култура, образованост, възпитание и съвременност.  Както и не намирам насилието и репресията за такива.

Смайвате ме как в няколко различни теми удобно си гласите едни и същи факти в напълно противоположни плоскости....

# 52
Не мисля, че хомосексуалистите очакват да им се ръкопляска. Въпросът е да ги приемат като нормални хора  Peace

# 53
  • Galaxy 13197853088
е, те и педофилите биха се радвали да ги приемат като нормални хора ...

# 54
  • София
Нещо не мога да схвана какъв е проблемът дали един мъж спи с мъж или с жена.
Честно, с ръка на сърцето - не мога да разбера какъв ви е проблема с това.

# 55
  • София
Не мисля, че хомосексуалистите очакват да им се ръкопляска. Въпросът е да ги приемат като нормални хора  Peace

Темата беше за борба с хомофобията - т.е., ако не съм толкова проста, за борба с предразсъдъците на хората, които са воинствено настроени към различните. Какво общо има това с предпочитанията на нормалния баща, как да възпитава децата си? Провеждате много тънки връзки между влиянието на родителското поведение и психическото развитие на детето в тази тема. Защо не е така и в другите.....

# 56
  • София
Нещо не мога да схвана какъв е проблемът дали един мъж спи с мъж или с жена.
Честно, с ръка на сърцето - не мога да разбера какъв ви е проблема с това.

Никой не коментира това в момента. Поне на последните две страници.....

# 57
  • out of space
Уж съм толерантна, но..... втрисам се като знам колко тийнове, които са хетеро, духат и се чукат с платежоспособни от същия пол. Нямате си на представа колко са много!  #Crazy И изобщо не им личи с какво се занимават!

Работата ми е такава, че непрекъснато се сблъсквам с такива и са все повече и повече. Няма лошо, че правят секс с хора от същия пол, дори и да не са хетеро. Лошото е, че го правят за кинти. Масово!

# 58
А когато са момичанца с чичковци, е много сладко, нали.

# 59
е, те и педофилите биха се радвали да ги приемат като нормални хора ...

Дааа, беее!

Само че там има взаимоотношения с деца, а тук говорим за осъзнат избор, грубо казано.

Общи условия

Активация на акаунт