Предложения за странни, необичайни и интересни имена - 2!

• 39 532
  • 841
  •   1
Отговори
# 75
Да, и аз това си помислих. Едната Валерия, а другата Вероника примерно. Щом не е дословно името на свекървата, решението двете имена да са еднакви, предполагам е било ваше.

# 76
За да няма смисъл да се ползват  Wink

# 77
Много хитро  Wink

# 78
 Joy
Хитреци сте вие  Mr. Green

# 79
За да няма смисъл да се ползват  Wink

Ама те не са близначки... до раждането на 2-та как беше? Ми ако беше мъжко? Simple Smile

# 80
Ами,те се гласяха за мъжко и искаше да е точно нейното име в мъжки вариант. Laughing
А 1вата по рождение го нямаше 2рото име.После го добавихме,защото само тя не е кръстена на нея и съответно отношението беше различно от това към другите внучки.
Кръщелните им имена са само първите(избраните от нас)

# 81
А леле, майкооо... Ма то звяр, бе! Прощавай, ама къде се развива действието? Има ли прилежащ свекър и какво е неговото място в картинката? А нейният син - баща на Валериите, как понася тази преса? Wink

# 82
Ми,понася,той друг живот не познава...
Дядото няма мнение и отношение по този(а и по никой важен)въпрос.

# 83
Аз имам един познат,който се казва Яким!Намирам го за много странно..

# 84
Мале, вие с Валериите сте тежък случай... Но пък звучиш като да сте намерили изход от ситуацията.

Яким ме кефи, верно звучи странно, но пък като фамилия Якимов май се среща честичко.

# 85
Яким по нашенско леко архаично се явява, но това си обичайно за християнския свят име: Йоаким, Йояхим, Хуакин, Жоаким, Жоашен... пусто, не ми идва английската версия...

# 86
Джоаким  Wink

# 87
Олеле,голям сериал с Валериите! Laughing

От списъкът за детската на сина ми - Красина,Наоми,Захара,Весислава (и Мирея) Simple Smile

# 88
Нееее..Все бях чувала истории около кръщаване на дядовци и баби, но това с Валериите ме остави без думи! Отгоре на всичко голямата внучка била кръстена дословно на нея...Как се живее с такова чудо?! Shocked

# 89
Нееее..Все бях чувала истории около кръщаване на дядовци и баби, но това с Валериите ме остави без думи! Отгоре на всичко голямата внучка била кръстена дословно на нея...Как се живее с такова чудо?! Shocked

Хей, не дразнете жената!  Joy Лесно ли й е, а?
Да са живи и здрави малките!

Общи условия

Активация на акаунт