Тема Незабравима 199

• 32 175
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Бурак пари ли даде на Бату newsm78
А и той как си се разхожда спокойно с този вен,не му ли записаха номера от камерата в хотела Crossing Arms

# 151
  • София
Керем-аз съм до теб,како,винаги ще съм до теб.
Еда-какво ще й отговоря като ме поита къде е баща й

# 152
Май и Ямур ще разбере за баща си от забравения вестник! Направо ужассс!

# 153
  • Варна
Новият режисьор ги изцеди тия актьори- най- доброто се показа у всеки! Великолепни изпълнения, страхотна серия! newsm10

# 154
  • София
Офффффф,как Мелда винаги се оказва на важните места,без да иска откри харун   ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 155
allisas73, bibisita, bon bon, danidorina, ddd_7, dejavue, dim_dim, dorital, ina67, ioji, IR65, Isis, ivva, jaklin, katia111, katrrinka, magistra, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, marmalon, maya_20, mikora, mipsy., moxito, natalia, nati 75, nezabravimka, onii, pantovka11, pyfa, rumina, TONETO, tsvetyik, vai1, valqq85, vassilka85, vesela Simple Smile, Златна рибка (+ 7 Скрит/и) и 53 Гости преглежда(т) тази тема.

Пети реклами...

# 156
Новият режисьор ги изцеди тия актьори- най- доброто се показа у всеки! Великолепни изпълнения, страхотна серия! newsm10
+1  smile3521 smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm10

# 157

Да ! Страхотна серия ! По-рано да го бяха сменили режисьора, ама добре поне, че до края ще е различно. Наистина великолепно играят всички, много добре изпипано, ритъма е друг на филма.

# 158
  • Монтана
Браво,браво,първа научава....Мелда!Браво на сценаристите....и познайте кой ще е вторият,който ще научи за Харун.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 159
Добре че Джамил го няма да слушам и неговото излияние че няма да се търпи

# 160
Макар и тъжна има смисъл, последователност серията smile3501 на новия режисьор за сега! newsm78

# 161
Определено действието е по-плавно.Нямя залитания в една посока- билло ужасии или само любов.
Предишният режисьор ще излезе виновен за всички слаби рейтинги .
Мисля, че Мелда пак ще се обади на Арас.Няма на кой друг.

# 162
Офффффф,как Мелда винаги се оказва на важните места,без да иска откри харун   ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

А сега да видим какви ще ги сътвори след това  Thinking Определено ми стана мъчно за нея.Отхвърлена от вся и всьо  Naughty нищо ,че доста пъти съм я критикувала но така лутайки се сама никак не и е лесно  Thinkingох....  ooooh!

# 163
И на мен ми хареса работата на новия режисьор.Серията не е много приятна,но за пръв път от много време е интересна за гледане...Тази вечер не съм се прозявала... hahaha

# 164

И ако тази гадина не каже веднага на Еда, е най-завършеният гад във филма !
Но трябва да се пази тази информация от Бату също , а Арас като някакъв навлек, до Еда трябва да са близките й ! Къде са роднините на харун да я подкрепят, къде е ниса  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт