Тема Незабравима 199

• 32 033
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Рекси благодаря за преводите   bouquet

# 556

Арас говори на Еда , докато тя спи

А:Даже ти да ме държиш далеч от себе си, аз пак ще съм до теб ,може би ти даже няма да усетиш това...Даже да не искаш , тав ще бъде така ,защото ти ... защото ти си ....(влиза Керем)

Арас и Еда в болницата , когато Еда се събужда и излиза в коридора

А:Еда , поне почакай брат си , той е тук , отиде да говори с доктора.
Е:Това теб не те засяга.
А:Да те закарам до там , където ще ходиш.
Е:Не искам нищо от теб , престани да се грижиш за мен. Задушаваш ме , разбираш ли?
А:Не мога да те оставя сама.
Е:Какво можеш да направиш за мен? Нищо!
А:Еда , аз те разбирам.
Е:Не можеш да ме разбереш , никой не би могъл. Аз искам живота да спре ,искам всичко да замръзне.Толкова ме боли , но също се страхувам и от намаляването на тази болка.Ами ако отмине и аз забравя , ами ако свикна да живея без него , ами ако забравя мириса на ръцете му , гласа му ако забравя. Именно тогава аз не бих могла да бъда аз. Всичко това можеш ли да разбереш?

(Еда се обляга на Арас и Харун ги вижда така)
А:Аз също познавам болката от загубата на любим човек ..

Превод - Леман

# 557
# 558

А:Даже ти да ме държиш далеч от себе си, аз пак ще съм до теб ,може би ти даже няма да усетиш това...Даже да не искаш , тав ще бъде така ,защото ти ... защото ти си ....(влиза Керем)

Е:Не искам нищо от теб , престани да се грижиш за мен. Задушаваш ме , разбираш ли?
Е:Не можеш да ме разбереш , никой не би могъл. Аз искам живота да спре ,искам всичко да замръзне.Толкова ме боли , но също се страхувам и от намаляването на тази болка.Ами ако отмине и аз забравя , ами ако свикна да живея без него , ами ако забравя мириса на ръцете му , гласа му ако забравя. Именно тогава аз не бих могла да бъда аз. Всичко това можеш ли да разбереш?

Превод - Леман

Ивва, Леман, Рекси, благодаря ви за преводите.
Бобче, много труден момент за Еда.Оценявам болката...Йозлем я изигра перфектно....но много е жестока в тоз момент, заради внезапната самота, забрави всичко друго, че и другите може да страдат... ... всъщност за първи път Арас/артиста/ не беше като дърво...много човешки постъпи... и изпълнението му ми хареса...
относно силните думи на Еда за майката и за липсата на майка в следващия момент  около 1 минута има и още
http://vbox7.com/play:e1cab7ea
В първите серии на втори сезон има много силни моменти и те обещаваха добър филм...После нещата се омазаха...
Много ми харесват тези първи серии... Раздяла...4години терзания...Среща с любимия и  детето на любовта...Изгарящи спомени....
Трябваше да има повече от всичко това...Да е разтеглено в повече серии...
За разлика от Каламитси , предпочитам романтиката пред екшъна с Бату Simple Smile...

# 559
  • София
YÜKSEKLİK KORKUSU YÜZÜNDEN DUBLÖR İSTEDİ  Thinking Thinking Thinking

Unutulmaz dizisinin yayınlanan 84.bölümünde başrol oyuncusu Özlem Yılmaz’ın senaryo gereği intihar etmek için balkona çıkması istenince oyuncunun yükseklik korkusu nedeniyle dublör istediği ortaya çıktı.

Adım adım finale doğru giden yapımcılığını Ahmet Bayram’ın yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı ATV ekranlarında her Çarşamba akşamı yayınlanan “Unutulmaz” dizisinin bu hafta yayınlan bölümde yükseklik korkusu olan Özlem Yılmaz balkona çıkamayınca yerine dublörü 22 yaşındaki oyuncu Gizem Esen’in oynadığı ortaya çıktı. 4 saat süren hazırlık aşamasının ardından çelik iplerle belinden ve omzundan bağlanan genç oyuncu özel bir ekip tarafından yukarı çekilerek balkona getirildi. Heyecanlı anların yaşandığı sahnede dizinin yeni yönetmeni Şenol Sönmez en ince detaya kadar özen gösterdiği gözlemlendi. Sahne herhangi bir aksaklık yaşanmadan başarıyla son buldu.

Yükseklik korkusu nedeniyle balkona çıkmadığını ifade eden ünlü oyuncu Özlem Yılmaz, “Yükseklik korkum nedeniyle bu sahneyi oynamak istemedim. Zor bir sahneydi
Йозлем има страх от височини и затова е поискала дубльор,22 годишната актриса Гизем Есен,която е изиграла сцените на балкона.4 часа е продължила подготовката на сцената,опъването на стоманените въжета и т.н.Новият режисьор Шенол отбелязва,че обръщат внимание и на най-малкия детайл.Заснемането на сцената е завършило без никакви проблеми.

# 560
  • София

Превод - Леман

Ивва, Леман, Рекси, благодаря ви за преводите.
Бобче, много труден момент за Еда.Оценявам болката...Йозлем я изигра перфектно....но много е жестока в тоз момент, заради внезапната самота, забрави всичко друго, че и другите може да страдат... ... всъщност за първи път Арас/артиста/ не беше като дърво...много човешки постъпи... и изпълнението му ми хареса...
относно силните думи на Еда за майката и за липсата на майка в следващия момент  около 1 минута има и още
http://vbox7.com/play:e1cab7ea
В първите серии на втори сезон има много силни моменти и те обещаваха добър филм...После нещата се омазаха...
Много ми харесват тези първи серии... Раздяла...4години терзания...Среща с любимия и  детето на любовта...Изгарящи спомени....
Трябваше да има повече от всичко това...Да е разтеглено в повече серии...
За разлика от Каламитси , предпочитам романтиката пред екшъна с Бату Simple Smile...
smile3521 smile3521 smile3521
Определено този екшън .....и  психо елементи ала Стивън Кинг и на мене ми дойдоха бая в повечко.Както беше отбелязала в по преден твой пост ,трябваше да сме гледали вече финала.
Без тези "дантели" около Бату ....та и любовта му с Мелда.Голяма дъвка се получи.Ама иначе как да гонят бройката newsm78

# 561
  • София
Арас и той .....една птица .Хем ще съдейства .....ама и хем лични интреси си гонеше човека.А на всичкото отгоре и влюбен в обект със табелка с едри букви"ЗАБРАНЕНО".....влизането hahaha Joy hahahaНякак тъжно ми стои на екрана.Ама какво да прави.....такъв му бил късмета в Незабравима.

ТАЙНА  ОБИЧ   

Обичам те.....но нямам право на това
Аз грешник съм сред тайните си мисли
Достатъчно ми е ...до тебе да стоя
Това ми стига.....и не искам друго нищо

Сега разбирам колко силно го обичаш
Единствен свят.....е той за теб
Да ти помогна само искам
Защото там те чака твойта дъщеря

Не ме гони.....от думите ти ме боли
Сълзите твои искам да изтрия
Подай ръка....приятел ми бъди
Повярвай в помощта ми ....не тъжи

# 562
  • София
Дами лека нощ и от мен  bouquet Laughing Heart Eyes
Изчезвам и аз за няколко дни......разбира се ,ще си взема и розата Flowers Rose от Харун hahaha,за което ти благодаря Наде  bouquet Laughing Heart Eyes
Тук пак ще се видим и чуем.Приятни и усмихнати почивни дни Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 563
Добро утро събота сутрин,приятен уикенд ви желая!:)     

# 564
# 565
# 566
# 567
# 568
  • Русе

Добро утро, приятели!
Хубава събота и приятни емоции в по4ивните дни! smile3525

Благодаря за снощните поети4ески откровения на Дани и Боб! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Рекси и Ивва-Леман,на вас също благодаря за преводите! Hug Hug Hug lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 569
Добро утро дружина!Желая ви приятен уйкенд!

Поздравления за Боб и Дани за чудесните стихчета smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
Благодаря на Рекси,Ивва и Леман за преводите  love001 newsm51 newsm51
За момичетата които са постнали толкова много красиви снимки   love001 newsm51 newsm51 newsm51
 За всички които правят темата да е истинско райско кътче с клипчета,гифчета стихчета,снимки и коментариБЛАГОДАРЯ ВИ !

Общи условия

Активация на акаунт