Тема Незабравима 199

• 32 178
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • По света и в нас.
Дали,Мелда няма да издаде наБату,че Харун е жив? newsm78

# 166
  • Монтана
За пореден път се убеждавам,че външния вид на човека нищо не означава за това какви са способностите му....вярно е ,че новият имаше башибозушки вид,но определено знае какво иска и как да го постигне! Браво и от мен!

# 167
 Дано Еда научи,че Харун е жив тази серия,защото още една такава с психологическа атака и толкова сълзи няма да издържа ooooh! ooooh!

# 168
  • Варна
Тюркян- майка на място! Керем- брат на място! Еда- велика страдалница, страхотно изпълнение! Мелда- и нея си я бива, актриса от класа- и героинята, и актрисата! Арас- влюбен, влюбен...Харун- ревнив, ревнив...Харесва ми серията досега... Peace

# 169
  • София
А Мелд а от къде извади тоя телефон  newsm78 newsm78 newsm78 Нали Бату й взе нейния

# 170
Дано Еда научи,че Харун е жив тази серия,защото още една такава с психологическа атака и толкова сълзи няма да издържа ooooh! ooooh!
И аз не успях да ги гледам дори и желание не ми дойде с толкоз сценаристки съдизъм в тях

# 171
Тая Мелда ще муу свали абоката на Харун докато му се обяснява

# 172
Новият режисьор ги изцеди тия актьори- най- доброто се показа у всеки! Великолепни изпълнения, страхотна серия! newsm10
На същото мнение съм и аз... newsm10 newsm10 newsm10

# 173
Еееее,дами Вие искарахте Джем Табак пълен некадърник,сякаш нищо хубаво не е направил досега #Crazy

# 174
  • Варна
Права бях, че Мелда още обича Харун- сега пък ще му става ангел- хранител ли?! ooooh!

# 175
  • София
Мелда иска да премести Харун при друг лекар в друга болница,за да го спаси,но лекаря не беше много съгласен,но тя въпреки всичко звънна на другия лекар и му каза вие знаете семейството му,някой иска да го убие,трябва да му помогнете

# 176
allisas73, bibisita, danidorina, danitoo12, ddd_7, dejavue, dorital, ina67, ioji, IR65, Isis, ivva, jaklin, katia111, katrrinka, lana05, lizincety, magistra, Maia_68, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, mikora, mipsy., moni97, moxito, natalia, nezabravimka, onii, rumina, TONETO, tsvetyik, vai1, valdes60, valqq85, vassilka85, vesela Simple Smile, Златна рибка (+ 7 Скрит/и) и 50 Гости преглежда(т) тази тема.

Шести реклами...

# 177
Еееее,дами Вие искарахте Джем Табак пълен некадърник,сякаш нищо хубаво не е направил досега #Crazy
hahaha
Имаше добри находки bowuu, ама сглобката куцаще.

# 178
  • Монтана
Няма надежда,мила!Не вярвам да стане-от сестра си няма да научи....Жалко,но...

# 179
Права бях, че Мелда още обича Харун- сега пък ще му става ангел- хранител ли?! ooooh!

hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт