Тема Незабравима 199

• 32 161
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Мелда иска да премести Харун при друг лекар в друга болница,за да го спаси,но лекаря не беше много съгласен,но тя въпреки всичко звънна на другия лекар и му каза вие знаете семейството му,някой иска да го убие,трябва да му помогнете
Рекси,благодаря за превода,но това ли е най-важното в момента или да спреш страданието на сестра си-с един телефонене разговор!А и на полицията можеше да каже,на Арас!Но не-нашата сама ще решава,....нямам думи.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Трябваше да каже на Еда !!! Но като видя полицията им, никаква полза от тях.

# 196
Оффффф,с тия реклами ме карат да премина на сладоледена диета  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
ами ако не стане мини на слънчогледова диета

# 197
  • Монтана
Интересно Бурак какво търсеше? newsm78
Смятам,че от полицейските разследвания,успя да разбере,че Харун е успял да се спаси...Но на кого каза-не  можах да разбера!

# 198
Леле много рано свърши. ooooh! newsm78

# 199
allisas73, bibisita, bon bon, BuBuLe4ka-Kle4ka, danidorina, ddd_7, dejavue, didi 69, dim_dim, dorital, haha_pm, ina67, ioji, IR65, Isis, ivva, jaklin, jvarbanova, katia111, katrrinka, lana05, lizincety, magistra, Maia_68, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, mipsy., moni97, moxito, natalia, nezabravimka, onii, pantovka11, r0z0wka, rumina, TONETO, tsvetyik, vai1, valdes60, valqq85, vania_e, vassilka85, vesela Simple Smile, Златна рибка (+ 9 Скрит/и) и 61 Гости преглежда(т) тази тема.

Края...

# 200
  • София
Оффффф,с тия реклами ме карат да премина на сладоледена диета  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
ами ако не стане мини на слънчогледова диета
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 201
Лека нощ, незабравими ! Тежкият момент с Ямур остава за следващата серия.
Струва ми се, че Бурак вдена, че Харун е жив.

# 202
Смятам,че от полицейските разследвания,успя да разбере,че Харун е успял да се спаси...Но на кого каза-не  можах да разбера!
Ако това е вярно, полицията им много зле.Никакво издирване по болниците...
Бату май се усети и с помощта на Бурак откри и болницата. Sick

# 203
  • По света и в нас.
Все пак серията беше доста силна.
Лека нощ момичета.

# 204
  • Варна
 #Crazy #Crazy #Crazy clock   33uu smile3555 newsm09

# 205
Момичета серията беше бижу. Hug Перфектна игра на всички актьори. Peace Музиката беше много точно подбрана  . Hug Дано много скоро всичко си дойде на мястото и действително се насладим на един незабравим финал в положителният смисъл на думата  Praynig

# 206
  • Монтана
Аз друго се питам-като излезе информация,че Харун ще се появи в 86 епизод,дали чак тогава и Еда ще разбере,че е жив?.....Как мислите?

# 207
  • Монтана
Лека нощ, незабравими ! Тежкият момент с Ямур остава за следващата серия.
Струва ми се, че Бурак вдена, че Харун е жив.

Лека,Алиса!И аз мисля,че Бурак разбра...

# 208
Поздравления за новия режисьор!Епизода завърши с отворен финал #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А за сглобката на епизода е виновен едитора,не режисьора,или те нямат такива там newsm78
И отново се нагледахме на реклами.Вече в магазина,като видя нещо от тях и си мисля,аааа виждала съм тееее  hahaha

# 209
  • Монтана
Ако това е вярно, полицията им много зле.Никакво издирване по болниците...
Бату май се усети и с помощта на Бурак откри и болницата. Sick
Да,точно така,мила,но Рекси ще ни каже по-точно! Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт