Тема Незабравима 199

• 32 160
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Момичета серията беше бижу. Hug Перфектна игра на всички актьори. Peace Музиката беше много точно подбрана  . Hug Дано много скоро всичко си дойде на мястото и действително се насладим на един незабравим финал в положителният смисъл на думата  Praynig
+1
И в следващата серия, Еда да я покажат по трезво мислеща, стига с тези сълзи!
Лека дами! Hug

# 211
Може да има скок във времето.
В това време Еда-Яамур и отстрани Арас... newsm78
Еда дали е бременна?
100%

# 212
  • Монтана
Поздравления за новия режисьор!Епизода завърши с отворен финал #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А за сглобката на епизода е виновен едитора,не режисьора,или те нямат такива там newsm78
И отново се нагледахме на реклами.Вече в магазина,като видя нещо от тях и си мисля,аааа виждала съм тееее  hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 213
  • Монтана
Лека нощ на всички,които се оттеглят!Успешен и лек ден утре! Hug Hug Hug   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 214
Еда дали е бременна?
100%
Питам се, защото когато си тръгваха от болницата, Арас говореше с доктора за изследвания.А докторът не каза да са открили, че е бременна.Предният път нали от доктор научиха, че е бременна?

# 215
Такааа , Бурак чатна , че Харун е жив и се обади да съобщи на Бату  Shocked Бату след това в колата гореше по телефона и пита ''Коя стая?'' После заговори пак за своите болни фантазии ''Този път няма да се отървеш от мен Харун!'' А Мелда се представи за годеница на Харун  hahaha hahaha

# 216
Вени ще използвам една твоя приказка сори за което  Embarassed  филма свърши а ние се ройм  newsm78

allisas73, bibisita, bon bon, BuBuLe4ka-Kle4ka, ceci_buba, danidorina, danitoo12, ddd_7, dejavue, didi 69, dim_dim, dorital, haha_pm, ioji, IR65, ivva, jaklin, jvarbanova, katia111, katrrinka, lizincety, magistra, Maia_68, manpla, mariana68, mariq_72, mikora, moni97, moxito, natalia, nati 75, nezabravimka, onii, pantovka11, pkutieva, r0z0wka, TONETO, tsvetyik, vai1, valdes60, valqq85, vassilka85, vesela Simple Smile, Златна рибка (+ 9 Скрит/и) и 66 Гости преглежда(т) тази тема

# 217
  • София
Еда дали е бременна?
100%
Питам се, защото когато си тръгваха от болницата, Арас говореше с доктора за изследвания.А докторът не каза да са открили, че е бременна.Предният път нали от доктор научиха, че е бременна?
Никъде не се спомена за бременност,на Еда й бяха сложили успокоително само

# 218
Такааа , Бурак чатна , че Харун е жив и се обади да съобщи на Бату  Shocked Бату след това в колата гореше по телефона и пита ''Коя стая?'' После заговори пак за своите болни фантазии ''Този път няма да се отървеш от мен Харун!'' А Мелда се представи за годеница на Харун  hahaha hahaha
smile3555 smile3555 smile3555

# 219

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 220
Лека и спокойна нощ на лягащите smile3524

# 221
АА върха значи да вземе да свърши както започна ама тоя път Мелда да предалага на Харун  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 222
Еда дали е бременна?
100%
А пък аз разбрах, че иска Еда да си тръгва без да е изчакала резултатите.
А пък аз разбрах, че иска Еда да си тръгва без да е изчакала резултатите.

# 223
  • София
smile3555 smile3555 smile3555
Споко,това беше ,за да убеди лекаря в тезата си,че е по-добре да го преместят харун

# 224
Лека вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт