Тема Незабравима 199

• 32 139
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
И какво ще става занапред!
Мелда плътно до Харун като болногледачка!
Арас плътно до Еда като утешител!

А неее,да се разберем отсега.Минало бешало NaughtyДостатъчно се нагледахме на повторения.От сега нататък би трябвало да започва разплитане на интригите,а не заплитане.Няма време за кошмарни ситуации.Достатъчно такива преживяхме,а и все още го правим. Crossing Arms
Схемата ще присъства, но да видим как ще я развият.Мелда и Арас могат да бъдат само сателити около нашата двойка.

# 271
И какво ще става занапред!
Мелда плътно до Харун като болногледачка!
Арас плътно до Еда като утешител!

А неее,да се разберем отсега.Минало бешало NaughtyДостатъчно се нагледахме на повторения.От сега нататък би трябвало да започва разплитане на интригите,а не заплитане.Няма време за кошмарни ситуации.Достатъчно такива преживяхме,а и все още го правим. Crossing Arms
Схемата ще присъства, но да видим как ще я развият.Мелда и Арас могат да бъдат само сателити около нашата двойка.
Е,то се знае,но надеждите ми са в новият режисьор.Вече нямам сили да преживявам болката с тях.Тази вечер Еда не успя да ме разплаче,че явно съм се закалила Laughing,но за сметка на нея  Ямур успя.Вече се чувствам като маратонец на финала-вземам,давам  Tired

# 272
  • Русе

Добро утро, незабравими приятели!
Поднасям ранно кафе за събуждане, за да ви е хубав и спорен денят!  bouquet

Лелеееее, ама то емоцията е на 100% и без да гледаш епизодите?! smile3555 Следобед ще изгледам последния и ще си кажа усещанията, но това "Мелда да е болногледа4ка на Харун, а Арас утешител на Еда" никак, ама никак не ми се нрави! newsm61

# 273
# 274
Добро утро! Hug

Благодаря на Рекси и Розовка за разясненията   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Хубав ден на всички! Kissing Heart

# 275
Добро утро приятели,успашен ден ви желая!:)     

# 276
# 277
  • София
Добро утро! Желая ви един много хубав ден с това стихче.

Хипербола

Над Босфора рева й се носи
На два континента ехти
Надбягва с краката си боси
модела последен Ауди

Когато коси си разпуска,
на нокти са всички мъже
Напира под тънката блузка
голямо и страстно сърце

Усмивка когато огрява
прекрасното нейно лице,
в радост светът засиява,
добрите преплитат ръце

Когато разкърши си стана,
земята се цяла тресе
Магия струи от екрана
На нас ни поникват криле

# 278
Eее Бганьо чудесно си я описал нашата красавица Еда  smile3501 smile3501 smile3501

Добро утро на всички  Hug
Серията снощи ми хареса.Беше си доста интересна!Това което не разбирам е как може семейството на Харун Арсанлъ да научава за смъртта му от вестниците  #Crazy #Crazy #Crazy Няма ли кой да иде да им каже...сестри са му все пак.Бурак пак реши да мъти водите...голяма лисица.
И според мен Мелда ще измъкне Харун точно под носа на Бату...Ще каже на Еда,че е жив.А за Ямур...най-вероятно ще я замотатнещо,след това ще види вестника.Ще дойде великото питане и тогава истината ще се разбере.

# 279
Добро утро! Желая ви един много хубав ден с това стихче.

Хипербола

Над Босфора рева й се носи
На два континента ехти
Надбягва с краката си боси
модела последен Ауди

Когато коси си разпуска,
на нокти са всички мъже
Напира под тънката блузка
голямо и страстно сърце

Усмивка когато огрява
прекрасното нейно лице,
в радост светът засиява,
добрите преплитат ръце

Когато разкърши си стана,
земята се цяла тресе
Магия струи от екрана
На нас ни поникват криле

Прекрасно е. Явно е писано на един дъх. Резервоара /душата/ ти е зареден до дупка. Може да подкараш Аудито на Еда.

# 280
Добро утро !

Вече съм на работа. Не знам доколко съм се наспала, но серията си струваше.
Събудих се тази сутрин с една идея в главата, провокирана от силното ми филмиране, но понеже не мога да си обясня как така накрая всички ще са щастливи .... Ако имат предвид и героите на сериала, а не само зрителите, на които един щастлив край Харун и Еда им стига, но за останалите, да ги видим и тях щастливи, не знам... Дали не е възможно целия този ужас, който изживяха Харун и Еда да е само сън. Вместо напред във времето, да ни върнат мнооого назад....
Знаеме я Еда как припадаше..... и ужасните неща , които се случиха в този филм , да са провокирани от нейните страхове ... Да се събуди в един миг , осъзнала как не трябва да действа, какво ще следва , ако сбърка и тогава смело да застане до Харун с истината за тяхната любов...
И ако ни върнат мноооого, много назад, няма да има смърт на никого, няма да има стрелбата на Джамил, малко сложно с отмъщението на Бату, но може и то само да е сън. А Бату най-добрият приятел на Харун, да се ожени за Ниса , с любов....
Прощавайте, много фантастика съм чела. И там, когато искат да поправят грешки на настоящето, се връщат с машина на времето назад, за да коригират историята..... Е, кажете ми, тук не може ли да стане същото ?  Wink Вместо машина на времето дълга кома /не знам сънува ли се в кома / и целият този ужас да бъде само сън.....
Много е сложно с новите герои, как те присъстват в един такъв сън, но зависи колко назад ще ни върнат във времето... Я си представете Керемчо още ученик и с двете гаджета на сватбата на Харун и Еда... Simple Smile
Прощавайте за глупостите дето написах, но наистина това измислих, за да са всички  щастливи накрая....

Хубав ден ви желая с много радост и късмет ! Hug

# 281
Бганьо , чудесно посвещение на Еда !

# 282
Добро утро на форума! И лек ден!

# 283
Специално поздравявам Алиса и БГаньо за сутрешното им вдъхновение!

# 284
Добро утро !

Вече съм на работа. Не знам доколко съм се наспала, но серията си струваше.
Събудих се тази сутрин с една идея в главата, провокирана от силното ми филмиране, но понеже не мога да си обясня как така накрая всички ще са щастливи .... Ако имат предвид и героите на сериала, а не само зрителите, на които един щастлив край Харун и Еда им стига, но за останалите, да ги видим и тях щастливи, не знам... Дали не е възможно целия този ужас, който изживяха Харун и Еда да е само сън. Вместо напред във времето, да ни върнат мнооого назад....
Знаеме я Еда как припадаше..... и ужасните неща , които се случиха в този филм , да са провокирани от нейните страхове ... Да се събуди в един миг , осъзнала как не трябва да действа, какво ще следва , ако сбърка и тогава смело да застане до Харун с истината за тяхната любов...
И ако ни върнат мноооого, много назад, няма да има смърт на никого, няма да има стрелбата на Джамил, малко сложно с отмъщението на Бату, но може и то само да е сън. А Бату най-добрият приятел на Харун, да се ожени за Ниса , с любов....
Прощавайте, много фантастика съм чела. И там, когато искат да поправят грешки на настоящето, се връщат с машина на времето назад, за да коригират историята..... Е, кажете ми, тук не може ли да стане същото ?  Wink Вместо машина на времето дълга кома /не знам сънува ли се в кома / и целият този ужас да бъде само сън.....
Много е сложно с новите герои, как те присъстват в един такъв сън, но зависи колко назад ще ни върнат във времето... Я си представете Керемчо още ученик и с двете гаджета на сватбата на Харун и Еда... Simple Smile
Прощавайте за глупостите дето написах, но наистина това измислих, за да са всички  щастливи накрая....

Хубав ден ви желая с много радост и късмет ! Hug
Привет и от мен.
Алиса, има логика и в това.
Но много голям сън това. Точно като в кома.
Това може и да е грандиозният финал- триумф на турската медицина. hahaha
Само не мога да си обясня Еда как насън навърза и Бату, и Бурак.... Прекалено много неща има, за да е сън. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт