Тема Незабравима 199

• 32 139
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Привет дружина . Hug Heart Eyes Хубав и лек ден. Hug

Бганьо  поздравления за "Хипербола"   smile3501 smile3501 smile3501

# 286
        За да е изненадващо и изключителна радост за феновете, за финал трябва от въртолета да слязат младоженците Серхан и Йозлем; за Харун и Еда всички знаем, очакваме го, ще се радваме,
но по-голяма ще е изненадата и радостта на всички фенове ако младоженците са не героите,
а актйорите.
         Така мисля аз, а съм сигорна, че съм пресъздала мнението на поне 90% от чакащите с нетърпение финала.
          ОБИЧАМ ВИ!

# 287
Добро утро и усмихнат ден! Hug Hug Hug

bganio,страхотни стихотворения! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 288
Добро утро, незабравими!
Али, това със съня ми мина като мисъл още в началото на 2 сезон. Когато и всъщност започнаха да се случват многото нелогични действия във филма, но на този етап не мисля, че биха ни представили нещата така.
И понеже съм си романтичка до мозъка на костите си, замислям се дали няма да ги изпратят на едно околосветско пътешествие накрая вс.оцелели, на което и ние да станем свидетели... А, защо не да срещнат и Йозлемката с Клуни?! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Вероятно звучи абсурдно, но и нямам наблюдения върху мн.турски продукции, а и за тяхната зрителска аудитория си мисля, че прецедент е много абстрактно понятие...
............

Петко, поздравления за "Хиперболата" ти! newsm51

# 289
# 290
Добро утро Незабравими фенове. ЕДна хрумка малка от мен.

Сродяване

Три пъти се сгодявах
и омъжвах се веднъж
по Харун аз онемявах
но аблата.....
крадна ми го отведнъж
И от тузарския Харун
аз попаднах...
на един бастун
Тоз Бату не го аз трая
друго си е с тузар да си
Искам пак да го омая,
но абла не ще пости
То сродяване ще има
никой мен не ме брои
и любов като за трима
ала аз ще гледам отсрани

# 291
Добро утро Незабравими фенове. ЕДна хрумка малка от мен.

Сродяване

Три пъти се сгодявах
и омъжвах се веднъж
по Харун аз онемявах
но аблата.....
крадна ми го отведнъж
И от тузарския Харун
аз попаднах...
на един бастун
Тоз Бату не го аз трая
друго си е с тузар да си
Искам пак да го омая,
но абла не ще пости
То сродяване ще има
никой мен не ме брои
и любов като за трима
ала аз ще гледам отсрани

hahaha hahaha hahaha smile3501 smile3501 smile3501

# 292
Мокси отново ни поднасяш прекрасно  оформление на стихчето на Дани   love001  love001  love001

# 293
dejavue,страхотно стихче! newsm51 newsm51 newsm51

Мокси,както винаги прекрасно стихотворение!
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 294
# 295
Добро утро! Hug Hug Hug
Благодаря на Рекси   bouquetза разясненията , на Розовка   bouquetза инфото!
Под това на края всички да са щастливи разбирам зрителите, получаващи дългочакания си щастлив  финал, героите , няма как всички да са щастливи.
       За да е изненадващо и изключителна радост за феновете, за финал трябва от въртолета да слязат младоженците Серхан и Йозлем; за Харун и Еда всички знаем, очакваме го, ще се радваме,
но по-голяма ще е изненадата и радостта на всички фенове ако младоженците са не героите,
а актйорите.
         Така мисля аз, а съм сигорна, че съм пресъздала мнението на поне 90% от чакащите с нетърпение финала.
          ОБИЧАМ ВИ!
Ето и за мен това би било прецедент  newsm10, но да видим с какво и дали ще могат да ни сюрпризират. newsm12
Бганьо , Дежавю  bouquet, поздравления за ранобудната ви муза ,както и за Дани   bouquetи Вени    bouquet от снощи!Мокси   bouquet, прекрасно оформление.
Серията снощи ми хареса, всъщност аз до сега малко серии не съм харесала . Peace
Хубав и усмихнат ден на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 296
Розичке  bouquet , прекрасни гифчета !Много мили сцени и съвсем на време ги пускаха за разведряване на обстановката.
За серията нямам какво да добавя вие всичко сте изкоментирали , само за малката Ирмак, изключителен талант, успя да ме разчувства !  smile3501 smile3501 smile3501Страхотно попадение ,истинско бижу в екипа! Peace

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 11:45 от nadejda 76

# 297
а актйорите.
          ОБИЧАМ ВИ!

О, наистина ! Това би било най-приятната, неочаквана / вече очаквана  Hug /изненада за феновете на филма и всички те, дочакали края, ще бъдат щастливи.  Hug

# 298
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Прекрасни са!

# 299
Ето ги - спомените на Еда от снощната серия http://www.youtube.com/user/BurakCeren1

Общи условия

Активация на акаунт