Тема Незабравима 199

• 32 078
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
# 406
# 407
Рекси, май само ти издържа с нас на ужасиите напоследък, явно Самбулът добре ти се отрази, нищо че си трайкаш.bouquet  bouquet  bouquet
Луд умора няма, но и музите не спят, редят ли словата си редят.bouquet  bouquet  bouquet
Щом взехме да си спомняме първия сезон с чакането да качат епизодите, явно нещо ни попримъчнява, че се вижда края, ама какъв ли ще е? Щастлив за всички, може би трябва да добавят оцеляли. То въртолети, то какво ли не, малко остана.
Мелдинка да не ни помъкне някъде момчето и да тръгне да прави спонтанен аборт, че тогава на Харун му е спукана работата. Нали е джентълмен, току виж, станал и се притекъл на помощ.

# 408
Добър вечер на всички.Искам да попитам какви са последните думи които говори Мелда с доктора?Благодаря предварително Wink.

# 409
Гледайки снимките, моля някой ако си спомня, какво беше късметчето изтеглено от зайчето, така и не разбрах

# 410
Гледайки снимките, моля някой ако си спомня, какво беше късметчето изтеглено от зайчето?
Не показаха какво е късметчето. Оставиха го на фантазиите ни...

# 411
  • София
Рекси, май само ти издържа с нас на ужасиите напоследък, явно Самбулът добре ти се отрази, нищо че си трайкаш.bouquet  bouquet  bouquet
Луд умора няма, но и музите не спят, редят ли словата си редят.bouquet  bouquet  bouquet
Щом взехме да си спомняме първия сезон с чакането да качат епизодите, явно нещо ни попримъчнява, че се вижда края, ама какъв ли ще е? Щастлив за всички, може би трябва да добавят оцеляли. То въртолети, то какво ли не, малко остана.
Мелдинка да не ни помъкне някъде момчето и да тръгне да прави спонтанен аборт, че тогава на Харун му е спукана работата. Нали е джентълмен, току виж, станал и се притекъл на помощ.

hahahaИ така и сънят на Еда-последния ..че ражда и той ще влезе в употреба.Ако ни направят и скок във времето ....направо ще акушира Харун ....обаче на Мелда

# 412
  • София
Гледайки снимките, моля някой ако си спомня, какво беше късметчето изтеглено от зайчето?
Ще присъства на раждане......на бебче hahaha hahaha hahaha

# 413
Привет и от мен.
Поздрави за всички фанатични фенове на Незабравима.
Прекрасни стихове, клипчета, колажи, мнения...  bouquet
Рекси, мерси за преводите.  bouquet
Очаквам по-късно да изяснят ситуацията в нечий спомен. hahaha
Тъй като сме на тема спомени, ви предлагам серия целувки на незабравимите професионалисти
 Йозлем-Серхан hahaha....А не... на вечно влюбените Еда-Харун. bowuu
http://www.youtube.com/user/catgigi52?feature=mhee#p/c/A6182CA5BD786E07/3/0G-70gmbk_k[/video]

# 414
златна рибке - здравей не можах да намеря в края на епизода какви са думите на Бату първо и после на Мелда като свършва серията.Благодаря предварително Simple Smile.

# 415
златна рибке - здравей не можах да намеря в края на епизода какви са думите на Бату първо и после на Мелда като свършва серията.Благодаря предварително Simple Smile.
Wink, не знам за коя серия питаш?

# 416
  • София
Добър вечер на всички.Искам да попитам какви са последните думи които говори Мелда с доктора?Благодаря предварително Wink.
Мелда се интересуваше от състоянието на Харун,представяйки се за негова годеница,а после говори по телефона с друг лекар при който иска да заведе Харун,за да е в безопасност

# 417
Много благодаря.

# 418
Рекси, благодаря ти за превода и разясненията. Heart Eyes

И аз сега като Дори, ми се иска да се заям за някои недомислици.
Най-вече с "годеницата" Мелда и как така й повярваха на нея и няма ли други близки и роднини този човек ? Знаят ли, че това не е просто Харун, а Харун Арсланлъ  Rolling Eyes.
Много въпроси. Но на мен , както писах и снощи, серията като цяло ми хареса.
Искам да помоля момичетата, които разбират от рейтинговите класации, да кажат дали рейтинга на филма се повишава или пада.... Rolling Eyes
Дано поне последните серии са по-гледаеми / не само от твърдия електорат, наричан фанатични фенове  Wink / и да остави траен  спомен този филм и да е великанска стъпка в кариерата на нашите любимци и на останалите добри актьори ... Hug

Лека нощ !

# 419
  • София
Привет и от мен.
Поздрави за всички фанатични фенове на Незабравима.
Прекрасни стихове, клипчета, колажи, мнения...  bouquet
Рекси, мерси за преводите.  bouquet
Очаквам по-късно да изяснят ситуацията в нечий спомен. hahaha
Тъй като сме на тема спомени, ви предлагам серия целувки на незабравимите професионалисти
 Йозлем-Серхан hahaha....А не... на вечно влюбените Еда-Харун. bowuu
http://www.youtube.com/user/catgigi52?feature=mhee#p/c/A6182CA5BD786E07/3/0G-70gmbk_k[/video]

Чудесен е . smile3521 smile3501 smile3525 newsm10 newsm44......колко красиво се целуват и от сърце hahaha

Общи условия

Активация на акаунт