Тема Незабравима 199

• 31 986
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Момичета! Фрагман !

http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=193548480691702& … 0132&comments

Като гледам Харун е доста слаб, но е в съзнание да се стреми да стигне телефона.
А Бату пак е на линия за гадостите си! И вечните сълзи на страданието!

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 18:33 от Isis

# 616
  • Варна
Едно стихче докато чакаме... Peace

Обречен

Отчаян съм...
Обичам жената на друг...
Обичам я безкрайно,
искрено и всеотдайно...

Обречен съм...
Да съм в сянката на друг...
Да страдам в мълчание
и да живея в терзание...

От мига, в който я зърнах,
в неин роб се превърнах...
Омагьоса ме и ме завладя
тази невероятна жена!...

Но тя друг дълбоко обича
и завинаги му се обрича...
За мен са трохите надежда,
която в моя ад ме отвежда...

Любовта ми е несподелена,
в душата ми рана болезнена...
Преследвам една химера
и покой не мога да намеря...

Искам тя да е щастлива,
но ревност сърцето свива,
като знам, че другия има
любовта на моята любима...

За нея съм като невидим...
В жесток огън горя неутешим...
Влюбен съм в чужда жена...
Живея с невъзможна мечта...

# 617
  • Монтана
Благодаря,дами-и на Рекси и на теб,Исис,но аз нищо не разбрах от този фрагман-пак сълзи,сълзи,сълзи....и Бату с неговото неутолимо желание за мъст...Боже,колко мъка има в този сериал!-само това можах да кажа след като го изгледах два пъти!А вие как мислите???

# 618
Еее дойде и най-чакания фрагман  Party

Все пак Еда явно ще разбере за Харун,Мелда ще издейства местенето...ужасяваща среща на Бату с Еда  #Crazy
И явно срещата в 86 епизод ще се състои  Wink

# 619
Дани, поздравления за този поетичен образ на Арас!

# 620
Благодаря на Рекси и Исис за фрагмента!
Вече издивявам като гледам охраната и полицията как си вършат работата. Бату, ако си беше сменил визията, разбирам да не могат да го хванат, ама не е, а си се разхожда и никой не го закача. Следи Еда, за да научи къде е Харун и естествено успява.
Мелда е успяла да премести Харун в друга болница, но изглежда не е искала да се обадят на Еда и затова той сам и се обажда.

# 621
Дани поздравления  newsm51

И на Арас не му е лесно...да обичаш невъзможното.Дано и той успее да открие истинската любов и бъде искрено обичан  Peace

p.s Арасееее Ниса е все още свободна  hahaha hahaha hahaha

# 622
# 623
  • Варна
Благодаря на Рекси и Исис за фрагмана! Hug
Чака ни тежка и интересна серия! ooooh! И пак нищо не е ясно! Crossing Arms Бедния Харун е все така безпомощен и в тежко състояние, май се опита да звънне на Еда, но не успя?! Thinking Ама Мелда продължава да пърха с крила над него- е, поне едно добро дело да направи като му спаси живота, щото в крайна сметка тя му го обърка преди време- това сега като реабилитация един вид!
 Бату пак е въздесъщ- сега май е метнал и Еда, и Арас- манипулира ги, тормози ги, вероятно ги шантажира нещо...И определено намери Харун и с тоя наточен пистолет- явно не му мисли нищо добро! ooooh!
Има и две добри новини- Еда изглежда е разбрала, че Харун е жив и като гледам щастливата физиономия на Ямурчето,май са й спестили новината за "смъртта" на баща й, а тая нейна радост може да е, щото Еда й е казала, че скоро ще го види!
 И нашите герои пак се разминаха! Еда- горе в стаята, а Харун го изведоха! Аааах, филм да става! Crossing Arms
Като знам колко са подвеждащи кадрите от фрагманите понякога, може и нищо да не е така, както изглежда! Peace

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 18:55 от danidorina

# 624
  • Монтана
Благодаря на Рекси и Исис за фрагмента!
Вече издивявам като гледам охраната и полицията как си вършат работата. Бату, ако си беше сменил визията, разбирам да не могат да го хванат, ама не е, а си се разхожда и никой не го закача. Следи Еда, за да научи къде е Харун и естествено успява.
Мелда е успяла да премести Харун в друга болница, но изглежда не е искала да се обадят на Еда и затова той сам и се обажда.
newsm10 newsm10Мелда твърдо отстоява любовта си към Харун!Смята,че по този начин го спасява,без дори да помисли какво причинява на сестра си...Тя кога ли се е замисляла над този факт!Ето сега е време да станем фенове на Мецана... hahaha hahaha #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 625
Благодаря,дами-и на Рекси и на теб,Исис,но аз нищо не разбрах от този фрагман-пак сълзи,сълзи,сълзи....и Бату с неговото неутолимо желание за мъст...Боже,колко мъка има в този сериал!-само това можах да кажа след като го изгледах два пъти!А вие как мислите???
Мъката и сълзите ми идват в повече, крайно време е да има и .......! #Crazy #Crazy newsm78

# 626
  • Варна
Дани поздравления  newsm51

И на Арас не му е лесно...да обичаш невъзможното.Дано и той успее да открие истинската любов и бъде искрено обичан  Peace

p.s Арасееее Ниса е все още свободна  hahaha hahaha hahaha
newsm62 newsm10 Много сладко!

# 627
Дани, поздравления за стихчето!   newsm51 newsm51 newsm51

# 628
Последните фрагмани са доста объркващи.До преди няколко епизода фрагментът беше напълно достатъчен за да знаеш какво ще се случи в епизода...но сега не е така  Thinking И за миналия,и за предстоящия... определено ще е динамична серия  Peace

# 629
Дани  smile3501 страхотно си го написала!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт