С много цветна красота ще оцветиме ний света

• 59 247
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Аз поливам всяка вечер обитателите на терасата, защото са на припек до обяд. И днес установих, че стъблото на едно ново мушкато е почерняло и изгнило, а тъкмо беше направило пъпки:( Отрязах и пак го боднах, но дали ще оцелее...
Не е ли време за нова тема?

# 661
До 50-та страница има време за нова тема.
Ако си премахнала изцяло загнилото, би трябвало да се хване. Аз така съм набола едни клончета от бели мушката. Прихванали са се.

# 662
 Laughing аз се чудех как продължава цели 5 стр., при ограничение 40...
Жега е.  Мерси, tzarina.

# 663
Нели,до вчер не бях получила нищо  Confused Днес пак ще проверя ,дано вече да е тук. Praynig  Ето и малко снимки от моята тераса--

# 664
Нези, с каква ударна доза красота ни зареди в началото на деня Laughing
Мога много добре да си представя какво удоволствие е да си пиеш сутрин кафето насред шумната София сред градински цветя Peace

# 665
Наистина ,много е приятно!  Peace

# 666

Хайде и нещо оранжево от мен за добро утро тогава Hug
Тези тагетеси са доста високи, много кичести и много красиви. Имам ги за първи път, но не съжалявам, че съм им отделила място в лехите.

# 667
  • на североизток от Рая
    Добро утро!  Simple Smile

Нези, страхотни са ти цветята. Винаги като видя снимките, мисля че показваш градина, а не тераса.  Laughing

Надявам се, че днес ще получите пакетчетата си.  Praynig И дано да не са увяхнали цветята.
 Ето това съм ви пратила:

В действителност е по-тъмно.

# 668
  • Gone with the wind
Нези, уникално красиво е  Heart Eyes
Матзе - далиите ти са  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes
Буболече, дам, точно такава детелинка исках (то какво ли не искам) Laughing

Вчера като се прибрахме заварих пълен погром -  духал е един зверски вятър и всичко ми е изпотрошено - беше размяткал саксиите с мушката и сакъзи, на нищо не приличат милите, от 2 от мушкатата са  останали 2 пръчки накуп с по 2-3 листенца, а бяха толкова кичести и отрупани с цвят растения. Изпотрошеното не става дори за вкореняване - като сдъвкано и изплюто е. Саксията /30л. кошче/ със зокумите също беше обърната  Shocked  - мазало пълно, събирах и ревах.

пп - Нези и твоите далии  Heart Eyes
Ех, как ги обичам тези далии  Laughing
пп2 - Царина, много е слънчев  Simple Smile
пп3 - Нели, чакам го с нетърпение  Heart Eyes

# 669
Кучо и при мен беше същото ,имам доста изпочупени саксии и част от цветята не приличат на нищо Sad Но това е природа и нищо не можем да направим. И последно за днес си показвам нацъфтялото Восъче и цъфнал Спатифилиум-

# 670
  • Gone with the wind
Хоята е убиец! Кога ли ще цъфне моята  Rolling Eyes
Да те питам за тази далия - цветът електриков ли е? Имам една собствено производство, от семенце, на която цветът е точно като електриково жълто /като светлоотразителните жилетки на КАТ-аджиите  Mr. Green /, но не мога да й хвана реалния цвят - на някои снимки изглежда точно като твоята, на други зелена - такъв цвят не бях виждала до сега.

# 671
  • на североизток от Рая
  Нези, не показвай за последен път за днес. Hug Радвай очите ни още!!!

Кучо, четох те и се просълзих. Толкова кофти ми стана и за цветята ти, и за теб. Като знам как се грижиш за тях... Sad Но, така е, природа, както Незито е казала. Ако си била у вас, можело е да спасиш някои.
 При нас също духа и валя, и гърмя, и какво ли не. Но вятърът не беше от най-ужасните. Сега поне е прохладно и се диша.

Как ли са сакъзчетата на Мариета? Тя ме притеснява с тази липса тук. Confused Дано да е добре. Hug

Царина, обичам оранжеви цветя. И жълти, и в кафеникави нюанси...Всичко обичам.  Laughing

Нези, аз пак се върнах да разгледам снимките и харесах едно напръскано кученце. Много ми е сладко. Ще събереш ли семенца, ако имаш възможност?!

мама Ния, Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 09:58 от neli mar4

# 672
и аз да се включа пристигнало е цветенцето отивам да си го взема от пощата благодаря

# 673
  • София
 smile3518 smile3518 smile3518 И моите сакъзи са изпочупени. Толкова време ги чаках да цъфнат новите. Поне онзи ден сутринта ги снимах
бурята в неделя
и новите бебета сакъзи с първи цветове

Шареното вече вече е очупено от вятъра. Засадих го в саксийка за догодина. В резултата на бурята имам вече 7 нови саксийки с бяло мушкато, готови за раздаване (Буболече, не съм те забравила) и 4 със сакъзи...
Оказа се, че едната ми пръст много задържа влагата в дълбочина и аз си поливам, а долу корените гният Sad

# 674
Може ли бяло мушкато и за мен? Praynig Кучо,моята далия си е жълта ,може би от светлината изглежда като електрикова ,но и сега я гледах много светло жълта е. Peace Нели и моята покана вече е тук,следобяд ще отида до пощата.   bouquet А за кученцата проблеми нямаш -ще пращам семена.Има два вида напръскано-едното е жълто ,а другото бяло,ще събера и от двете. Peace

Общи условия

Активация на акаунт