С много цветна красота ще оцветиме ний света

• 59 276
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • ГОре на черешата...
Буболече, да нацелуваш малката шаферка, кукла сладка е тя Heart Eyes!

ЗавърнАхме се. Леееекинко съм нещастна - на пазара в Търново цели 3 саксии с канадско мушкато, едната цъфнала дори, ама седях, гледах, попипвах, не си взех, че бяхме напълнили багажника и кутията на мотора вече /ходим периодично до една мандра за истинско сирене, мляко, масло и колбаси и до Метро се отбихме да си взема спечелената бутилка вино/ - ако трябваше да я крепя в ръка сто на сто щеше да се счупи, тююююю да му се не види, иде ми да хвана рейса и да се върна Confused.

Обаче пък си намерих бял кристалон и от Метро - течния на Ивесто за цъфтящи, 1 л Party, от който миналата година бях страшно доволна - това за който питаше с какво се тори. Доника, кристалона - от агроаптека Peace.

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 08:33 от mari_eta

# 91
Сузанка, много хубава бегония! Май и моята е такава, но си я взех на грудка и сега е на 4 листенца. А това макраме от последната снимка много ми хареса! Дай една снимка по-отдалеч, да видя долу как е завършено.

Нищо не казахте за кобеята... това ли е, което поникна - http://storage4.album.bg/171/picture_373_8f9c4_27635329.jpg

# 92
  • Gone with the wind
Ети, малкият е голям сладур  Heart Eyes
И как само избяга и се скри като му свършиха репликите  Laughing

Буболече, що така си изчистила творението на Преслава, а? Коя друга булка може да се похвали с ягодови ръчички по роклята си  Mr. Green
За утре ти желая много слънчев, усмихнат, изпълнен с прекрасни спомени и емоции ден  Heart Eyes И Малечка много да се забавлява и да забрави, че си мрази роклята  Mr. Green
За резниците в сандъчето - аз бих ги пресадила

Диди, бегонията на Сузанка не е грудкова, а елатиор. Светлето беше давала напътствия за отглеждането - ще поровя да ги измъкна и ще пиша довечера. За кобеята не мога да съм полезна

# 93
Здравейте момичета.
Буболече, да си най щастливата булка утре. Шаферката е невероятна.  Heart Eyes  Hug
Незито, супер е в вас. Невероятна красота.
Матце, мислим да идваме по горния край на Германия, ама в другата част. Иначе щях да дойда лично да видя градината.  Hug
Сузанка, не знам дали е грудкова бегония, ако не е към есента може и да се разделиш с нея. Поне аз моята по нататък не я задържах. Много са хубави, но някои са едногодишни.
Мариета, аз ако съм на теб ще се метна на маршрутка, че е по бързо и лесно.  Laughing
Цветенцето ти е страхотно. И да знаеш имам нещо общо с твоя район, но не съм от там.  Laughing
И да не е спам, придобивката на Вики. Милата измъчи се покрай тези болести, но е много щастлива на всяко цветче. Толкова ме е яд че точно от тях страда.

Имам поникнала четирилисна детелина. Тази година се отнесох толкова лошо с нея, а тя ми се отблагодари.
http://media.snimka.bg/8642/023538763.jpg?r=0
И две полуразцъфнали пъпки. Духаше много и не се виждат добре.
http://media.snimka.bg/8642/023538739.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8642/023538749.jpg?r=1
Лек ден на всички.

# 94
  • на североизток от Рая
          Привет, другарчета!  Hug

Снощи ви оставих на четвърта страница, а днес ви намирам чааак на седма.  ooooh!
 Браво, много е оживено тук напоследък, което много, много ме радва.
 Казвам отново - това е любимата ми тема! Тук е топло и задушевно!  Hug Heart Eyes

Ще трябва да похваля всички ви за красивите цветя, които гледате и купувате непрекъснато. Този път няма да се обръщам поименно, за да не пропусна някоя от вас. А коя е за пропускане?!
 У всеки дом и двор е такава красота!

Буболеца няма как да я отмина.  Hug Я как ме е уважила с китките. Ей, момиче, голям тормоз с тез саксии.  Laughing Не се престаравай толкова. Те щом имат коренчета, ще растат в каквото и да ги сложиш. Можело и в кофички от кисело мляко да ги забучиш.
 Една  колежка беше ми подарила два стръка каланхое, засадени в едно сандъче от по-малките. Те като взеха да растат - леле, полудяха. А правят много здрава коренова система. Стъблата им също надебеляха, накрая спукаха сандъчето. Така че, малките саксии , според моите наблюдения, не са подходящи за тях. Растат като луди. И колкото по-малко внимание им обръщаш, толкова повече растат и цъфтят. И обичат засушаване.
 Ама да не те обърквам повече. Ще растат, ще видиш!  Hug

За утре ти желая слънце, любов и усмивки!  Heart Eyes Ще си прекрасна булка, ти си много позитивен човек, пролича си, макар че си при нас отскоро. За Преслава - целувки, целувки, целувки...
 А за нас -  smile3509!

Мариетка, и ти си имала вълнуващо изживяване с малечко. Симпатяга е, какви устни има самооо. Аз моят палачор все по устата го целувам все още. Поне позволява.
 Аз днес бях поканена на тържество на първокласници, за да правя снимки. Е, много са сладки малките по време на празници. Притеснени, развълнувани, забравят си думичките, някои припряно ги казват. Въобще - скици.

И още нещо да кажа и ви оставям. Срам, на срам, днес си откраднах сакъзчета - "само" три клончета. Да видим ще се хванат ли или пак ще ги удавя.  Laughing

Хубав слънчев ден ви желая!   Nature Sunny

dididi, мисля, че това което ти е поникнало, не е кобея, а грамофонче. Моите грамофончета никнат с такива листа. Имам и една поникнала кобея, гледах я сега, не е такава.

# 95
  • Варна
Буболече,
и аз ти пожелавам прекрасен ден утре! Да си най-хубавата булка и да изживееш много хубави емоции
   bouquet

# 96
  • на североизток от Рая
    dididi, рових досега из нета, и единствената поникналя кобея, която открих, е ето тази.

тук е доста голяма вече

Хайде, и аз изчезвам да !

# 97
  • Русе
Буболече,
и аз ти пожелавам прекрасен ден утре! Да си най-хубавата булка и да изживееш много хубави емоции
   bouquet
Буболече и  аз ти желая това от все сърце! Hug

dididi,точно така изглежда кобеята,както ти е показала Нели.Аз още страдам за моята миналогодишна,която умря на зверската жега на терасата. Sad

# 98
Уфффф!  cry "ужасници"! Много мили думи, много ви благодаря!  Hug

Пресадих и насадих всичко! 5 станаха в сандъчето, едно по-големичко в голяма саксия и останалите по 1 в по-малки. 2те кактусчета също бучнах в малки саксиики.  Peace Повече нИ мога!  sweating Сега така ги улях, че сигурно ще трябва да ги забравя до края на месеца  Laughing
Всъщност това поливане - рядко/често ми е голяма мъка.... Магданозеца го поливам всяка вечер и знам, че му е ок... Ама като погледна цветята и ми се припада чак... Да сипна ли, да не сипна ли... Ще свикна и с това  Heart Eyes

Ети, много вълнуващо! Много! Прекрасни моменти са това!  Hug
Нели, крадла, крадла!  hahaha Hug Моите крадени теменужки откачат от цъфтеж  Joy

Хайде да си покажа и последното пресаждане да не е само дъра-бъра  Embarassed

Малко теменужки Heart Eyes

Любимата ми вербенка, вече прецъфтя една китка, отчупих я и тия двете се отвориха... и се опъпчи още Heart Eyes

И цигането с "малко" пъпчици

Сега малко релакс, че след някой час ще пристигат кумовете, а силиците ми отидоха в саксиите май  Crazy

# 99
BubolecheMeche, утре се наслаждавай на празника си. Брат ми ми викаше, и да стане нещо не се притеснявай, ти си принцесата на празника. Та пожелавам ти да си принцесата на празника ( да знаеш само децата с какво обожание ще те гледат).  bouquet

# 100
  • София
Бубулече, много прекрасен празник утре ти желая!  Да бъдеш най-прекрасната и щастлива булка!  И ще чакаме снимки после.

Такива красоти показвате, че постоянно ми расте апетита за още и още нови китки. 
Аз ударих на камък с кристалона. В единствената агроаптека, която знам в квартала не продавали кристалон. Някой знае ли къде в Младост, освен на пазара до метрото има такава?

# 101
  • ГОре на черешата...
Буболече, като те знам - и по нощите ще си тук, ама ако нещо  - такова -

Един приказен ден ти желая! Нека щастието и любовта, които ще те обгръщат утре, озаряват целия ви съвместен живот, отразили в очичките на рожбите ви най-голямото блаженство на света! Бъдете благословени  bouquet!

# 102
До днес на обяд.. се държах мъжки, ама вие ме пречупихте, честно... Е, хубаво, че стана чак сега. Ако бях ревала така 3 месеца очи нямаше да ми останат. Тъпкано да ви се връща цялото щастие, което ми пожелахте!  Hug

Едно ми стана... странно... сякаш носталгично... а уж нищо нямаше да се промени... Само мрън и спирам!

# 103
  • София
Бубулече, много прекрасен празник утре ти желая!  Да бъдеш най-прекрасната и щастлива булка!  И ще чакаме снимки после.

Такива красоти показвате, че постоянно ми расте апетита за още и още нови китки. 
Аз ударих на камък с кристалона. В единствената агроаптека, която знам в квартала не продавали кристалон. Някой знае ли къде в Младост, освен на пазара до метрото има такава?

Доколкото разбрах в Бриколаж продават.
А в младост 3 на гърба на бл314 има една, но незнам дали там продават кристалон.

# 104
  • на североизток от Рая
         Не ти позволявам сълзи, ВесинкоHug 

Само ако са от щастие - може! И обърни много внимание на бабите си. Те ще са особено щастливи на този ден! И недей влиза вече тук, че се разсейваш. Утре ни изненадай по нощите ако имаш още сили. Аз ще те чакам!  Heart Eyes

Желая ВИ щастие и неугасваща любов, миличко!

Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт