www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 3

• 56 606
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
здравейте,имате ли покупка на мини лаптоп и какви са ви впечатленията,че голямо чудене се чудя newsm78
Аз имам таблет от тук закупен и честно казано не съм очарована-ползвам го за четец на книги  Mr. Green  защото тогава не забива само.Според мен по-добре малко по-скъп и по надежден,отколкото от Тинито,но все пак е въпрос на личен избор.

# 331
  • Благоевград
здравейте,имате ли покупка на мини лаптоп и какви са ви впечатленията,че голямо чудене се чудя newsm78
Аз имам таблет от тук закупен и честно казано не съм очарована-ползвам го за четец на книги  Mr. Green  защото тогава не забива само.Според мен по-добре малко по-скъп и по надежден,отколкото от Тинито,но все пак е въпрос на личен избор.

Привет, може ли да ни покажеш кой точно е Simple Smile. Благодаря ти  Hug

# 332

Привет, може ли да ни покажеш кой точно е Simple Smile. Благодаря ти  Hug

Eто този купих аз http://www.tinydeal.com/google-android-10-tft-wifi-touch-screen- … 2g05-p-20019.html

# 333
  • Пловдив
Здравейте, днес пристигна това http://www.tinydeal.com/smooth-legs-hair-remover-pain-free-hair- … 2357-p-26779.html
искам да ви кажа, че изобщо не съм доволна, ужасна шкурка е и няма ефект. Не го купувайте.

# 334
благодаря ви ииии.... май съм на отказване newsm78

# 335
  • Пловдив
Здравейте, въобще си нямам на представа как се пазарува от такива сайтове, имам въпрос. Някой запознат ли е с този сайт, това реални цени ли са. По нататък ще разпитвам как става,дано има кой да ми обясни. Ето   http://www.tinydeal.com/pirate-detective-style-halloween-fancyba … html?currency=EUR
Интересува ме конкретния костюм.Благодаря ви.

# 336
  • Ямбол
sauron,ако желаеш помощ в нещо ми пиши,сайта и цените а реални,доставят до БГ,регистрираш се и заплащаш с карта,ако имаш други въпроси,насреща сме Simple Smile

# 337

TinyDeal желае хора, които са засегнати от урагана Irene, може бързо да се възстанови от бедствието и да се върнат към нормалния живот. Природно бедствие е непредсказуемо, да са безопасни! За да помогне на лица и семейства да се предпазят от природното бедствие, ние предлагаме купон кодекс TDshare (валидна от 29 август до 29 Септ.) с допълнителни 10% ОТСТЪПКА за следните продукти.
http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=show_professional&am … id=57&px=gx8s
TinyDeal wishes the people who affected by the Hurricane Irene can quickly recover from the disaster and get back to their normal lives. Natural disaster is unpredictable, be safe! To help individuals and families protect themselves from the natural disaster, we provide a Coupon Code TDshare (Valid from 29th Aug. to 29th Sep.) with extra 10% OFF for the following products.

# 338
sauron
 Преди да поръчаш, обърни внимание, че дрехите им са с по-малък номер.  Аз им изчетох коментарите под дрехите и останах с впечатление, че всички дрехи са умалени. Ако искаш, обърни се към лайв чат или пиши им писмо - помоли ги да кажат реални размери на номера, който искаш.

# 339
  • София
Приятно съм изненадана от реакцията на сайта.Имаше липстваш артикул в поръчката ми писаха ми дали искам да го заменя с друг, но нищо не ми хареса за същата цена и ми върнаха парите по картата за няма и 4 дни с извинително писмо  Hug Сега, ще си направя нова поръчка  Crazy

# 340
  • Ямбол
да,така процедират обикновено,но от последната си покупка съм разочарована от тяхната постъпка.
Заплатих за една кучешка дрешка 5.99 $ ,но след около 10 дни ми пращат писмо,че ми били изпратили артикула,но по пътя бил повреден и за това щели да ми приспаднат 5,33 за такса обработка и пощенски и с лед това частично възстановяване от 70 % от цената.
Ако съм искала отново да ми пратят продукта да съм платила 7 $ отново.
Писах им ,че не съм съгласна с условията им и искам или пълно възстановяване на сумата,или да ми пратят отново артикул.
И в крайна сметка гледам днес са ми превели 2.30$
 пак каквото те са си решили
може да е нищожна сума,но не смятам постъпката за коректна ,при положение,че аз НЯМАМ ВИНА.

Хм,сега пак гледам,внесли са сумата от 2.30$ и пак са си я изтеглили

# 341
  • Пловдив
fandango и никид         
 с дъщеря ми гледахме, че по-надоло на страницата има таблица с размери в инчове и см. Тя попада точно в М, мисля, че ще е точен размера след като го има и в сантиметри,как мислиш. За съжаление отлагаме за малко първата поръчка,защото като започнахме да регистрираме картата и тогава забелязахме,че този месец изтича валидността. Първо ще я сменя и тогава, дано успеем да се оправим ,ако не вие ще помагате и като получим, ще ви покажем покупката. Аз много се съмнявам, че изглежда така както на страницата която съм ви пуснала,кажете вие,реални ли са снимките.

# 342
  • Ямбол
sauron,размерите ,които дават си отговарят точно на реалните,по тях се ориентирай.
Аз от сайта дрехите,които съм поръчвала са клинове и бански по няколко чифта,всички си отговарят на размерите и са хубави,не съжалявам.
Не се притеснявай толкова и действай смело,а ако не смееш пък,пробвай първо с нещо евтино и малко,докато добиеш кураж и доверие и тогава поръчай маскировъчния костюм.

# 343
  • Пловдив
Ааа, ще действаме направо с костюма стига да не ме бавят много със смяната на картата,че другите карти са ми по важни и не искам да рискувам с тях.
А дали ще е толкова хубав колкото на снимката,нямам търпение да разбера newsm78
Приятна вечер на всички!

# 344
sauron
 Не знам, Никид поръчвала дрехите и тя знае)) обаче това са коментарите от други потребители

Bought for my wife. None of these dimensions is simply not true. The quality is not bad in principle. But this "dress" your only flat-chested chickens.

http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=product_all_reviews_ … products_id=34941

Има и други подобни... ако ще поръчваш, моля напиши как е дрешката))

Общи условия

Активация на акаунт