www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 3

• 56 603
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
да попитам също за колко време пристигат пратките с телефон или таблет?

# 481
  • Карлово
Аз си купих, вчера дойде доставката. Пишело е на пакета таблет и стойност 99 долара(колкото си струваше) и нямаше мито.

Дай отзиви за таблета. Praynig

# 482
И аз искам отзив за таблета и линк към него, моля)

# 483

И аз,моля!  bouquet

# 484

И аз,моля!  bouquet
ето и малко снимки

а отзиви ще пиша в събота, че още не съм го виждала.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 00:12 от rianonr

# 485
Да кажеш може ли интернет да се ползва, такива нещица))) Става ли за телефон, за филмчета ... абе всичко което му разучиш сподели, моял))) Praynig

# 486
  • София
Да кажеш може ли интернет да се ползва, такива нещица))) Става ли за телефон, за филмчета ... абе всичко което му разучиш сподели, моял))) Praynig

И аз благодаря предварително Simple Smile

# 487
Здравейте,искам да попитам дали е проблем това,че пейпала ми е със статус "Unverified' при покупки от сайта,за6тото 4асовника ,който поръ4ах го няма о6те.Спе4елих пари от една игра и ми ги пратиха на пейпала,проблем ли е това 4е не сам вкарвал карта при покупките

Мерси предварително !

# 488
  • София
Здравейте,искам да попитам дали е проблем това,че пейпала ми е със статус "Unverified' при покупки от сайта,за6тото 4асовника ,който поръ4ах го няма о6те.Спе4елих пари от една игра и ми ги пратиха на пейпала,проблем ли е това 4е не сам вкарвал карта при покупките

Мерси предварително !

Не е проблем, че си спечелил (извинявам се, ако не нацелвам полът) пари. Те са си твои, пратени са ти от някой си търговец и с тях можеш да се разпореждаш еднакво добре както с личните си банкови карти.

А за останалото, просто можеш да попиташ онлайн консултантите на тайнидиъл. Има еднополе отстрани за чат с тях.

# 489
Тук можеха ли да се използват кодове? Защо не виждам място за въвеждане?  Hug

# 490
marian1.може - да, в стъпките при поръчката има поле!

# 491
Някой поръчвал ли си е слънчеви очила?
Лесно ли се чупят?
Същите като на снимката ли са, защото на снимката изглеждат много хубави.

Пристигат ли цели?  Laughing

# 492
  • Ямбол
Milky,лятото си бях поръчала,реално бяха дори по-хубави отколкото на снимка и тиова са първите очила,които да ми стоят върху главата без да падат постоянно,много си ги харесвам,получих ги опаковани в найлон,за чупливи неща.

# 493
  • Благоевград
Привет и аз съм много доволна от слънчевите очила по принцип на мен трудно ми седят добре очилата а пък тези ми стоят страхотно и здрави са да  Peace

Привет някой код за отстъпка да има да предложи?

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 18:30 от Pepelliashka

# 494
Благодаря. Simple Smile

Когато поръчам (може да е след 1, 2, 5 месеца) ще кача снимки - задължително.

Общи условия

Активация на акаунт