Зъбки като броеница АПРИЛчета редят в редица - 15

• 35 841
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте мацкииииииииииииииииии!!!!!!!!!

Сигурно сте ме забравили вече,но след сватбата много пътувахме и почти не съм имала достъп до нет Sad................мисля да си организираме някоч вечеринка Laughing.............хайде да свикнат малко първолаците ...............иначе Ема е добре и нали е с много каки и батковци какво ли не експерементират с нея............и аз мисля април ,май да я давам на ясла........както се казва да се развива правилно ........чакам предложения за заведението за вечеринката,че предния път ни спряха тока в Дон Домат.........иначе мисля да я спретнем на 5.10.2011г.,сряда от 18-18.30часа..............Прекрасен ден от нас и целувкиииииии

# 721
Привет! Аз само чета от време на време и отдавна ви изпуснах края, ама няма начин да не коментирам: Джули, честито!!!! Сватба, а!!! Много щастие ви желая, мила Hug Hug Hug Много се радвам за вас Hug
За среща, аз ще пропусна, може после да ви видя ако сложите снимки във фейса. Сори, но с нова работа, преместване в нова къща, започват ми лекциите и записах вечерен езиков курс, така че ако ида и на среща, гаранция че ще ме изгонят от вкъщи Twisted Evil

Много поздрави и целувки на дечицата, много безпроблемно свикване с яслата, много успехи на учениците Hug

Ивееета,  Hug

# 722
Охооо, кой се появи?! Djulyy, захладнява и скитниците се прибират, а? Hug Дай да гледаме малко снимки от сватбата, де...
Дано бързо се аклиматизират малките ученичета! Аз съм си заформила пъклен план догодина да се опитам да пласирам и Тулумбичка в градината при батко й, но да видим дали ще стане...много време има дотогава.
Ние сме добре - децата са здрави, беснеят, дивеят и ни се качват по главите.
Данче, браво за памперса...Ние сме далеко от този момент, но и не бързам засега...Имаше временен проблясък за големите случки, но сега пак се крие по ъгълчетата...
tini-mini, аз много искам да отделим Теа при батко й, но засега е немислимо, защото тя се буди по 100 пъти нощем и лочи чай...Ще си помечтая, пък дано догодина да се случи и това...
Хубав ден на всички и май има шанс да я изпишем тази тема вече, че станахме за смях - 4 месеца я тътрим...  Wink

# 723
  • последна надежда
Данче, браво на момчето! Голям мъж! За детската не се давай!
Джули  Hug
WinnieThePooh  Браво на вашият батко!

bibi От снимковият материал във фейса гледам, че си се справила страхотно с подготовката на каките и питката  Laughing

Моите подозрения се оказах верни. Още на вторият ден в яслата Марк е показал част от възможностите си  ooooh!. Само щуротии са му в главата.
Вчера беше се изкатерил, достигнал и изсипал касичката. Голямо прехвърляне на монети падна. По някое време тръгнах да ги прибирам, а той ги пъха в памперса си, за да не му ги взимам  ooooh!.

# 724
Здравейте мамчета и сладуранчета  Hug
Чета ви, ама що не пиша  newsm78 и аз не знам....
Кокича тръгва на ясла на 26 септември, чакам с нетърпение да видя как ще е.......на моменти се притеснявам, на моменти не....... ще видим и ще споделя.
Иначе сме добре, изкарахме го тоя вирус всички в къщи - единия ден аз, след два дни мъжа ми, а Калоянчо май го кара на крак - само две вечери по ред си повърна вечерята и това беше.
Много започна да говори това дете, познава букви, разглежда книжки с пътни знаци и като ходим по улицата само вика - НАК (знак), НАК ....... голяма е скица. Всичко се опитва да повтаря и най-важното е че помни.
По въпроса с гърнето - един път казва, един път не казва, друг път казва в момента в който си върши работата.....ама ще го оправят в яслата мисля  Embarassed
На всички с ученици - честит празник!
За срещата, която Джули предложи май се навих много. Ще следя отблизо темата  Hug

# 725
Яснооооооооооо..................ако чакам предложения за заведение няма да е тази година Laughing Laughing Laughing
      Пробваме направо да се съберем Peace............надявам се Wink

срещата за всички мами е на 5.10.2011г.от 18.30 в Дон Домат на Славянска и 6-ти септември-винаги там сме се събирали..................

чакам записванияяяяяяяяяяяяяяяяяяя

# 726
  • София
Привет, влизам набързо да се отчета, че никак нямам време напоследък  Embarassed
За радост счупената ключица на Али зараства добре, ще носим коланчетата още 5 дни и приключваме. До последно се колебаех дали да тръгваме за морето. На деня след като си счупи ключицата Али започна да повръща, разтройство, не искаше нито да яде нито да пие. Направо кошмар. Бяхме на крачка от инфекциозна, но от Лора ме убедиха да я натисна аз, защото сестрите в болницата няма да я обгрижват като мен. Та в общи линии цяла нощ със една спринцовка редувах какво ли не, включих и свещички срещу повръщане и хидратин Алфа. За радост на следващия ден беше по- добре, започна да пие мляко и остана само разтройство. Естествено мъж ми и майка ми веднага прихванаха вируса, а в нощта преди тръгването Мая започна да повръща и още повече се зачудих какво да правя. Багажа готов, брат ми дошъл да ни кара до автобуса а аз се чудя, да ходим ли изобщо  #Crazy Ама реших се и потеглихме, като на всички сложих по свещичка срещу повръщане  Mr. Green. Мая повърна само още веднъж в автобуса и се приключи, стомахчето на Али беше разтроено още ден, два, но после се успокои. На морето беше перфектно, определено Албена ми допадна, хотела беше супер, сума басеини, отлична храна, сладолед и напитки през целия ден. Така да се каже си отживяхме и не ни се тръгваше  Laughing Али много се впечатли от морето, за съжаление трябваше да внимаваме да не мокрим коланчетата, но с пояса влизахме основно в басеините, а в морето джапаше с кеф. Най- много и хареса огромния пясъчник, демек плажа  Grinning Щом се върнахме и мен ме събори вируса, но се надявам вече да сме добре  Praynig
Алиса е точно като Марк на Ивета, катери се постоянно, пада и продължава пак. Столове, канапета, всичко е място за катерене. Нямам миг спокойствие, страшно е дива. Непрестанно говори, явно се е метнала на кака си и доста неща ги казва разбрано. С памперса сме до никъде, по този повод бравос на Данчето и Петьо.
Поздрави и прегръдки на всички и благодаря за загрижеността за нас  Hug

# 727
Здравейте,моми4ета:)  Hug
Сигурно първите дни на яслата  са много ''тежки''за мамите (най-ве4е),но до колкото 4увам пове4ето де4ица пла4кат в на4алото и после се нормализират нещата! HugИвет както е все по-привързана за мен ,направо не ми се мисли как ще е  #Crazy но ще трябва да свикне,като дойде време.. Hug
Май4е(Winnie the pooh),Нико е едно голямо мом4енце ве4е  HugМожете само да се гордеете с него!
Ивеета,ама той е опасен Марк бе  hahaha слиза от кошарата викаш и си ляга на земята  Joy голяма скица е той:))) А за завиждането ,4е е приет в ясла ,ееее,те нямат ли си друга работа тези хора! Crossing Arms Бива ли така!??? Naughty Тегли им една..,и хи4 да не ти пука! Peace
Силве,много хубаво ,4е вси4ко в крайна сметка се е наредило и сте си изкарали хубаво моренце! Hug Много неща сас е насъбрали преди да тръгнете,но важен е резултатът накрая!;)
Данче,има време,ще преговаряте за градина,къде е тя още  Hug А БРАВО ,4е сте без памперс ве4е!!! Hug Умно дете е Петъо!
Ивето по4ти винаги си върши голямата работа на гърнето ,запо4на и да казва от време на време,но има още време докато махнем памперсите!А и с тези разстояния тук е по-трудно,навън не винаги има къде да я изпишкам ..тук не е такава практиката ..Но каквото е такова! Hug
Добре се завърнала,Джули Hug 4ЕСТИТО за сватбата!Живи и здрави да сте и много, много да се оби4кате и разбирате!!! Hug
Марини ,прегръдки от нас  Hug Радвам се ,4е не ни забравяш ! Hug
Валето,браво на детето! Hugтака захитряват ве4еее,мале,мале:)) Hug Ще кажеш и ти като тръгне на ясла  Peace
Биби,зар4е  Hug
 Ние сме добре,на Ивет приятелят Филип (на Силвето) се завърна ве4е Mr. Green Излизаме с тях 4есто Hug Времето е променливо-понякога е за яке,по обяд обикновено е по-топло,но като цяло си мирище от всякъде на есен  Hug Ивет и тя се променя с всеки изминал ден,играе си много пове4е с куклите и коли4ката,храни бебетата,дава им кренвирши ,гумени бонбони hahaha Приспива ги,целува ги  baby_neutral Много запо4на да иска Телетъбис да гледа,още като се събуди и се сеща за тях,та направо им 4увството ,4е ги сънува  Hug Но гледам да не прекалявамя все пак,залисвам я  с други неща и ги забравя за известно време Simple Smile))
и такива неща:)Ставам,4е много дълго стана ooooh! Целувки на вси4ки!

# 728
Хах,Ани ,храненето на куклите ме подсети ,че и Петранчо все напира да храни всички Laughing
В парка до нас имаме зоокът и често храним животните със солети.Един ден го гледам у нас взел един плюшен заек и му тъпче една солета в устата hahaha И вика "Ам,ам...",гледа ме въпросително ,да обясня що заекът не ще да яде hahaha
И друго да споделя - кучешките зъби за АД!!!!Не е ял 2 дни ,не спи въобще през нощта ,но пък през деня си спи по 2 ,3 часа Rolling EyesНо нощем е кошмар.Таман се бяхме поотбили и сега пак по 3 ,4 пъти кърмене нощем Crossing Arms

# 729
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
ето ме и мен, от доста време не съм писала тук, тресе ни яко първи клас, но вече всичко мина и каката започна спокойно училището, може да я видите тук http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2067880583130.2103893.1 … 83b9ba&type=1

малката иска все да помага на кака си, иска да й носи и чантата, и тя има голямо желание да ни храни, уви, може би сме само ние, но все още не говорим, а виждам тук, че масово децата говорят, спрях да се притеснявам, защото пък забелязах, че казва думи, казва ги по няколко пъти правилно и после спира, сякаш усвоява всяка дума и я прибира в чекмедже за по-нататък  Joy
ето и малката ученичка http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2078159000084&l=f2dd9204c6

лек ден от мен, че ще проверявам първото домашно докато малката спи

# 730
Myriam, чудна ученичка и сладка кандидат-ученичка. Теа също не говори много - отчетливо и целенасочено казва само "мама", "баба", "там" и "да". Скоро се научи да казва, че се казва Теде, като набляга много смешно на де-то.
Иначе, тези дни пак ми е по-трудно, защото Сашко си е в къщи с коремен вирус и ме побърква...От утре ще е на градина, че не се издържа!
anni2002, целувки за вас с Ивето!
metchopooh, тортен корифей наш, радвам се, че Али вече е добре. Теа е също така дива, но не съм и очаквала друго с такъв учител в къщи...няма спокоен миг с нея!
Днес ми попадна тази статия, та реших да я споделя с вас: http://www.salonia.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Publication&ID=72
Хайде, до скоро писане, хубавици! Hug

# 731
Здравейте, аз съм за срещата надявам се да дойда навреме, че вече съм на работа.
И нашият не говори много само тати , ето там, хайде, папу най-прости неща. Бързо проходихме , но сигурно бавно ще проговорим.
Данче браво на вас  за памперса, при нас махането му е само мечта  Sad
metchopooh радвам,че  Али се оправя

# 732
И аз да се запиша в старата тема, че тя няма край Simple Smile))))))

Ние също сме от много шурите, само се катери и пъха навсякъде, все нещо докопва да вземе, особено чаши и чинии от масата, ако сме го изтървали за секунда, в парка е страшно, опитвам да го оставям да е самостоятелен , доколкото е възможно, но днес за секунди се покатери най-горе на катерушката и ми изкара акъла  Crazy и не се пуска, диването, едва го свалих  Twisted Evil Нашите кучешки пробиха и двата долни, сега остават само задните кътници, но има време за тях, на каката и излязоха чак след 3  Laughing
Кърмим се сутрин и вечер, но той сутрин не търси вече, но аз нямам намерение засега да го отбивам:) докато избият кучешките също беше почнал да суче по 3-4 пъти на нощ, сега вече си е ок и си спинка  Peace

Данче, браво за памперса, ние уж сме без, но навън вече не смея да го освтавям, че е хладно, ще видим:)

Силве, като четох и тръпки ме побиха, но добре че си се решила и сте изкарали суперска почивка  Hug а Али я гледах във фейсбука, тя е родена за морето  Wink

Myriam, успех на ученичката!!!!!! и малката е голяма кукла!!!

Ивеета, Ники е голям мъж вече, браво на теб, естествено, че няма да търпиш, всеки тряба да си защитава правата и децата!!!!

Уини, голям мъж Нико, верно изведнъж порасват!! Дано и кукличката бързо пробие зъбчето и да си е веселичка!!!

Биби, дано бързо свикне принцеса Леа!!!!!

Успех на всички ученици - първи клас, предучилищна, ясли, градини и т.н. Ние сме предучилищна и засега ходи с голямо удоволствие, дано е все така!!!!!!!  Praynig

Целувки от нас!!!

# 733
  • София
Айде и аз следотпускарски да се включа в тая тема, преди marini да е хлопнала мандалото на старата и да открие новата тема  Grinning Hug

Първо на добър път на всички ясленчета и първолачета. Да им върви по вода, безпроблемно, без болести, с усмивка и радост да ходят в градината и школото. На учениците - много успехи и удовлетворение в учението  Hug

marini, разбирам, че вече сте се установили на новото място. Пожелавам ви да се чувствате добре там и това да е поредният щастлив период в семейния ви живот.

metchopooh, отдавна знам, че си майка Кураж и последният ти постинг отново го потвърждава. Дано Али бързо се възстанови и всичко да е наред, лошото да остане за гърба ви.

bibi, zar4e, iveeeta - очаквам с нетърпение и чета с умиление всяка споделена от вас мисъл за живота в яслата на Леа, Елия и Марк. Али е записана да тръгне на ясла от 03.10. и сме в трескава подготовка - всъщност аз съм в треска, девойката все още нехае  Mr. Green

djulyy70, скитнице и купонджийке такава  Hug - дължиш ни подробен разказ и снимки за сватбата. За срещата съм "ЗА", но ще потвърдя моето идване отново в последния момент.

И кратък отчет за нашето летуване - двуседмичното ни пребиваване на морето беше страхотно, направо не ни се връщаше. Али с лекота се вписа в цялата обстановка и пейзажа - да чукна на дърво не ми е създавала никакви проблеми, детето просто си се чувстваше в свои води. Първоначално имаше леко стъписване пред толкова огромни количества вода и пясък, които тя иначе обожава, но после всичко си дойде на мястото. Без никакво усилие възприе и "режима" на мама и тати от ергенските години - ставане от сън 10,30 - 11 ч., лежерна закуска-обяд, изсипване на плажа към 13 ч, към 14 -14,30 ч. здрав следобеден сън за около час и половина на сянка под чадъра, ядене на плажа и после игра до почти до залез слънце. Ще кача снимки във фейсбук.
За това време Али стана много по-уверена в ходенето, тичането, катеренето. Говори много, като тук не броя постоянното бебешко бръщолевене, а думичките, които успява да каже правилно. В последно време показва голям афинитет към "батко" и "кола"  ooooh!, като много ясно и отчетливо произнася думичките.

Гърнето го ползваме отдавна, но обикновено аз поемам инициативата. Цялото лято вкъщи ходи по гащички, започна да казва "пиш", НО.... или го прави след като е свършила работата, или малко преди това да стане, или за да привлече на всяка цена вниманието ми  ooooh! Често, когато се е напишкала, ме вика с думите: "мама, бея", тоест "мама, беля" и ми сочи мястото с локвичката, за да почистя......  Mr. Green
Навън излизаме с памперс-гащи, но имаме проблем - Али не иска да се изхожда навън клекнала. Ако някой има опит с такова чудо, моля да сподели.
В този ред на мисли поздравления на мама Данче и Петьо за успехите в тази посока.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 16:42 от froh

# 734
  • В сърцето на един мъж
Добро утро

Оооо  БУЛКА /djulyy70/ ето те и теб Пожелавам Ви дълги години щастлив брак bouquet Добре че си ти - да ни спретнеш да се съберем и да се видим   bouquet
Ей браво на Петьо и на мама разбира се!!!!

Ние си ползваме гърне, даже вече и малка седалка пригодена към нашата тоалетна чиния, но сме и с памперс. froh и малкия не иска по никакъв начин да ходи навън. Вкъщи казва като се дърпа за гащите, ама както казваш ти,  когато вече е свършил работата или в момента на самото вършене. А като го оставя по гащи ако се напишка просто е толкова щастлив, че е мокър, че въобще не му пречи това и как ще махаме тоя памперс просто не знам. Приемам съвети Данче  Wink
Спряхме адаптираното мляко и вечер вече пие кисело около 150-200 мл.  с 1 лъжица захар.

Вие давали ли сте халва на малките newsm78

Али и Силви радвам се, че сте си изкарали добре на моренцето.
Биби страхотни първолачета Heart Eyes  Как е Леа, плаче ли още. Ей с това плакане сутрин и вкопчване в мен вече ми е много трудно, после цял ден го мисля.  Sad

Момичета, някоя от вас има ли опит с пазаруването от немския ebay ?

Общи условия

Активация на акаунт